Πρόταση υιοθέτησης προγραμματικής συμφωνίας για την υλοποίηση έργων

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ
Advertisements

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΑΡΧΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΕΑΕΚ ΙΙ ΜΟΝΑΔΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ (ΕΚΤ- ΕΤΠΑ) ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΛΕΓΧΟΙ ΠΡΑΞΕΩΝ /
Σχέδιο Κανονισμού λειτουργίας Ολομέλεια Εθνικού Περιβαλλοντικού Δικτύου Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΑΡΧΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΕΑΕΚ ΙΙ ΜΟΝΑΔΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ (ΕΚΤ- ΕΤΠΑ) ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΛΕΓΧΟΙ ΠΡΑΞΕΩΝ /
Ολοκλήρωση πράξης ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2011.
Συνέδριο Κοπενχάγης 7 – 18 Δεκεμβρίου 2009.
Δεκέμβριος 2006 Ειδική Υπηρεσία Στρατηγικής, Σχεδιασμού και Αξιολόγησης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων Μονάδα Οργάνωσης & Διαχείρισης ΚΠΣ Α.Ε. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ.
Υλοποιηςη εργων SAP μεθοδος asap
Ενημερωτική Εκδήλωση στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου: «Τοπικό Σχέδιο Δήμου Ηλιούπολης για την Κοινωνική Ένταξη Ευάλωτων Ομάδων» Ενημερωτική Ημερίδα Ωφελουμένων.
ΙΔΒΕ του ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ.
ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ (ΕΣΗΔΗΣ)
ΕΙΔΙΚΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: «ΚΡΗΤΗ - ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
Ε.Ε.Δ.Ε - Κ.Ε.Δ.Κ.Ε. – Ι.Μ.Δ.Δ.Α. « Το Μεταβατικό Σύστημα επιβεβαίωσης της διαχειριστικής επάρκειας των Ο.Τ.Α. » Εισηγητής: Γούπιος Γιάννης Δ/ντής Ανάπτυξης.
Βασίλης Παπαχαρίσης ( /
Το συμβατικό πλαίσιο του Μηχανικού. Οι συμβατικές υποχρεώσεις
ΟΔΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΒΙΤ ΣΤΟ ΕΣΠΑ
ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΔΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΟΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΥΠΟΕΡΓΟΥ
ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΣΠΑ.
Ο ρόλος του Ε.Ο.Π.Π. στην Πιστοποίηση των προσόντων της μη τυπικής εκπαίδευσης και στην Αντιστοίχιση αυτών στο Εθνικό Πλαίσιο Προσόντων Κωνσταντίνος Καλτσάς.
Δεκέμβριος 2006 Ειδική Υπηρεσία Στρατηγικής, Σχεδιασμού και Αξιολόγησης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων Μονάδα Οργάνωσης & Διαχείρισης ΚΠΣ Α.Ε. ΠΕΔΙΑ ΑΙΤΗΣΗΣ.
Ετήσια Συνάντηση Ανασκόπησης της Υλοποίησης έτους 2013 Αθήνα, 28 Μαρτίου 2014 ΘΕΜΑ: Αξιολόγηση Ε.Π. «Διοικητική Μεταρρύθμιση »
Δεκέμβριος 2006 Ειδική Υπηρεσία Στρατηγικής, Σχεδιασμού και Αξιολόγησης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων Μονάδα Οργάνωσης & Διαχείρισης ΚΠΣ Α.Ε. ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.
Ενιαία Αρχή για τις Δημόσιες Συμβάσεις Ενιαία Αρχή για τις Δημόσιες Συμβάσεις
ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ / ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΔΕΛΤΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΠΡΑΞΗΣ
Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΣΥΜΒΟΛΗ/ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ (του ΠΜΣ «ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ & ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ» του Παντείου πανεπιστημίου) Όλγα Παπαναστασοπούλου.
ΑΘΗΝΑ, 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2008 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΕΛΕΓΧΟΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ,ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΠΡΟΓ/ΚΗΣ.
Μάθημα: Διοίκηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας, Τμήμα ΔΕΤ, 6ο Εξάμηνο Σπουδών 1 Γενικές Κατευθύνσεις Εργασίας Ι Αξιοποίηση άρθρου [Gardner & Cooper 2003] για τον.
Σελίδα 1 A.E. Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε. Απρίλιος 2002.
ΤΡΟΠΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ  Εκπαιδευτικό Κεφάλαιο 8.1 Επαγγελματικοί ρόλοι και προφίλ για την παρακολούθηση και την εποπτεία.
Αθήνα, Τρίτη 19 Φεβρουαρίου η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση» Κριτήρια Επιλογής Πράξεων του Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση»
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΑΘΗΝΑ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2005 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΠΣ η ΕΠΙΤΡΟΠΗ.
Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών Αποτελεσματική Διαχείριση στην 4η Προγραμματική Περίοδο 2007 – 2013.
1 Διαβούλευση για τον Εθνικό Αναπτυξιακό Σχεδιασμό ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ & ΕΛΕΓΧΟΥ Κωνσταντίνος Κοκκινοπλίτης 5 Οκτωβρίου 2006.
1 Υλοποίηση διαλέξεων σύγχρονης εκπαίδευσης Τσέλιος Δημήτρης Καθηγητής Εφαρμογών Ημερίδα παρουσίασης του έργου «Προηγμένες υπηρεσίες ηλεκτρονικής μάθησης.
ΤΡΟΠΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ  Εκπαιδευτικό Κεφάλαιο 3.4 Τρόπος δημιουργίας και επισημοποίησης του διακρατικού δικτύου συνεργασίας.
ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΝΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΠΟΡΙΔΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΜΙΓΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΕγγλΕζοΣ, ΕΛΕΝΗ ΑΡΧΟΝΤΗ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑΙΟΥ. ομφάκινον.
ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΩΝ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΠΡΑΞΗ 1η
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΝΤΑΓΜΕΝΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ Ε.Π. «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» Μητσιάκη Ζωή Προϊσταμένη Μονάδας Β3.
Εθελοντικές Συμφωνίες επαγγελματικού κλάδουφορέων σχεδιασμού ενεργειακής πολιτικής Η φύση και ο πρωτότυπος χαρακτήρας του Προγράμματος υποστηρίζει την.
«Αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση και την Τοπική Ανάπτυξη», Ηράκλειο, 5-6 Μαϊου, kedke.ntua.gr 1.
Τεχνικά Υπεύθυνη του Έργου
«ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ»
Υλοποίηση πράξεων με Ίδια Μέσα Υπόδειγμα Απόφασης Υλοποίησης με ίδια μέσα ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.
Β΄ ΦΑΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Επιχειρησιακός Σχεδιασμός Οικονομικός Σχεδιασμός - Δείκτες Παρακολούθησης ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ – ΤΜΗΜΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ.
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μακεδονίας - Θράκης ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ.
Διαχείριση κόστους έργων πληροφορικής. 2 Ανάλυση κόστους/οφέλους Η ανάλυση κόστους/οφέλους βασίζεται γενικά στις ακόλουθες οικονομικές αρχές:  Κριτήριο.
Επιχειρησιακά Προγράμματα Δήμων
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
Αρχές Διοίκησης και Διαχείρισης Έργων
Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου στην Προσχολική Εκπαίδευση
Συνέδριο Κοπενχάγης 7 – 18 Δεκεμβρίου 2009.
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής»
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 472/2013 για την ενίσχυση της οικονομικής και δημοσιονομικής εποπτείας των κρατών μελών στη ζώνη του ευρώ τα οποία αντιμετωπίζουν ή απειλούνται.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ (QUALITY SYSTEM)
Η Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων
Υπηρεσιακα συμβουλια - συνελευσεισ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ
Το Δημόσιο αποκτά την κυριότητα και διαχείριση των χώρων αυτών μετά την ολοκλήρωση της απαλλοτριωτικής διαδικασίας. (π.χ. άρθρο 7 του ν. 2971/2001, υλοποίηση.
Β1. Β1 Β2 Close-to-market projects Τεχνική ωριμότητα Τεχνική διεργασία και «τελευταία λέξη της τεχνολογίας» Κλίμακα και αποτέλεσμα – Τέτοια ώστε.
ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ
ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ
Διάταξη τίτλου Σχεδιασμός Πεδίου Εφαρμογής του Έργου.
«Θεωρία και Δίκαιο Διεθνών Οργανισμών»
Νόμος 4547/2018 (Αρ. Φύλλου 102) – άρθρο 47
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Πρόταση υιοθέτησης προγραμματικής συμφωνίας για την υλοποίηση έργων ΟΔΕ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Υποομάδα Διαχείρισης Έργων (ΟΔΕ4) Πρόταση υιοθέτησης προγραμματικής συμφωνίας για την υλοποίηση έργων

Γιατί απαιτείται προγραμματική συμφωνία; Για να διασφαλισθεί η ενεργή συμμετοχή του Κυρίου του Έργου (Υπουργείου) Για να ορισθεί με σαφήνεια η ιδιοκτησία του έργου (οργανική/ες μονάδες του Υπουργείου Για να ορισθούν ρόλοι και υποχρεώσεις των εμπλεκόμενων μερών Για να εντάσσεται το έργο στο συνολικό στρατηγικό σχεδιασμό του Υπουργείου Για να ορισθεί το ποιος έχει την παραγωγική λειτουργία

Αντικείμενο της Προγραμματικής Συμφωνίας Η συμφωνία έχει ως αντικείμενο την καταγραφή όλων των αναγκαίων ενεργειών, καθώς και το πλαίσιο συνεργασίας των συμβαλλόμενων μερών, με στόχο την έγκαιρη και αποτελεσματική υλοποίηση και λειτουργία του Έργου Ο Κύριος του Έργου συμφωνεί να αναλάβει η Νομικό Πρόσωπο Α.Ε., ως Δικαιούχος την εκτέλεση των παρακάτω ενεργειών στα πλαίσια υλοποίησης του Έργου: Οργάνωση και σχεδιασμό υλοποίησης (τεχνική βοήθεια) Σύνταξη Τεχνικού Δελτίου Προτεινόμενης Πράξης Υπογραφή Συμβάσεων Διαχείριση και παρακολούθηση υλοποίησης του Έργου Παραλαβή του Έργου Παραγωγική λειτουργία του Έργου (???)

Περιεχόμενα της Προγραμματικής Συμφωνίας ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΑΡΘΡΟ 1 «ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ» ΑΡΘΡΟ 2 «ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ» ΑΡΘΡΟ 3 «ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΡΩΝ» ΑΡΘΡΟ 4 «ΠΟΡΟΙ - ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ» ΑΡΘΡΟ 5 «ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ - ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ - ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ» ΑΡΘΡΟ 6 «ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΟΥ» ΑΡΘΡΟ 7 «ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΛΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ» ΑΡΘΡΟ 8 «ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ / ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ»

Ορισμός διαδικασίας Παραλαβής Έργου Μετά την οριστική υλοποίηση του Έργου από την Νομικό Πρόσωπο Α.Ε. και την πλήρη εκκαθάριση των υποχρεώσεων που απορρέουν από τις συμβάσεις, το Έργο ξεχωριστά παραδίδεται από τον Δικαιούχο στον Κύριο του Έργου σε λειτουργία, με την υπογραφή σχετικού Πρωτοκόλλου Παράδοσης - Παραλαβής, από την υπογραφή του οποίου, ο Κύριος του Έργου αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για την παραγωγική λειτουργία του Έργου.

Υποστήριξη – Παραχώρηση Παραγωγικής Λειτουργίας Μετά την παράδοση του Έργου, ο Κύριος του Έργου μπορεί να ζητήσει υποστήριξη ή / και διαχείριση της λειτουργίας του από την Νομικό Πρόσωπο Α.Ε., ύστερα από απόφαση παραχώρησης του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις, με την οποία θα διασφαλίζεται και η σχετική χρηματοδότησή της. Με την έκδοση της σχετικής υπουργικής απόφασης με την οποία θα ανατίθεται η υποστήριξη ή / και η διαχείριση της λειτουργίας του Έργου στην Νομικό Πρόσωπο Α.Ε., θα συνταχθεί σχετικό μνημόνιο - συμφωνία του Κυρίου του Έργου και της Νομικό Πρόσωπο Α.Ε. όπου θα περιγράφονται αναλυτικά και θα εξειδικεύονται οι όροι και οι προϋποθέσεις της υποστήριξης ή / και παραχώρησης της λειτουργίας του Έργου από την Νομικό Πρόσωπο Α.Ε., με υποχρεωτικό κατ’ ελάχιστο περιεχόμενο τα ακόλουθα σημεία: Χρονική διάρκεια, Ετήσιο κόστος λειτουργίας και διαδικασία χρηματοδότησης της Νομικό Πρόσωπο Α.Ε. Αναλυτική καταγραφή των υποχρεώσεων αμφοτέρων των μερών, καθώς και του τρόπου επίλυσης τυχόν διαφορών προκύψουν από την υλοποίηση της συμφωνίας αυτής.

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΟΥ ΣΕ ΦΑΣΕΙΣ Φάση Α (Σχεδιασμός και Οργάνωση Έργου) προσδιορισμός του Έργου, οργάνωση και διοίκησή του, κοστολογική ανάλυση, δείκτες παρακολούθησης - αξιολόγησης, λεπτομερής προσδιορισμός ρόλων κ.ά. Φάση Β (Πλάνο υλοποίησης έργου, Παρακολούθηση υλοποίησης και παραλαβής Έργου) Σύνταξη πλάνου υλοποίησης στο οποίο θα αναφέρονται, κατ’ ελάχιστον, αναλυτικά: οι φάσεις, τα ορόσημα, τα παραδοτέα, η μεταξύ τους αλληλουχία καθώς και οι υποχρεώσεις του Δικαιούχου και του Κυρίου του Έργου Φάση Γ (Παραγωγική λειτουργία Έργου)

Επιτροπή Εποπτείας της Προγραμματικής Συμφωνίας (ΕΕΠΣ) 5 μελής Επιτροπή (3 μέλη από το Υπουργείο – 2 μέλη από το Νομικό Πρόσωπο) Η ΕΕΠΣ εισηγείται στα αρμόδια όργανα των συμβαλλόμενων μερών κάθε αναγκαίο μέτρο και ενέργεια για την υλοποίηση της Προγραμματικής Συμφωνίας. Συνεδριάζει οποτεδήποτε κρίνεται αναγκαίο από την πορεία υλοποίησης του Έργου και παραλαμβάνει τις μηνιαίες αναφορές προόδου υλοποίησης.