• Puerto de Λα Cruz είναι ένα από τα κορυφαία θέρετρα στις Κανάριες νήσους. Είναι επίσης το ποιο καθιερωμένο το πληρέστερο όλων των θέρετρων της tenerife.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Αποτελέσματα έρευνας για την απόκτηση βασικών δεδομένων
Advertisements

Πανοραμική θέα των Αγίων Θεοδώρων
Γενικές πληροφορίες για την Ελλάδα
ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ 3ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ
Μάθημα: Πληροφορική Τατιάνα Βρεττάκου
E.M.Π. – ΣXOΛH APXITEKTONΩN AKAΔHMAΪKO ETOΣ TOMEIΣ I, II, III 9ο XEIMEPINO EΞAMHNO MAΘHMA: APXITEKTONIKOΣ ΣXEΔIAΣMOΣ 9: AΣTIKOΣ ΣXEΔIAΣMOΣ COURS.
Η ΚΟΥΒΑ.
Λισσαβόνα Λισσαβόνα - που εκτίνετε κατά μήκος της δεξιάς όχθης του ποταμού Tagus, στο κέντρο της πόλης του, το Baixa, βρίσκεται στην περιοχή 18 ου -αιώνα.
Η γειτονιά του Αγίου Ιωάννη στην Λάρνακα
Είμαστε οι μαθητές της Γ1΄ τάξης του 4ου Δημ. Σχολείου Ωραιοκάστρου.
ΚΟΡΥΦΕΣ!!!! ΟΙ ΚΟΡΥΦΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ Είναι ΟΙ ΕΞΗΣ: ΕΒΕΡΕΣΤ
Τα Κύθηρα Τουριστικός Οδηγός.
Η Σάμος διαθέτει πολλά αξιοθέατα για τον επισκέπτη της, αυτό οφείλεται τόσο στην μεγάλη ιστορία της όσο και  στης φυσικές ομορφιές της. ΣΑΜΟΣ.
Η Αθήνα σε 1 μέρα! Σωτηρούλα Σταύρου.
ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ Ηφαίστειο είναι η ανοιχτή δίοδος από το εσωτερικό της Γης (ή άλλου γεωειδούς ουράνιου σώματος) που επιτρέπει την εκροή ή έκρηξη ρευστών πετρωμάτων.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ 7ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ
Ιταλία Η Ιταλική Δημοκρατία ή Ιταλία είναι χώρα της νότιας Ευρώπης, αποτελούμενη από μία χερσόνησο σε σχήμα μπότας και δύο μεγάλα νησιά στη Μεσόγειο θάλασσα:
Eiffel Tower Έλενα Γεωργιάδου Έλενα Γεωργιάδου.
ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ:ΤΙΡΑΝΑ.
3 xωρεσ που σιγουρα δεν γνωριζετε!!!
Χαβάη Τα νησιά Χαβάη βρίσκονται στον Ειρηνικό, έχουν πληθυσμό και πρωτεύουσά τους τη Χονολουλού με κατοίκους.
Λεωνίδας Κραλίδης 1 ο Πειραματικό Θεσσαλονίκης Τμήμα Ε2 Σχ. Έτος:
ΒΟΥΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤ2.
ΜAΔΡΙΤΗ Από τον Γιώργο Μασγανά.
Νίκος Καφενίδης, Αγγελική Μιχαλέλλη Μαθήματα: Γεωγραφία & Πληροφορική.
ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ Ηφαίστειο είναι η ανοιχτή δίοδος από το εσωτερικό της Γης (ή άλλου γεωειδούς ουράνιου σώματος) που επιτρέπει την εκροή ή έκρηξη ρευστών πετρωμάτων.
Ισπανία Βαρκελώνη.
Σπύρος Στρατηγός Σπύρος Τσουκαλάς. Οι ιστορικές γνώσεις για τους επόμενους αιώνες είναι ανύπαρκτες, έως τον 18 ο αιώνα τουλάχιστον. Το 1722 ο Ολλανδός.
Εργασία από τους μαθητές της Δ΄ τάξης:
ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ Ηφαίστειο είναι η ανοιχτή δίοδος από το εσωτερικό της Γης (ή άλλου γεωειδούς ουράνιου σώματος) που επιτρέπει την εκροή ή έκρηξη ρευστών πετρωμάτων.
Χάρης Αλεξίου Νικόλας Βουβάκης
Το Κάστρο της Μονεμβασιάς
54 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
Ο ΠΟΡΟΣ Ε’ 1 54 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΜΑΔΑΣ Μπενάκη Χριστίνα Τσιμπουκέλλη Μαρία Μάστορη Νίκη.
Σήμερα, είναι δύσκολο να κατανοήσεις ένα έρημο τοπίο, στεγνό, χωρίς βροχή, που κυριαρχείται από τεράστιους αμμόλοφους, είναι διάστικτο με λίμνες που.
Καλωσορίσατε στην όμορφη Βέροια
ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΑ ΤΟΞΑ
Το μεγαλύτερο Καρουζέλ του κόσμου
Η γεωγραφική θέση της Ιταλίας
Η αρχιτεκτονική του αρχιτέκτονα Ιωάννη Χρόνη
 Το Μέγα Ρεύμα ( σημερινή ονομασία Arnavutköy, A ρναβούτκιοϊ, δηλαδή Αρβανιτοχώρι ) ήταν χωριό και σημερινό προάστιο τηςΚωνσταντινούπολης στο Βόσπορο.
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ. ΓΕΩΓΡΑΦΟΣ ● Πρωτεύουσα: Λισαβόνα ● Βρίσκεται στη νοτιοδυτική Ευρώπη ● Συνορεύει με την Ισπανία ● Βρέχεται από τον Ατλαντικό Ωκεανό.
Η ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ Αναστασία Σπηλιοπούλου Μαρία Κοτσίρη Νεφέλη Τσαούση ΤΑΞΗ Δ2 Εργασία 4 ΤΠΕ 2016.
Σονίλα Τζεχαλίου Άνδεις. ΜΑΘΗΜΑ: ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΧΑΝΩΝ ΤΜΗΜΑ A3 Σχολικό έτος: Καθηγητής: Κατσοπρινάκης Σταύρος.
1 Λευκωσία, η πρωτεύουσα της Κύπρου Από την Χρυσούλα Ευτυχίου Ειδικότητα: Εκπαιδευτικός Δημοτικής.
Εισαγωγή στη Χιονοδρομία Ακαδημαϊκό έτος
Η Ακρόπολη και τα μνημεία της
10 ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ!
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ.
Η ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
ΚΑΙΡΟΣ ΚΛΙΜΑ.
Ατομική Εργασία στο μάθημα της Γεωγραφίας
ΤΟ ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΟ ΔΑΣΟΣ ΣΗΜΕΡΑ
Los Angeles The American Dream.
ΜΕΞΙΚΟ ΣΤΕΛΛΑ.
Mμνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς UNESCO
Πολιτιστικές διαδρομές γύρω από το Βελιγράδι
Θέμα: Ηφαίστειο Κιλιμάντζαρο
Υπέροχοι κρατήρες ηφαιστείων.
Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ Δομές και υποδομές Ομάδα:1
ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ!!!
ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΜΕΡΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
H ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΜΠΗΙΑ
Εργασία στην Γεωγραφία
H Σαντορίνη, είναι ο καλύτερος πρεσβευτής των ελληνικών νησιών
Το κοχύλι στη ζωή του ανθρώπου
Το Πάπιγκο και το Φαράγγι του Βίκου
Μεταγράφημα παρουσίασης:

• Puerto de Λα Cruz είναι ένα από τα κορυφαία θέρετρα στις Κανάριες νήσους. Είναι επίσης το ποιο καθιερωμένο το πληρέστερο όλων των θέρετρων της tenerife. Η παλαιά πόλη είναι πολύ όμορφη σε πολλά μέρη και είναι ένα από τα λίγα θέρετρα όπου ντόπιοι εργάζονται τρώνε και πίνουν ακόμα. Ένα μεγάλο μέρος της περιοχής γύρω από τον παλαιό λιμένα αλιείας είναι γεμάτο από στενούς πλακόστρωτους δρόμους με αποικιακή αρχιτεκτονική. •Ο τουρισμός γεννήθηκε εδώ έναν αιώνα πριν από τους Βρετανούς και σήμερα το "Puerto" έχει μια ευρεία έκταση θαυμάσιων ξενοδοχείων για όλες τις προτιμήσεις και τους προϋπολογισμούς. Μαζί με την παλιά παγκόσμια γοητεία του, προσφέρει μερικά από τα καλύτερα αξιοθέατα για τους επισκέπτες στα νησιά. Puerto de la Cruz

la Orotava • Η βίλα “La orotava” βρίσκεται στις φυτείες μπανανών της κοιλάδας που φέρει την ίδια ονομασία. Αυτή η παλαιά πόλη διακρίνεται για τις θαυμάσιες και μνημειακές αρχιτεκτονικές δομές της, από τις χαρακτηριστικές σκιασμένες αυλές των καναρίων, τις πλατιές και τα προγονικά όμορφα σπίτια της. •Θα πρέπει σίγουρα να επισκεφτείτε το παλαιό ιστορικό κέντρο - μνημείο καλλιτεχνικού εθνικού ενδιαφέροντος. Η εκκλησία «Concepciσn Parish» είναι επίσης ένα εθνικό μνημείο. Το «Casa de Los balcones» ("σπίτι των μπαλκονιών) είναι ένα κόσμημα της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής του νησιού. Στο “La orotava” κάποιος μπορεί επίσης να βρει το ερευνητικό κέντρο τεκμηρίωσης των ισπανικών και αμερικανικών τεχνών.

Teide national park • Διακηρύχθηκε εθνικό πάρκο το 1954, Το «Parque Nacional de Las Caρadas del Teide» περιλαμβάνει έναν τεράστιο ηφαιστειακό κρατήρα με περιφέρεια 48 χλμ, μέσα από την οποία υψώνετε το βουνό «Teide» μέτρων. Κάνοντας το υψηλότερο βουνό σε ολόκληρη την Ισπανία. • Το ίδιο το πάρκο βρίσκεται περίπου 2000 μέτρα επάνω από τη θάλασσα και το φθινόπωρο το χιόνι πέφτει, φυσάνε δυνατοί άνεμοι και οι δρόμοι μερικές φορές αποκλείονται. Κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών αυτό το ξηρό τοπίο που δίνει την εντύπωση ότι βρίσκεσαι σε έργο «western», μπορεί να φθάσει στις θερμοκρασίες 40 ο C και άνω. •Η πρόσβαση στο ανενεργό ηφαίστειο γίνετε ή με τα πόδια ή με τελεφερίκ που θα σας πάει σχεδόν στην κορυφή. Από εκεί,μια καθαρή ημέρα, θα έχετε τις συναρπαστική θέα των Καναρίων νήσων, του La Palma, του La gomera και της EL Hierro.