1 ΛΑΪΟΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Θέμα 117 Α Ενημερωτικό Σεμινάριο για την λειτουργία των Επιτροπών GMT και GLT Λαϊονική Χρονιά 2011-2012 Επιμέλεια-Μετάφραση:

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ
Advertisements

Δρ. Ανδρέας Δημητρίου Πρόεδρος
BOLOGNA CONFERENCE Νέες Πρωτοβουλίες της ΕΕ στον τομέα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρούλα ΚΥΡΙΛΛΟΥ-ΙΟΑΝΝΙΔΟΥ Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο 16 Οκτωβρίου 2013.
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΕΛ/ΛΑΚ Ιουνίου Κέντρα Προώθησης Ελεύθερου Λογισμικού (ΚΠΕΛ) Λίνα Γουσίου.
« Βελτιστοποιώντας τη χρήση της γνώσης στη διαμόρφωση δημοσίων πολιτικών και στην ανάπτυξη επιχειρηματικής δραστηριότητας. Η στρατηγική σημασία της ανοιχτής.
Α. Αναλυτικό Α’ Γυμνασίου
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2012 Δουλεύοντας με Σχέδια Εργασίας – Η μέθοδος Project Γιάννης Ρουσσάκης.
Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα στην Αθήνα
ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ Τομεακό Πρόγραμμα Comenius Αθήνα, 25 Ιoυνίου ΜΑΡΙΑ ΞΑΡΧΟΥΛΑΚΟΥ.
ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ  Εκπαιδευτικό Κεφάλαιο 2.2 Ορισμός των στόχων στην πράξη.
Διευθυντής Πληροφοριακών Συστημάτων
Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΟΔΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΟΤΑ Θάνος Κριεμάδης, Ph.D., M.B.A., M.A. Αν. Καθηγητής.
Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Αναστασία Οικονόμου, Προϊσταμένη Τομέα Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών σε θέματα.
Φιλοθέη-Ψυχικό 2013 Διαδικασία Αυτοαξιολόγησης στη Σχολική Μονάδα
Γίνε ένας «ζωντανός» όμιλος Σχέδιο Ηγεσίας του Ομίλου σου Κωνσταντίνος Κατάκαλος.
Στόχοι, μεθοδολογία, διαδικασίες Μιχάλης Μεταξάς Innovatia ΕΠΕ, Σύμβουλος Διαχείρισης Έργου.
Λογισμικο συστηματοσ Κεφάλαιο 4ο
ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ  Εκπαιδευτικό Κεφάλαιο 9.1 Εθνικές και Ευρωπαϊκές πολιτικές για την επικύρωση των εμπειριών τοποθέτησης.
ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ IV: ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Φαίδων Θεοφανίδης Διδακτικό υλικό:
ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΙΑΣ-ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ.
Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου στη Δ.Ε.
Χρησιμότητα & Τρόποι Αξιοποίησης από τους Διαπραγματευτές των μερών
ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ»
ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ Οι Άνθρωποι είναι το πιο σημαντικό κεφάλαιο κάθε Οργανισμού Η Ανάπτυξη του Προσωπικού μπορεί να γίνει με τρόπο ωφέλιμο και για τον Ίδιο.
Καλησπέρα σας! Ως συνέχεια της ενότητας που αφορά στα συστήματα διασφάλισης της ποιότητας σε ΑΕΙ, θα σας παρουσιάσω την εμπειρία της ΒΚΠ του ΠαΜακ να κατανοήσει.
Αξιολόγηση στη φυσική αγωγή
Ε.Ψ.Ε.Π.Α. (ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ) ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ; ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Η ΔΟΜΗ ΤΗΣ.
Κυριακή Μπαλτά Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Βιβλιοθήκη Σχεδιασμός και δημιουργία επικοινωνιακού σχεδίου δράσης της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
Induction Course/Πρόγραμμα ένταξης στην εταιρία Το πρόγραμμα αυτό προσφέρει τα μέσα που χρειάζονται για την επιτυχημένη ένταξη νέων υπαλλήλων σε μια εταιρία.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΓΟΥ Δ.Υ. Δευτέρα 18 Απριλίου 2011.
Πρόγραμμα Ασφαλές σχολείο για το διαδίκτυο
Εκπαίδευση ομάδας Αντικυβερνήτων Θέματος. Καλώς ήρθατε στην ομάδα Γνωρίζετε το όνομα της ομάδας και τον αριθμό των μελών της Είστε έτοιμοι να ενταχθείτε.
Conducting Effective Meetings ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ Μετάφραση-Επιμέλεια: Ελπίδα Βάπτισμα.
GMT Global Membership Team Ανάπτυξη Μελών και Επέκταση Η ανάγκη, η οργάνωση, η πρακτική εφαρμογή Δημιουργία – Μετάφραση PCC Σπ. Σερεμίδης Πολλλαπλό Θέμα.
Εποπτεία και διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού
Ευρώπη Ευρύτερη Καταστατική Περιοχή Διεθνών Lions (Constitutional Area) 4 Μέρος 2o Συνεργασία GMT/GLT Σεμινάρια Ηγεσίας Νέων Lions (YLLS ) Σεμινάρια Ηγεσίας.
Ενότητα 1.1 Ο ρόλος των ΤΠΕ στη δόμηση της κοινωνίας της Γνώσης. Η ένταξη των ΤΠΕ στα πλαίσια των στόχων της εκπαίδευσης για την περίοδο και.
Νίκος Ε. Σκουλάς & Συνεργάτες
CALIFORNIA DIGITAL LIBRARY CALIFORNIA DIGITAL LIBRARY ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ «ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ» ΣΤ΄ ΕΞΑΜΗΝΟ ΣΤ΄ ΕΞΑΜΗΝΟ Μαρία Καραδήμα Μαρία Καραδήμα.
«ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ»
Πολιτικές εκπαίδευσης και κατάρτισης για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης Επιχειρηματικότητα και Απασχόληση 1 Δεκεμβρίου 2014 Βλάσης.
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
Διοίκηση Ανθρώπινων πόρων
GMT & GLT Στόχος,η ΕΠΙΤΥΧΙΑ GMT & GLT Working Together1.
Πρακτικές Σχεδιασμού Μαθήματος. Πρακτικές καλού σχεδιασμού μαθήματος Η συγκέντρωση του εκπαιδευτικού υλικού και η οργάνωση στο eclass γίνεται πλέον σε.
SOCIAL KEYS FOR SOCIAL ENTREPRENEURSHIP. ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ H Κοινωνική Οικονομία είναι ένας πολύ σημαντικός οικονομικός τομέας στην Ευρώπη. Με βάση.
Ενισχύοντας την Δέσμευση και τα Αποτελέσματα σε Έποχές Κρίσης Δεσμεύοντας και Κινητοποιώντας τους Franchisees.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΗΜΩΝ Βίκυ Φλέγγα Οικονομολόγος, Μsc περιφερειακή ανάπτυξη Στέλεχος διεύθυνσης οργάνωσης και πληροφορικής.
Ανάπτυξη – Βελτίωση του Ανθρώπινου Δυναμικού
Συνοπτική Παρουσίαση Ε.Π. «ΚτΠ» Παναγιώτης Γεωργιάδης Αθήνα 9 Νοεμβρίου 2004.
► Karew Ure. The Psychology of Manufacturer (1835) ► Kίνημα βελτίωσης των συνθηκών ζωής στα εργοστάσια (στελέχη πρόνοιας) (welfare officers). Kύριος σκοπός.
ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ LEONARDO DA VINCI “ Μεταφορά Καινοτομίας - ΤΟΙ ” Ελίνα Δαγρέ, ΤΟΙ Project Manager Αθήνα, 12 Δεκεμβρίου 2012 Βόλος, 14 Δεκεμβρίου 2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
Επιχειρησιακά Προγράμματα Δήμων
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΙΙ – ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΑΡΘΡΟ 12 – ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
Πορεία διδασκαλίας Στάδιο προετοιμασίας Στάδιο παρουσίασης
ΣΗΜΕΙΑ - ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ERASMUS+
Ακαδημία Ταχυδρομικών Υπηρεσιών
1ος υπό έμφαση στόχος - ΥΠΠ
Επιτροπή Οικονομικού Εγκλήματος και Δικανικής Λογιστικής
Σχεδιασμός – Προγραμματισμός
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
Στο Σχολείο μας, παράλληλα με τις εκπαιδευτικές διαδικασίες, λειτουργούν οι ακόλουθες Ομάδες: - Μουσική Ομάδα, - Θεατρική Ομάδα, - Κινηματογραφική.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ (30%)
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ: ΟΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ
Αρχική Εκτίμηση Ετήσιου Οικονομικού Οφέλους Περιγραφή Δράσεων Βασικοί Στόχοι – Προσδοκώμενα Οφέλη Αρχική Εκτίμηση Ετήσιου.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Διαφοροποιημένη διδασκαλία και εναλλακτική αξιολόγηση
Η Αξιολόγηση & οι Απαιτήσεις του Σχεδίου Αξιολόγησης
Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΛΑΪΟΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Θέμα 117 Α Ενημερωτικό Σεμινάριο για την λειτουργία των Επιτροπών GMT και GLT Λαϊονική Χρονιά Επιμέλεια-Μετάφραση: Ελπίδα Βάπτισμα

2 Membership (Μέλη) _________________ Leadership (Ηγεσία) ΛΑΪΟΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Θέμα 117 Α Ενημερωτικό Σεμινάριο για την λειτουργία των Επιτροπών GMT και GLT Λαϊονική Χρονιά

3

4 MERL GMT/GLT ΛΑΪΟΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Θέμα 117 Α Ενημερωτικό Σεμινάριο για την λειτουργία των Επιτροπών GMT και GLT Λαϊονική Χρονιά

5 Τα πορίσματα της Μικτής Επιτροπής Δομή Ενέργειες (δραστηριότητες) εναντίον Αποτελεσμάτων Υποβάθμιση της Συγκράτησης Έλλειψη εστίασης στην ανάπτυξη της Ηγεσίας ΛΑΪΟΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Θέμα 117 Α Ενημερωτικό Σεμινάριο για την λειτουργία των Επιτροπών GMT και GLT Λαϊονική Χρονιά

6 Γιατί Ανάπτυξη Ηγεσίας ; ΛΑΪΟΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Θέμα 117 Α Ενημερωτικό Σεμινάριο για την λειτουργία των Επιτροπών GMT και GLT Λαϊονική Χρονιά

7 Εισηγήσεις της Μικτής Επιτροπής Επανασχεδιασμός της Δομής Ενσωμάτωση της GMT & των Ηγετικών ομάδων Θέματος Ενίσχυση της Συνεργασίας Αύξηση της αναφοράς (λογοδοσίας) Έμφαση στην Συγκράτηση Καθιέρωση σχεδιασμού ανάπτυξης ηγεσίας ΛΑΪΟΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Θέμα 117 Α Ενημερωτικό Σεμινάριο για την λειτουργία των Επιτροπών GMT και GLT Λαϊονική Χρονιά

8 Συνεχής αύξηση μελών Βελτίωση της επιτυχίας της λέσχης Ενίσχυση της ποιότητας της ηγεσίας ΛΑΪΟΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Θέμα 117 Α Ενημερωτικό Σεμινάριο για την λειτουργία των Επιτροπών GMT και GLT Λαϊονική Χρονιά

9 DG Teams Ομάδες του Κυβερνήτη GMT Μελών GLT Ηγεσία ΛΑΪΟΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Θέμα 117 Α Ενημερωτικό Σεμινάριο για την λειτουργία των Επιτροπών GMT και GLT Λαϊονική Χρονιά

10 ΛΑΪΟΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Θέμα 117 Α Ενημερωτικό Σεμινάριο για την λειτουργία των Επιτροπών GMT και GLT Λαϊονική Χρονιά

11 GMT Ανάπτυξη και αύξηση νέων μελών και λεσχών Βοήθεια στην επιτυχία των λεσχών μέσω της μακροχρόνιας συγκράτησης GLT Εντοπισμός και ανάπτυξη μελλοντικών ηγετών σε όλα τα επίπεδα Κατάρτιση, εκπαίδευση και «προπόνηση» υφισταμένων ηγετών για καλύτερη απόδοση ΛΑΪΟΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Θέμα 117 Α Ενημερωτικό Σεμινάριο για την λειτουργία των Επιτροπών GMT και GLT Λαϊονική Χρονιά Ανάπτυξη Εξέλιξη

12 ΛΑΪΟΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Θέμα 117 Α Ενημερωτικό Σεμινάριο για την λειτουργία των Επιτροπών GMT και GLT Λαϊονική Χρονιά

13 ΛΑΪΟΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Θέμα 117 Α Ενημερωτικό Σεμινάριο για την λειτουργία των Επιτροπών GMT και GLT Λαϊονική Χρονιά

14 Σκοπός Να βοηθήσει στον εντοπισμό των αναγκών στον τομέα των μελών Να προσφέρει καθοδήγηση / Να προτείνει πηγές πληροφόρησης Να βελτιώσει την επικοινωνία Να συνεργάζεται με την GLT για να μεγιστοποιήσει την επιτυχία ΛΑΪΟΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Θέμα 117 Α Ενημερωτικό Σεμινάριο για την λειτουργία των Επιτροπών GMT και GLT Λαϊονική Χρονιά

15 ΛΑΪΟΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Θέμα 117 Α Ενημερωτικό Σεμινάριο για την λειτουργία των Επιτροπών GMT και GLT Λαϊονική Χρονιά

● Σχεδιάζουν και κατευθύνουν τις ενέργειες στον τομέα των μελών στις ευρύτερες γεωγραφικές περιοχές 16 Παρακινούν και παρακολουθούν τα αποτελέσματα στα διάφορα Πολλαπλά Θέματα GMT Area Leaders Οργανώνει και διευκολύνει τον προγραμματισμό σε επίπεδο Πολλαπλού Θέματος GMT - MD Καθοδηγεί και βελτιώνει τα αποτελέσματα στον τομέα των μελών και διασφαλίζει την επιτυχία των λεσχών GMT - D GMT Constitutional Area Leaders ΛΑΪΟΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Θέμα 117 Α Ενημερωτικό Σεμινάριο για την λειτουργία των Επιτροπών GMT και GLT Λαϊονική Χρονιά

17 Μέλη Επέκταση ΣυγκράτησηΠροσφορά Δημόσιες Σχέσεις GMT GMT – σε επίπεδο Π.Θ. και Θέματος ΛΑΪΟΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Θέμα 117 Α Ενημερωτικό Σεμινάριο για την λειτουργία των Επιτροπών GMT και GLT Λαϊονική Χρονιά

18 GMT – Συντονιστής Πολλαπλού Θέματος GMT – Π.Θ. ● Πρόεδρος Συμβουλίου Κυβερνητών ● GMT-MD Συντονιστής Π.Θ. ● Μέχρι 3 άτομα ακόμα ΛΑΪΟΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Θέμα 117 Α Ενημερωτικό Σεμινάριο για την λειτουργία των Επιτροπών GMT και GLT Λαϊονική Χρονιά

19 GMT – Συντονιστής Θέματος GMT – D (πυρήνας) ● Κυβερνήτης ● 1 ος και 2 ος Αντικυβερνήτης ● GMT Συντονιστής Θέματος Ομάδα Ανάπτυξης Μελών και Λεσχών Ομάδα Επιτυχίας Λεσχών ΛΑΪΟΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Θέμα 117 Α Ενημερωτικό Σεμινάριο για την λειτουργία των Επιτροπών GMT και GLT Λαϊονική Χρονιά

20 GMT Ανάπτυξη και αύξηση νέων μελών και λεσχών Βοήθεια στην επιτυχία των λεσχών μέσω της μακροχρόνιας συγκράτησης ΛΑΪΟΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Θέμα 117 Α Ενημερωτικό Σεμινάριο για την λειτουργία των Επιτροπών GMT και GLT Λαϊονική Χρονιά

21 GMT: Δραστηριότητες Ανάπτυξη και αύξηση νέων μελών και λεσχών Ανάλυση τάσεων του αριθμού των μελών Ανάπτυξη στρατηγικών για αγορές-στόχους Καθιέρωση σχεδίων δημιουργίας νέων λεσχών Σχεδιασμός και υλοποίηση εκστρατείας προσέλκυσης μελών Πληροφόρηση των Lions για τα προγράμματα αύξησης μελών ΛΑΪΟΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Θέμα 117 Α Ενημερωτικό Σεμινάριο για την λειτουργία των Επιτροπών GMT και GLT Λαϊονική Χρονιά

22 Σεμινάρια (ημερίδες) για την Επέκταση: βασική στρατηγική Εντοπισμός τοποθεσιών Προσέλκυση μελών Συμμετοχή των ιδρυτικών μελών ΛΑΪΟΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Θέμα 117 Α Ενημερωτικό Σεμινάριο για την λειτουργία των Επιτροπών GMT και GLT Λαϊονική Χρονιά

23 Στόχος των σεμιναρίων για την Επέκταση Να παρέχει στους Lions γνώσεις, δεξιότητες και αυτοπεποίθηση, απαραίτητα στοιχεία για την δημιουργία νέων λεσχών Lions. Σεμινάριο = Μία Νέα Λέσχη (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!) ΛΑΪΟΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Θέμα 117 Α Ενημερωτικό Σεμινάριο για την λειτουργία των Επιτροπών GMT και GLT Λαϊονική Χρονιά

24 GMT: Δραστηριότητες Βοηθάει στην εξέλιξη και επιτυχία των λεσχών, και τις καθοδηγεί στο αντιληφθούν την σημασία των ικανοποιημένων μελών Εκπαιδεύει εμπειρογνώμονες στην αναδόμηση των λεσχών Αναλύει και επεξεργάζεται τις απαντήσεις στο έντυπο: «Αξιολόγηση της (λειτουργικής) υγείας της λέσχης» Καθοδηγεί τις λέσχες ώστε να έχουν ικανοποιημένα μέλη Υποστηρίζει τους Πιστοποιημένους (Certified) Guiding Lions Ενθαρρύνει την συμμετοχή στα CEP ΛΑΪΟΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Θέμα 117 Α Ενημερωτικό Σεμινάριο για την λειτουργία των Επιτροπών GMT και GLT Λαϊονική Χρονιά

25 Στόχος της διαδικασίας αρίστευσης της λέσχης (Club Excellence Process) (CEP) Να παρέχει στους Lions πόρους, μέσα και πληροφόρηση ώστε να καταστούν ικανοί να βοηθήσουν στην ενδυνάμωση των λεσχών τους ΛΑΪΟΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Θέμα 117 Α Ενημερωτικό Σεμινάριο για την λειτουργία των Επιτροπών GMT και GLT Λαϊονική Χρονιά

26 Γιατί CEP? Αύξηση μελών Βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών προσφοράς Μείωση διαγραφών ΛΑΪΟΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Θέμα 117 Α Ενημερωτικό Σεμινάριο για την λειτουργία των Επιτροπών GMT και GLT Λαϊονική Χρονιά

27 Μετά το τέλος της διαδικασίας CEP, οι λέσχες θα μπορούν: Να αναγνωρίζουν τα χαρακτηριστικά μίας «άριστης» λέσχης Να αναγνωρίζουν τα εμπόδια Να αναλύουν τα δεδομένα Να προσδιορίζουν τους διαθέσιμους πόρους Να βάζουν στόχους που έχουν τεθεί με βάση την ανάλυση των δεδομένων Να δημιουργούν και να εφαρμόζουν το σχέδιο δράσης ΛΑΪΟΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Θέμα 117 Α Ενημερωτικό Σεμινάριο για την λειτουργία των Επιτροπών GMT και GLT Λαϊονική Χρονιά

28 Μέλη = Προσφορά ΛΑΪΟΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Θέμα 117 Α Ενημερωτικό Σεμινάριο για την λειτουργία των Επιτροπών GMT και GLT Λαϊονική Χρονιά

29 ΛΑΪΟΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Θέμα 117 Α Ενημερωτικό Σεμινάριο για την λειτουργία των Επιτροπών GMT και GLT Λαϊονική Χρονιά

30 Σκοπός Να προσδιορίζει τους εν δυνάμει ηγέτες Να προσδιορίζει τις ανάγκες και τις ευκαιρίες ανάπτυξης ηγεσίας Να προτείνει πόρους και να προσφέρει καθοδήγηση Να συνεργάζεται με την επιτροπή GMT, για την μεγιστοποίηση της επιτυχίας ΛΑΪΟΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Θέμα 117 Α Ενημερωτικό Σεμινάριο για την λειτουργία των Επιτροπών GMT και GLT Λαϊονική Χρονιά

31 ΛΑΪΟΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Θέμα 117 Α Ενημερωτικό Σεμινάριο για την λειτουργία των Επιτροπών GMT και GLT Λαϊονική Χρονιά

● Εντοπίζουν τις ανάγκες και σχεδιάζουν τις ενέργειεςo στον τομέα ηγεσίας, στις ευρύτερες γεωγραφικές περιοχές 32 Παρακινούν, παρακολουθούν και μοιράζονται τια καλύτερες πρακτικές και αποτελέσματα στα διάφορα Πολλαπλά Θέματα GLT Area Leaders Οργανώνει, οριοθετεί και συντονίζει την εκπαίδευση σε επίπεδο Πολλαπλού Θέματος GLT - MD Προσδιορίζει και αναπτύσσει ικανούς ηγέτες σε επίπεδο Θέματος, Ζωνών και λεσχών GLT - D GLT Constitutional Area Leaders ΛΑΪΟΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Θέμα 117 Α Ενημερωτικό Σεμινάριο για την λειτουργία των Επιτροπών GMT και GLT Λαϊονική Χρονιά

33 GLT – Συντονιστής Πολλαπλού Θέματος ΛΑΪΟΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Θέμα 117 Α Ενημερωτικό Σεμινάριο για την λειτουργία των Επιτροπών GMT και GLT Λαϊονική Χρονιά GLT – Π.Θ. ● Πρόεδρος Συμβουλίου Κυβερνητών ● GLT-MD Συντονιστής Π.Θ. ● Μέχρι 3 άτομα ακόμα

34 GLT – Συντονιστής Θέματος GLT – D ● Κυβερνήτης ● 1 ος και 2 ος Αντικυβερνήτης ● GLT Συντονιστής Θέματος ● Επιπλέον Μέλη ΛΑΪΟΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Θέμα 117 Α Ενημερωτικό Σεμινάριο για την λειτουργία των Επιτροπών GMT και GLT Λαϊονική Χρονιά

35 GLT Εντοπίζει και αναπτύσσει μελλοντικούς ηγέτες σε όλα τα επίπεδα Καταρτίζει, εκπαιδεύει και «προπονεί» υφιστάμενους ηγέτες για καλύτερη απόδοση ΛΑΪΟΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Θέμα 117 Α Ενημερωτικό Σεμινάριο για την λειτουργία των Επιτροπών GMT και GLT Λαϊονική Χρονιά

36 GLT: Δραστηριότητες Προσδιορίζει και αναπτύσσει μελλοντικούς ηγέτες Προσδιορίζει δυνητικούς (πιθανούς) ηγέτες Εκπαιδεύει τα μέλη σχετικά με τις ευκαιρίες ανάπτυξης της ηγεσίας Ενθαρρύνει τους διαφαινόμενους ηγέτες Προωθεί την ενεργό συμμετοχή όλων των εκπαιδευμένων Lions ΛΑΪΟΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Θέμα 117 Α Ενημερωτικό Σεμινάριο για την λειτουργία των Επιτροπών GMT και GLT Λαϊονική Χρονιά

37 Προσδιορισμός Ηγετών Lions οι οποίοι επιδεικνύουν ηγετικά χαρακτηριστικά Lions που εκδηλώνουν ενδιαφέρον ΛΑΪΟΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Θέμα 117 Α Ενημερωτικό Σεμινάριο για την λειτουργία των Επιτροπών GMT και GLT Λαϊονική Χρονιά

38 Χαρακτηριστικά ενός Ηγέτη Συμπόνια (συναισθηματική ευαισθησία) Αποφασιστικότητα Αντικειμενικότητα Επινοητικότητα Άριστη Επικοινωνία ΛΑΪΟΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Θέμα 117 Α Ενημερωτικό Σεμινάριο για την λειτουργία των Επιτροπών GMT και GLT Λαϊονική Χρονιά

39 Ένα επιτυχημένο άτομο βρίσκει την σωστή θέση για τον εαυτό του. Αλλά ένας επιτυχημένος ηγέτης βρίσκει την σωστή θέση για τους άλλους. John C. Maxwell ΛΑΪΟΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Θέμα 117 Α Ενημερωτικό Σεμινάριο για την λειτουργία των Επιτροπών GMT και GLT Λαϊονική Χρονιά

40 GLT: Δραστηριότητες Καταρτίζει, εκπαιδεύει, καθοδηγεί και παρακινεί τους ηγέτες να μεγιστοποιήσουν την αποτελεσματικότητά τους. Αξιολογεί τις ανάγκες εκπαίδευσης και ανάπτυξης Καθιερώνει σχέδιο ανάπτυξης ηγεσίας Οργανώνει την εκπαίδευση και κατάρτιση αξιωματούχων και μη Εξασφαλίζει την αποτελεσματική παροχή εκπαίδευσης στους αξιωματούχους της λέσχης εφαρμόζει τα σεμινάρια Διαδικασίας Αρίστευσης Λέσχης Εκπαιδεύει Πιστοποιημένους (Certified) Guiding Lions Ενθαρρύνει την ενεργό βοήθεια και καθοδήγηση από Lions, μέσω του προγράμματος: Lions Mentoring Program ΛΑΪΟΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Θέμα 117 Α Ενημερωτικό Σεμινάριο για την λειτουργία των Επιτροπών GMT και GLT Λαϊονική Χρονιά

41 Latest Leadership News Register for the upcoming Setting Goals Webinar GLT training a success Take the new online course, “Presentation Skills” See more… Latest Leadership News

Κέντρο Εκπαίδευσης των Lions 42 Ανάπτυξη ηγετικών δεξιοτήτων με διαδραστικά μαθήματα online Προσβάσιμη οπουδήποτε/οποτεδήποτε Νέα διαδικασία παρέχει προσωπικό αρχείο μετά την ολοκλήρωση κάθε μαθήματος. Νέα Αναφορά Προφίλ – δυνατότητα στους Lions να συνοψίζουν τα online μαθήματα που έχουν ολοκληρωθεί καθώς και άλλα εκπαιδευτικά σεμινάρια. ΛΑΪΟΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Θέμα 117 Α Ενημερωτικό Σεμινάριο για την λειτουργία των Επιτροπών GMT και GLT Λαϊονική Χρονιά

Λαϊονικό εκπαιδευτικό υλικό / Πηγές 43 Προσανατολισμός/ενημέρωση αξιωματούχων λέσχης Regional Lions Leadership Institute Παρουσιάσεις διαφανειών για όλες τις ομιλίες Εκπαιδευτικό υλικό για τον Λαϊονισμό γενικώς Δραστηριότητες κατάρτισης και σεμιναρίων ΛΑΪΟΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Θέμα 117 Α Ενημερωτικό Σεμινάριο για την λειτουργία των Επιτροπών GMT και GLT Λαϊονική Χρονιά

Επιλογή συγκεκριμένων ενοτήτων κατάρτισης και μαθημάτων 44 Αξιωματούχοι λεσχών Πρόεδροι ζωνών Έξοδα Κυβερνητών Πώς να χρησιμοποιείτε το PowerPoint, την παρουσίαση διαφανειών ΛΑΪΟΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Θέμα 117 Α Ενημερωτικό Σεμινάριο για την λειτουργία των Επιτροπών GMT και GLT Λαϊονική Χρονιά

Επικοινωνία σε επίπεδο ηγεσίας 45 ΔΙΚΤΥΟ ΗΓΕΣΙΑΣ – τριμηνιαίο ηλεκτρονικό ενημερωτικό δελτίο και αρχείο ηλεκτρονικών δελτίων Ηχητικά ενημερωτικά-πληροφοριακά αρχεία ηγεσίας Επιτυχημένες ιστορίες ηγεσίας– Νέο Σεμινάρια online-real time, σε πραγματικό χρόνο, δηλαδή διαδραστικά σεμινάρια Online ΛΑΪΟΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Θέμα 117 Α Ενημερωτικό Σεμινάριο για την λειτουργία των Επιτροπών GMT και GLT Λαϊονική Χρονιά

46 Ποιοτική Ηγεσία= Προσφορά ΛΑΪΟΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Θέμα 117 Α Ενημερωτικό Σεμινάριο για την λειτουργία των Επιτροπών GMT και GLT Λαϊονική Χρονιά

47 ΛΑΪΟΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Θέμα 117 Α Ενημερωτικό Σεμινάριο για την λειτουργία των Επιτροπών GMT και GLT Λαϊονική Χρονιά

48 GMT – Συντονιστής Θέματος Ομάδα Ανάπτυξης Μελών και Λεσχών Ομάδα Επιτυχίας Λεσχών GMT – D (πυρήνας) ● Κυβερνήτης Θέματος ● 1 ος και 2 ος Αντικυβερνήτες ● GMT Συντονιστής Θέματος GLT – D ● Κυβερνήτης Θέματος ● 1 ος και 2 ος Αντικυβερνήτες ● GLT Συντονιστής Θέματος ● Επιπλέον μέλη GLT – Συντονιστής Θέματος ΛΑΪΟΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Θέμα 117 Α Ενημερωτικό Σεμινάριο για την λειτουργία των Επιτροπών GMT και GLT Λαϊονική Χρονιά

49 Οφέλη από την Συνεργασία Αποτελεσματική χρήση των προσωπικών ταλέντων Πηγή διέγερσης και δημιουργικότητας Αποτελεσματική επίτευξη στόχων ΛΑΪΟΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Θέμα 117 Α Ενημερωτικό Σεμινάριο για την λειτουργία των Επιτροπών GMT και GLT Λαϊονική Χρονιά

50 ? ΛΑΪΟΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Θέμα 117 Α Ενημερωτικό Σεμινάριο για την λειτουργία των Επιτροπών GMT και GLT Λαϊονική Χρονιά

51 ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΛΑΪΟΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Θέμα 117 Α Ενημερωτικό Σεμινάριο για την λειτουργία των Επιτροπών GMT και GLT Λαϊονική Χρονιά