Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΦΥΛΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ Π.Σ.Ε.Α. ΓΕΝΙΚΟΥ.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΤΡΟΠΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ  Εκπαιδευτικό Κεφάλαιο 1.1 Τεχνικές δεξιότητες και προσόντα.
Advertisements

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΕΛ/ΛΑΚ Ιουνίου Κέντρα Προώθησης Ελεύθερου Λογισμικού (ΚΠΕΛ) Λίνα Γουσίου.
ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΕΠΕ 3/6/2008 ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ.
OHSAS – ΕΛΟΤ 1801.
Δρ. ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 14 Δεκεμβρίου 2010, Αθήνα 2η Σύνοδος Διευθυντών.
Στρατηγική & Σχέδιο Δράσης για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση ---- Εναρμόνιση με την Ψηφιακή Στρατηγική της Χώρας Υπουργείο Διοικητικής.
Δεκέμβριος 2006 Ειδική Υπηρεσία Στρατηγικής, Σχεδιασμού και Αξιολόγησης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων Μονάδα Οργάνωσης & Διαχείρισης ΚΠΣ Α.Ε. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ.
H ΕΤΑΙΡΙΑ & Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ
Eξειδικευμένες υπηρεσίες internet Κάντε κλικ για την συνέχεια της παρουσίασης.
Ελληνική Ένωση Διαπιστευμένων Φορέων Επιθεώρησης- Πιστοποίησης ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΜΟΧΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ 02 Μαΐου 2011 ΣΑΒΒΑΣ.
Συνεργασία Βιβλιοθηκών: Εθνικό, τοπικό, διαθεματικό επίπεδο Μαρία Κορκίδη Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκη 29/5/2008 Συνεργασία δημοτικών βιβλιοθηκών:
Διευθυντής Πληροφοριακών Συστημάτων
H Point Services είναι μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών διαχείρισης εγκαταστάσεων που εδρεύει στην Ελλάδα με συνεργαζόμενες εταιρείες στα Βαλκάνια όπως.
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΜΠ
Λόγοι που καθιστούν το ζήτημα μεγάλο είναι: • Ανελκυστήρες μεγάλης παλαιότητας με μεγάλες φθορές. • Πλημμελής Συντήρηση – Ανθρώπινο Λάθος. • Επιπολαιότητες.
Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΟΔΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΟΤΑ Θάνος Κριεμάδης, Ph.D., M.B.A., M.A. Αν. Καθηγητής.
Η Οπτική του Φύλου στις Τοπικές Πολιτικές
ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΕΠΕ 3/6/2008 ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ.
Δίκτυο προώθησης της δια βίου κατάρτισης και εξ αποστάσεως πιστοποίησης δεξιοτήτων στις Μ.Μ.Ε. Α.Σ. ΤΕΧΝΟΜΑΘΕΙΑ.
Ενιαία Αρχή για τις Δημόσιες Συμβάσεις Ενιαία Αρχή για τις Δημόσιες Συμβάσεις
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Σημαντικοί παράγοντες Διάρθρωση του σχεδίου Εύρεση εταίρων – σωστή συνεργασία Προσανατολισμός.
ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ
ΤΡΟΠΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ  Εκπαιδευτικό Κεφάλαιο 8.1 Επαγγελματικοί ρόλοι και προφίλ για την παρακολούθηση και την εποπτεία.
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ - ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΝΕΡΓΩΝ στο Ν. ΑΧΑΪΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ Παρουσίαση της Πράξης Ενημέρωση των δυνητικών ωφελούμενων και της τοπικής κοινωνίας.
kpmg kpmg Αειφόρος ανάπτυξη και οικονομία – πρότυπα μοντέλα επιχειρησιακών / επενδυτικών φορέων.
ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Ε&Τ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
Κυριακή Μπαλτά Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Βιβλιοθήκη Σχεδιασμός και δημιουργία επικοινωνιακού σχεδίου δράσης της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
Λίγα λόγια για την ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ «Αλφιτόπωλις» Τίτλος έργου: «Παραγωγή και Εμπορία Τοπικών προϊόντων και προώθησής τους μέσω του Θεματικού Εναλλακτικού.
Δ. Ασφάλειας & Υγιεινής Safety & Health Supervisor.
Ευρυζωνικότητα στην τοπική αυτοδιοίκηση Τρέχουσες εξελίξεις – μελλοντικές προκλήσεις.
Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών Αποτελεσματική Διαχείριση στην 4η Προγραμματική Περίοδο 2007 – 2013.
ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ  Εκπαιδευτικό Κεφάλαιο 6.1 Προπαρασκευαστικές δραστηριότητες πριν από την τοποθέτηση.
Μάνατζμεντ και Μάρκετινγκ Αθλητικών και Αναψυχικών Διοργανώσεων (Events) Κ. Αλεξανδρής.
«ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ»
Στρατηγικοί στόχοι του Δικτύου Μακροχρόνιας Φροντίδας. Tο κεντρικό ζητούμενο ενός συστήματος διοίκησης και διαχείρισης των υπηρεσιών Μακροχρόνιας Φροντίδας.
Τεχνολογία ΛογισμικούSlide 1 Τεχνολογία Απαιτήσεων u Καθορίζει τι θέλει ο πελάτης από ένα σύστημα λογισμικού.
Εισαγωγή Στη Διοίκηση Αθλητικών Εγκαταστάσεων Διοίκηση Αθλητικών Εγκαταστάσεων.
Διοίκηση Ανθρώπινων πόρων
ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ: ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ
1 company profile |. Η CloudU, είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη σύγχρονη Ελληνική Εταιρεία με πολύπλευρες δραστηριότητες στους τομείς των Τηλεπικοινωνιών.
SOCIAL KEYS FOR SOCIAL ENTREPRENEURSHIP. ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ H Κοινωνική Οικονομία είναι ένας πολύ σημαντικός οικονομικός τομέας στην Ευρώπη. Με βάση.
Ανάπτυξη – Βελτίωση του Ανθρώπινου Δυναμικού
ΜΑΘΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ (Δ.Ο.Π) ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μακεδονίας - Θράκης ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ.
ΒΑΜΕ: Σχέδια Αντιμετώπισης και Περιορισμός Επιπτώσεων μέσω Χωροταξικού Σχεδιασμού Αθηνά Πρόγιου Φυσικός D.E.A. Δρ. Μηχανολόγος Μηχανικός.
«Οι αντικειμενικοί σκοποί της Ολικής Ποιότητας στον Τουρισμό»
Κανόνες πυρκαγιάς και ασφάλειας.
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Συντονιστική Επιτροπή Συνεδρίου / Εκδήλωσης
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥ -ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Μάρκετινγκ Υπηρεσιών Ενότητα # 4: Το Θεωρητικό Μοντέλο της Ποιότητας των Υπηρεσιών Διδάσκουσα: Άννα Ζαρκάδα Τμήμα: Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων.
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ
Κατά τη διάρκεια της κρίσης
Ημέρα Καριέρας Λάρισα, 25 Απριλίου 2012
Διοίκηση Ποιότητας Ενότητα 8: Η φιλοσοφία της Διοίκησης Ολικής Ποιότητας Διδάσκων: Τσέλιος Δημήτριος, Καθηγητής Εφαρμογών Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων.
ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Ο ορισμός του επιχειρηματικού μοντέλου
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
Πολιτική Παιδεία Α’ Λυκείου Διδάσκων: Κοψιδάς Οδυσσέας
Θεωρία Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων
Κλειούσης Ε. Ελευθέριος
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ: ΟΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ
Ευρωπαϊκός Πυλώνας Κοινωνικών Δικαιωμάτων:
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ
Σχέσεις με την Κοινότητα
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΦΥΛΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ Π.Σ.Ε.Α. ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ gdiako@hotmail.com

ΟΙ ΚΑΤ’ ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ; Ή ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΣΥNΕΡΓΑΤΕΣ;

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ( ΠΕΛΑΤΗΣ ) ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΦΡΟΥΡΗΣΗ ΦΥΛΑΞΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ

ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ( ΠΕΛΑΤΗΣ ) ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΦΥΛΑΞΗΣ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΥΝΗΘΩΣ Η ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΌ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ. ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΣΤΟΧΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ. ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΚΑ ΣΤΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΕΚΤΑΚΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΟΙ ΠΑΡΟΧΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΧΟΥΝ Ή ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.

ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕΛΗΜΑ Η ΦΡΟΥΡΗΣΗ. ΘΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΧΟΥ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ. Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΟΥ ΣΤΟ Σ.Ε.Α. ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΠΙΣΦΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΡΟΧΟΥ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ. ΕΛΛΕΙΨΗ ΓΝΩΣΗΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΟΥΝ Ή ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΟΥΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Η ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΤΑΘΕΝ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΧΕΔΙΩΝ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ (ΦΑΚΕΛΟΥ Σ.Ε.Α.) Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΠΑΡΟΧΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΕΤΡΙΜΜΕΝΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ (ΠΑΡΕΧΩ ΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΑΠΕΧΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ) ΑΝΑΓΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΟΧΛΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ΜΕΡΙΚΗ Ή ΟΛΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΕΚΡΗΞΗ – ΠΥΡΚΑΓΙΑ - ΔΙΑΡΡΟΗ ΑΕΡΙΩΝ - ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ

ΤΟ ΙΔΕΑΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΚΠΟΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ, ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. Ο ΠΑΡΟΧΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡHΣΙΑΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Ο ΠΑΡΟΧΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡHΣΙΑΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΦΥΛΑΞΗΣ – ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ. ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΡΟΧΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ.

ΟΙ ΣΩΦΡΟΝΕΣ ΠΡΟΝΟΟΥΝ ΟΙ ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ (Πιττακός από Μυτιλήνη) 650 - 560 π.Χ.