ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΗΜΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Β’ ΕΞΑΜΗΝΟ ΠΕΣΥΠ ΑΘΗΝΑΣ ΜΑΙΟΣ 2017.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
« Βελτιστοποιώντας τη χρήση της γνώσης στη διαμόρφωση δημοσίων πολιτικών και στην ανάπτυξη επιχειρηματικής δραστηριότητας. Η στρατηγική σημασία της ανοιχτής.
Advertisements

Το Υπουργείο Εργασίας, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ (Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς ), προκήρυξε πρόγραμμα με στόχο την ένταξη των νέων στην αγορά.
ΤΡΟΠΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΙΑΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ  Εκπαιδευτικό Κεφάλαιο 3.3 Χαρακτηριστικά των δικτύων για τα προγράμματα κινητικότητας: IVT, PLM, VETPRO.
ΑΝΕΡΓΙΑ.
ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Αναπτυξιακό Συνέδριο Ηπείρου 24/6/2005.
ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ  Εκπαιδευτικό Κεφάλαιο 2.2 Ορισμός των στόχων στην πράξη.
Βασίλης Παπαχαρίσης ( /
ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ  Εκπαιδευτικό Κεφάλαιο 2.1 Διεξαγωγή ανάλυσης αναγκών.
Δίκτυο προώθησης της δια βίου κατάρτισης και εξ αποστάσεως πιστοποίησης δεξιοτήτων στις Μ.Μ.Ε. Α.Σ. ΤΕΧΝΟΜΑΘΕΙΑ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΑΝΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ ΔΡΑΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ● Η δράση της συμβουλευτικής περιλαμβάνει όλες εκείνες.
ΤΠΕ και γραμματισμός Επιμέλεια παρουσίασης: Νότα Σεφερλή.
B a c kn e x t h o m e ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΞ’ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ Υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής προστασίας Κ.Π. «Equal”ΤεχνομάθειαΕυρωπαϊκή.
Κεφάλαιο 8 Η νέα οικονομία 8.1 Η μετάβαση από την παλιά στη νέα οικονομία. 8.2 Η έννοια και το περιεχόμενο της νέας ψηφιακής οικονομίας. 8.3 Οι κυριότερες.
ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Εύη Μακρή - Μ π ότσαρη Πρόεδρος του τμήματος.
ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Χρησιμότητα & Τρόποι Αξιοποίησης από τους Διαπραγματευτές των μερών
ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Αξιολόγηση στη φυσική αγωγή
Πρόγραμμα LEONARDO DA VINCI Έργο PREMEQ «Εφαρμογή του PREMEQ στις τράπεζες» Η περίπτωση της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος Μαρία Τερλιξίδου.
1 Σύσταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη Διαμόρφωση μίας Ευρωπαϊκής Χάρτας για τους Ερευνητές & ενός Κώδικα Δεοντολογίας για την πρόσληψη ερευνητών στο.
Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ: ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Λεωνίδας Κυριακίδης Τμήμα Επιστημών της.
Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ: ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Λεωνίδας Κυριακίδης Τμήμα Επιστημών της Αγωγής,
ΤΡΟΠΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ  Εκπαιδευτικό Κεφάλαιο 1.3 Εσωτερικά επαγγελματικά προφίλ και δεξιότητες.
Ανάδειξη της σχέσης Κοινωνίας, Τεχνολογίας και Φυσικών Επιστημών.
Το Περιβάλλον Του Αθλητικού Οργανισμού
Δέσποινα Σιδηροπούλου-Δημακάκου Τομέας Ψυχολογίας, Πανεπιστήμιο Αθηνών
ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΒΙΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ.
Εποπτεία και διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού
Επιχειρηματική ηθική Υπέρβαση της ανθρώπινης ομορφίας. Προς τη θέωση…
«Αν δεν φυτέψουμε το δέντρο γνώσης όταν είμαστε νέοι, δεν θα μας δώσει τον ίσκιο του όταν θα έχουμε γεράσει.»
ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΕΠΙΠΛΟΥ
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ Όνομα:Χίνη Δήμητρα Εξάμηνο σπουδών:Δ Αριθμός μητρώου:3305.
Υποέργο 03: Επιμόρφωση Επιμορφωτών και Εκπαιδευτικών για την εφαρμογή του Προγράμματος Εκμάθησης της Αγγλικής Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών ΠΕΑΠ.
Πολιτικές εκπαίδευσης και κατάρτισης για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης Επιχειρηματικότητα και Απασχόληση 1 Δεκεμβρίου 2014 Βλάσης.
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
Aθήνα,16 Νοεμβριου Η Στρατηγική της Έξυπνης Εξειδίκευσης Συνδέει: την έρευνα και καινοτομία με την οικονομική ανάπτυξη με νέους τρόπους όπως είναι.
Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ Α.Τ.Ε.Ι. ΠΑΤΡΑΣ ΣΤΟ INSTALL INSTALL Innovative strategy for raising awareness of lifelong learning in Greece.
1 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΟΡΑΜΑ2. ΣΚΟΠΟΙ3. ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΣΚΟΠΩΝ4. ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ6. ΜΕΛΗ7.
Ανάπτυξη – Βελτίωση του Ανθρώπινου Δυναμικού
Ονοματεπώνυμο: Γκουτζήκα Όλγα ΑΕΜ:3120 Εξάμηνο: Στ’ Μάθημα: Εκπαιδευτική Πολιτική Διδάσκουσα: Tάχου-Ηλιάδου.
Ο Στρατηγικός Σχεδιασμός της Επιχείρησης και οι Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνιών Σπυρίδων Πανέτσος.
► Karew Ure. The Psychology of Manufacturer (1835) ► Kίνημα βελτίωσης των συνθηκών ζωής στα εργοστάσια (στελέχη πρόνοιας) (welfare officers). Kύριος σκοπός.
Λιμναίου Ναυσικά Σύμβουλος Σταδιοδρομίας Γραφείου Διασύνδεσης O ρόλος του γραφείου διασύνδεσης : Πώς μπορεί να με βοηθήσει ;
ORGANIZATIONAL BEHAVIOR I. Εισαγωγή στην Οργανωτική Συμπεριφορά (Κεφάλαιο 1) Με τι πιστεύετε ασχολείται το μάθημα της οργανωτικής συμπεριφοράς;
ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ LEONARDO DA VINCI “ Μεταφορά Καινοτομίας - ΤΟΙ ” Ελίνα Δαγρέ, ΤΟΙ Project Manager Αθήνα, 12 Δεκεμβρίου 2012 Βόλος, 14 Δεκεμβρίου 2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ 11/14/ Κοινωνία στην Οικονομία της Γνώσης.
ΥΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΗ ΝΕΟΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΩΝ Άλκηστις Παπαϊωάννου Ph.D., M.Sc. Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.
Αξιολογηση εκπαιδευτικου εργου
O ρόλος των μετα-νεωτερικών προσεγγίσεων της Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας σε μια κρίσιμη εποχή για τον κόσμο της εργασίας Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο.
ΟΑΕΔ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
Παρουσίαση άρθρου της Τσαμπίκα Μπαφίτη με τίτλο:
ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ- Job-Surfing HEIKO STEFFENS ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ TECHNICAL UNI ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (1995) Μάθημα: ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ.
Επιθεώρηση Συμβουλευτικής-Προσανατολισμού,
ΔΙΑΛΕΞΗ 5η Συνηγορία Υπευθυνότητα/ευθύνη Συνεργασία Στάση φροντίδας
Παίρνω τον έλεγχο: Βρίσκω τον δρόμο αντιμετωπίζοντας την ανεργία
ΑΣΠΑΙΤΕ - ΠΕΣΥΠ ΤΜΗΜΑ Α ΜΑΘΗΜΑ: ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΤΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Βασιλική Βασιλοπούλου ΠΕΣΥΠ Β΄εξάμηνο
Φοιτήτρια: Γιάου Ευαγγελία
ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ- «ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ» Επιθεώρηση Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού Τεύχος (1996)
Ακαδημία Ταχυδρομικών Υπηρεσιών
ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΣΥ.Π. Π.Ε.ΣΥ.Π. .
Μάθημα: Συμβουλευτική στη Δια Βίου Ανάπτυξη
Βελτιώνοντας τα Παγκόσμια Προβλήματα
Παναγιώτης Σαραντόπουλος Σχολικός Σύμβουλος Φυσικών Επιστημών
Κατερίνα Αλεξομανωλάκη,
Θεωρία Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων
Ευρωπαϊκός Πυλώνας Κοινωνικών Δικαιωμάτων:
Κοινωνική Έρευνα.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΗΜΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Β’ ΕΞΑΜΗΝΟ ΠΕΣΥΠ ΑΘΗΝΑΣ ΜΑΙΟΣ 2017

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ Τεύχος 66-67 ΕΛ.Ε.ΣΥ.Π. 2003

Σήμερα και στο μέλλον η παροχή απασχόλησης , Σήμερα και στο μέλλον η παροχή απασχόλησης , Δεν είναι αφειδώς παρεχόμενη Αλλά θα είναι επιλεκτικά και διαχρονικά αναζητούμενη, χωρίς βεβαιότητα μόνιμης απόκτησης της. Με υπαρκτό το φάσμα της ανεργίας, σε λιγότερο ή περισσότερο χρόνο

τα ανωτέρω χαρακτηριστικά αποτελούν: παρεπόμενα των γεωπολιτικών αλλαγών των τελευταίων ετών των χαρακτηριστικών επιπτώσεων της οικονομικής και της τεχνολογικής παγκοσμιοποίησης «Κάθε άνθρωπος από τα μαθητικά του χρόνια πρέπει να προετοιμαστεί κατάλληλα για την οικοδόμηση του μέλλοντος του»

«Ομπρέλα» της τεχνολογικής και οικονομικής παγκοσμιοποίησης μπορούμε να συμπεριλάβουμε μια παγκόσμια κουλτούρα που μεταφέρει αξίες όπως: Των δικαιωμάτων του ανθρώπου Το habeas corpus Την κοινωνία των πολτών και των κοινωνικών κινημάτων Το δικαίωμα στην εκπαίδευση και στην απασχόληση

«Η συμβουλευτική και ο επαγγελματικός προσανατολισμός» Ως μια δια βίου διαδικασία, λειτουργία και παροχή στον κάθε άνθρωπο (Career Development) πρέπει να εφοδιάζουν αυτόν – ανεξαρτήτως ηλικίας –με δεξιότητες , σχετική γνώση και να του αναπτύσσουν – καλλιεργούν δεξιότητες, ώστε να μπορεί να πλοηγεί με επιτυχία, σε ένα δυναμικά εξελισσόμενο- με σκιές αβεβαιότητας περιβάλλον εργασίας.

Ανεργία Η ανεργία αποτελεί ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα της εποχής μας που επηρεάζει άτομα, κοινωνικές ομάδες, κράτη και γενικότερα όλους τους ανθρώπους της γης σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό και χρονική διάρκεια Η ανεργία ως αντίθετη έννοια και κατάσταση της απασχόλησης, εμποδίζει τον άνθρωπο από την απόκτηση αγαθών, με νόμιμα μέσα, αλλά επιπλέον στερεί αυτόν από τη δημιουργία κλίματος ψυχικής ηρεμίας, αξιοπρέπειας και ασφάλειας τα οποία αποτελούν συντελεστικούς παράγοντες στον καθορισμό της ταυτότητας του κάθε ατόμου.

Συμβουλευτική σταδιοδρομίας Η Συμβουλευτική και ο επαγγελματικός προσανατολισμός ως μια δια βίου διαδικασία , λειτουργία και παροχή, στον κάθε άνθρωπο πρέπει να τον εφοδιάζουν , ανεξάρτητα ηλικίας με πληροφορίες και γνώση και να του αναπτύσσουν – καλλιεργούν δεξιότητες χρήσιμες ώστε το κάθε άτομο να μπορεί να πλοηγεί με επιτυχία σε ένα δυναμικά εξελισσόμενο με σκιές αβεβαιότητας περιβάλλον εργασίας. Συμβουλευτική σταδιοδρομίας, εκφράζει συνολικά τη συμβουλευτική η οποία στοχεύει στην υποστήριξη του ατόμου προκειμένου να διευκολυνθεί η σωστή συνολική επαγγελματική του ανάπτυξη. Επαγγελματική ανάπτυξη αποτελεί σημαντική «συνιστώσα» στη διαδικασία του γενικότερου σχεδιασμού και διαμόρφωσης της ζωής του κάθε ατόμου. Προσωπικά, εκπαιδευτικά επαγγελματικά και άλλα στοιχεία λαμβάνονται υπόψη στην ανάπτυξη σταδιοδρομίας του. Σύμβουλοι σταδιοδρομίας πρέπει να έχουν ως σκοπό και καθήκον τους να καθοδηγούν και να βοηθούν, μαθητές σπουδαστές εργαζόμενους, ανέργους, ώστε να θεωρούν την απόκτηση απασχόλησης όχι μόνο ως προϋπόθεση και τρόπο επιβίωσης, αλλά και ως πανανθρώπινο δικαίωμα.

Ανάπτυξη σταδιοδρομίας Προοπτικές και Ωφελιμότητα Στη δίνη των ανακατατάξεων των εργασιακών σχέσεων και γενικότερα των δυνατοτήτων απασχόλησης/απώλειας θέσεων εργασίας, ως αποτέλεσμα της εφαρμοζόμενης παγκοσμιοποίησης, η ανάπτυξη σταδιοδρομίας ή η επαγγελματική ανάπτυξη θεωρείται σήμερα διεθνώς ένα σημαντικό εργαλείο θετικής παρέμβασης για την αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης. Τα κράτη στην επιδίωξή τους για οικονομική ανάπτυξη και επιβίωση στον διεθνή ανταγωνισμό του οποίου τους όρους καθορίζει η παγκοσμιοποιημένη οικονομία οφείλουν να δίνουν προτεραιότητα στην πολύπλευρη ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού.

Αλλαγές τάσεις και αναμενόμενα οφέλη για τον κάθε άνθρωπο από μια σύγχρονη διαδικασία «ανάπτυξης σταδιοδρομίας» Η έννοια της «επιτυχούς σταδιοδρομίας» χρειάζεται συνεχή προσαρμογή στα επικρατούντα standards που αφορούν τν σταδιοδρομία, στην εποχή και στο περιβάλλον αναφοράς. Οι άνθρωποι πρέπει να βελτιώνουν τις γνώσεις-εξελίσσουν τις δεξιότητές τους ώστε να είναι αποδοτικότεροι στη δουλειά που θα κάνουν ανεξάρτητα περιβάλλοντος εργασίας. Κατάλληλα προγράμματα κατάρτισης εργαζομένων οι οποίοι είτε πρόκειται να αλλάξουν εργασιακό περιβάλλον είτε πρόκειται να συνταξιοδοτηθούν, συμβάλλουν ουσιαστικά στην ομαλότερη μετάβαση και προσαρμογή από μία κατάσταση στην άλλη. Το εύρος και η πρακτική θεώρηση της ανάπτυξης της σταδιοδρομίας είναι χρήσιμο να διευρυνθεί: Ι) Μέσω της διεπιστημονικής διάχυσης των θεμάτων συμβουλευτικής-προσανατολισμού. (ΣΥ.Π) ΙΙ) Με τον εμπλουτισμοί – εκσυγχρονισμό τεχνικών και μεθόδων, μέσω των σχετικών φορέων που απασχολούνται και παρέχουν ΣΥ.Π. Οι σύμβουλοι σταδιοδρομίας πρέπει μέσω ειδικών προγραμμάτων επιμόρφωσης/ μετεκπαίδευσης να ενημερώνονται για τις διαφοροποιήσεις- αλλαγές που συμβαίνουν στον τομέα της ενασχόλησης τους. Συστήματα αξιολόγησης που σχετίζονται και αναφέρονται, στη διαδικασία και το αποτέλεσμα της παροχής Συμβουλευτικής –Προσανατολισμού πρέπει να εφαρμόζονται και να εξελίσσονται.

Η ανάγκη για δια βίου παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής για την ανάπτυξη της σταδιοδρομίας σήμερα Θεωρείται : ως βασικό προαπαιτούμενο Οι στρατηγικές ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού σε μίκρο και μάκρο- Οικονομικό επίπεδο θα βοηθηθούν αποτελεσματικά από τη θετική συνεισφορά της Συμβουλευτικής και του Προσανατολισμού με θετικό ζητούμενο την απόκτηση του καλύτερου δυνατού επιπέδου απασχόλησης το οποίο αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα για τον κάθε άνθρωπο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ