Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

H ΕΤΑΙΡΙΑ & Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "H ΕΤΑΙΡΙΑ & Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 H ΕΤΑΙΡΙΑ & Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ
Η Sales Factor ιδρύθηκε το 2010 με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών πωλήσεων outsourcing καθώς και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Τα ιδρυτικά στελέχη έχουν εμπειρία 20ετίας στον χώρο των πωλήσεων έχοντας εργαστεί επί μακρόν σε μεγάλες εταιρείες πωλήσεων και παροχής υπηρεσιών. Η ομάδα πωλήσεων της εταιρείας, στελεχώνεται από αναγνωρισμένα στελέχη της αγοράς με εμπειρία σε πωλήσεις B2B και B2C έχοντας δυνατότητα να διασφαλίσει ολοκληρωμένες επιχειρηματικές λύσεις με υψηλή προστιθέμενη αξία. Σκοπός της Sales Factor είναι η παροχή outsourcing περιφερειακής διεύθυνσης πωλήσεων σε συνδυασμό με μια ολοκληρωμένη εκπροσώπηση της εταιρίας στην αγορά της Β. Ελλάδος, που θα προωθεί αποτελεσματικά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των συνεργαζομένων εταιρειών και θα θεμελιώνει μια αμφίδρομη επικοινωνία με τους πελάτες, αξιοποιώντας τα διαθέσιμα κανάλια πωλήσεων και επικοινωνίας .

2 Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ Η φιλοσοφία της Sales Factor στηρίζεται στην ολοκληρωμένη και αποτελεσματική διαχείριση των σχέσεων που αναπτύσσει κάθε συνεργαζόμενη εταιρία στο εξωτερικό της περιβάλλον. Για τον σχεδιασμό & υλοποίηση κάθε υπηρεσίας εφαρμόζεται συγκεκριμένη μεθοδολογία που αποσκοπεί στην δημιουργία της προβλεπόμενης και κατάλληλης επικοινωνιακά λύσης. Στη φάση της διαδικασίας υλοποίησης, η επικοινωνία με τους πελάτες μας είναι καθημερινή με στόχο την πλήρη προσαρμογή στις τεχνικές προδιαγραφές που έχουν τεθεί. Η τεχνολογική υποδομή μας, η οργάνωση και το επίπεδο της εξειδίκευσης του προσωπικού μας, διασφαλίζουν το τελικό αποτέλεσμα τόσο στη φάση του σχεδιασμού & ανάπτυξης όσο και καθ’ όλη τη διάρκεια υλοποίησης.

3 Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ Σχεδιάζουμε, αναπτύσσουμε και υλοποιούμε υπηρεσίες-λύσεις, οι οποίες εξασφαλίζουν σημαντικά πλεονεκτήματα, με ιδιαίτερη έμφαση: στην αύξηση της αποτελεσματικότητας, στην αύξηση της παραγωγικότητας και ευρύτερα την ανάπτυξη μιας ευέλικτης επιχειρησιακής λειτουργίας, με ταυτόχρονη μείωση των λειτουργικών εξόδων . Μελετούμε και αναπτύσσουμε λύση προσαρμοσμένη στην φιλοσοφία του πελάτη και τις απαιτήσεις του από την αγορά. Η συσσωρευμένη εμπειρία των ανθρώπων της εταιρείας στην ανάπτυξη και διαχείριση πανελλαδικού δικτύου πωλήσεων και δικτύου franchising, η εξειδίκευσή μας πάνω στην οργάνωση τμημάτων τηλεπωλήσεων, η τεχνογνωσία σε inbound και outbound υπηρεσίες, μας επιτρέπουν να εγγυόμαστε το συμφωνηθέν αποτέλεσμα και από αυτό προκύπτει και η κύρια αμοιβή της Sales Factor

4 Παρεχόμενες Υπηρεσίες

5 ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Παρεχόμενα Πακέτα Γραφεία Εκπροσώπησης Ανάπτυξη Πωλήσεων Ολοκληρωμένη Λειτουργία Ολοκληρωμένες Λύσεις Λογιστήριο Πωλήσεις Γραφεία Διοίκηση

6 ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Ανάπτυξη τοπικού ή πανελλαδικού δικτύου πωλήσεων. Διαχείριση του δικτύου πωλήσεων. Ανάπτυξη δικτύου πωλήσεων franchising. Παραγγελειοληψία (order line) με δυνατότητα on line παρακολούθησης από τον πελάτη Γραμματειακή υποστήριξη (receptionist) Γραμμή εξυπηρέτησης πελατών 24/7, dedicated ανά πελάτη (customer service) Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών (help desk).

7 ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Παροχή χώρου γραφείων της εταιρείας του πελάτη με γραμματειακή υποστήριξη, προσβάσιμου σε συνεργάτες και πελάτες

8 ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Οργάνωση ομάδας ή τμήματος τηλεπωλήσεων (telesales) Οργάνωση ομάδας ή τμήματος συνδυαστικών πωλήσεων (cross selling – up selling). Έρευνα αγοράς τοπική ή πανελλαδική Έρευνα ικανοποίησης του καταναλωτή. Συμβουλευτικές υπηρεσίες για την τοποθέτηση νέου προϊόντος στην αγορά. Συμβουλευτικές υπηρεσίες για επέκταση των πωλήσεων σε υφιστάμενο προϊόν.


Κατέβασμα ppt "H ΕΤΑΙΡΙΑ & Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google