Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΜΕΡΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΜΕΡΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΜΕΡΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΜΕΡΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

2 ΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ Μια παλιά εγκαταλελειμμένη σιδηροδρομική γραμμή, μήκους περίπου τριών χιλιομέτρων, έχει κυριολεκτικά σκεπαστεί από τη βλάστηση με αυτό το ρομαντικό αποτέλεσμα. Το επισκέπτονται πολλά ερωτευμένα ζευγάρια, με έτοιμες τις προτάσεις γάμου. Το τούνελ της αγάπης βρίσκεται στην Ουκρανία.

3 ΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΟΠΗΣ
Σχηματίστηκε από μια ξαφνική πλημμύρα και με το πέρασμα των χρόνων οι άκρες του λειάνθηκαν Οι επισκέψεις στο φαράγγι γίνονται αποκλειστικά με ξεναγούς επειδή υπάρχει ο φόβος της πλημμύρας, κυρίως κατά την περίοδο των μουσώνων. Το 2006 συνέβη μια πλημμύρα, που κράτησε 36 ώρες, με αποτέλεσμα το κάτω φαράγγι της Αντιλόπης να μείνει κλειστό για πέντε μήνες. Τα φαράγγι βρίσκεται στην Αριζόνα ( ΗΠΑ ).

4 Ο ΚΑΤΑΡΑΚΤΗΣ Bigar Μοιάζει να βγήκε από παραμύθι και είναι γνωστός για τη μοναδικότητά του, αφού το νερό κυλάει πάνω από βράχους σκεπασμένους με βρύα. Όσοι τον έχουν δει από κοντά λένε ότι οι φωτογραφίες τον αδικούν. O καταράκτης βρίσκεται στη Ρουμανία.

5 Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ Το φωσφορίζον πλαγκτόν που ξεβράζεται στην παραλία δημιουργεί τις νύχτες μια μαγική εικόνα, σαν να βλέπει κανείς αστέρια στην άμμο. Η θάλασσα βρίσκεται στην  Νήσο Vaadhoo Μαλδίβες .

6 ΛΙΜΝΕΣ Plitvice Βρίσκονται στη βόρεια Κροατία, στο παλιότερο Εθνικό Πάρκο της χώρας, με μαγικής ομορφιάς καταρράκτες.

7 ΤΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΣΠΗΛΑΙΟ Skaftafell
Στο Εθνικό Πάρκο lVatnajokul, το σπήλαιο αυτό αρχίζει να παγώνει το φθινόπωρο και διατηρεί τους πάγους του έως την άνοιξη. To σπήλαιο βρίσκεται στην Ισλανδία.

8 Η ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΠΑΡΑΛΙΑ Πρόκειται μάλλον για την πιο δημοφιλή παραλία του Μεξικού, στις νήσους Marieta, κοντά στο Puerto Vallarta. Αν και η πρόσβαση δεν είναι πολύ εύκολη, αυτό δεν αποθαρρύνει τους επισκέπτες. 

9 ΟΙ ΘΕΡΜΕΣ ΠΗΓΕΣ Pamukkale
Φυσικά, ανθρακικά, μπαλκόνια που γεμίζουν με θερμό νερό προσφέροντας απόλαυση για το σώμα αλλά και τα μάτια. Οι πηγές βρίσκονται στην Τουρκία.

10 ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΜΕΡΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Η νήσος Aogashima βρίσκεται στην Ιαπωνία. Οι φύλακες της Αρκτικής βρίσκονται στην Φινλανδία.

11 ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΜΕΡΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Τα Όρη Tianzi βρίσκονται στην Κίνα. Ο Υποβρύχιος καταρράκτης βρίσκεται στον Μαυρίκιο.

12 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ

13 ΑΓΑΠΗ-ΔΗΜΗΤΡΑ


Κατέβασμα ppt "ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΜΕΡΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google