Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Λισσαβόνα Λισσαβόνα - που εκτίνετε κατά μήκος της δεξιάς όχθης του ποταμού Tagus, στο κέντρο της πόλης του, το Baixa, βρίσκεται στην περιοχή 18 ου -αιώνα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Λισσαβόνα Λισσαβόνα - που εκτίνετε κατά μήκος της δεξιάς όχθης του ποταμού Tagus, στο κέντρο της πόλης του, το Baixa, βρίσκεται στην περιοχή 18 ου -αιώνα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Λισσαβόνα Λισσαβόνα - που εκτίνετε κατά μήκος της δεξιάς όχθης του ποταμού Tagus, στο κέντρο της πόλης του, το Baixa, βρίσκεται στην περιοχή 18 ου -αιώνα γύρω από Rossio. Ανατολικά της στοάς του Prana do Comircio, είναι οι μεσαιωνικές συνοικίες Alfama και Mouraria, που στέφονται από το θαυμάσιο κάστρο του ST George. Δυτικά βρίσκονται το Bairro Alto και Madragoa, με τους χαρακτηριστικούς δρόμους τους, και στο δυτικό άκρο είναι το Belim.

2 Loures - είναι η κύρια-πόλη της χώρας από τις 26 Ιουλίου, 1886. Συνορεύει με τη Λισσαβόνα, Mafra, Sintra, Arruda DOS Vinhos και Vila Franca de Xira. Απέχει 30 λεπτά από τη πρωτεύουσα. Το σημαντικό αξιοθέατο είναι, χωρίς αμφιβολία, το Quinta do Conventinho (μικρό μοναστηριακό αγρόκτημα), με το δημοτικό μουσείο, τους όμορφους κήπους, και τη μονή που πήρε το όνομά της. Απέχει μόνο τρία λεπτά από το κέντρο της πόλης, είναι κέντρο πολιτισμού, με δραστηριότητες για κάθε ηλικία.

3 Mafra - η βασιλική μονή κτισμένη το 18 ο αιώνα, είναι το μεγαλύτερο πορτογαλικό θρησκευτικό μνημείο. Αποτελείται από τα βασιλικά διαμερίσματα καθώς επίσης 330 κελιά για τους μοναχούς του, μια θαυμάσια βιβλιοθήκη (που στεγάζει περίπου 36.000 βιβλία συλλεκτών που περιλαμβάνουν μια πρώτη έκδοση "του OS Lusiadas" από τον πορτογαλικό ποιητή Luis de Camoe), το καμπαναριό, τη βασιλική αρχιτεκτονική και τα μουσεία.


Κατέβασμα ppt "Λισσαβόνα Λισσαβόνα - που εκτίνετε κατά μήκος της δεξιάς όχθης του ποταμού Tagus, στο κέντρο της πόλης του, το Baixa, βρίσκεται στην περιοχή 18 ου -αιώνα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google