EURES Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
«Γραφείο Διασύνδεσης- Υποτροφίες, Μεταπτυχιακά Προγράμματα σπουδών»
Advertisements

BOLOGNA CONFERENCE Νέες Πρωτοβουλίες της ΕΕ στον τομέα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρούλα ΚΥΡΙΛΛΟΥ-ΙΟΑΝΝΙΔΟΥ Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο 16 Οκτωβρίου 2013.
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΕΛ/ΛΑΚ Ιουνίου Κέντρα Προώθησης Ελεύθερου Λογισμικού (ΚΠΕΛ) Λίνα Γουσίου.
Συνεργασίες σχολείων στην Ευρώπη
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ: euro|guidance Ημερίδα “Ευρωπαϊκή κινητικότητα για λόγους εκπαίδευσης & απασχόλησης: Euroguidance-Eures” 15 Οκτωβρίου 2004 ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.
1 ERASMUS ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ Νέο ευρωπαϊκό πρόγραμμα κινητικότητας επιχειρηματιών Λευκωσία, 2011 ERASMUS ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.
Σωματείο «Επιχειρηματικότητα Νέων»/ Junior Achievement Greece
Πρακτική Άσκηση και Μαθητεία σε χώρες της Ε.Ε.
Καλλιόπη Σωτηράκη Σύμβουλος Σπουδών & Σταδιοδρομίας Λαμία, 02/11/2011
Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π: Δράσεις και Πολιτικές - Εθνικό Κέντρο Europass
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ TEI ΛΑΜΙΑΣ Ε. Υ. ΔΡ. Θ. ΓΚΑΝΕΤΣΟΣ Άξονας Προτεραιότητας 6 «Αναβάθμιση των συστημάτων αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης και επαγγελματικής.
«Υποστηρίζοντας το μέλλον σου!» - “Supporting your Future” dasta.teilar.gr Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (Δ.Α.ΣΤΑ.) Τ.Ε.Ι. Λάρισας CAREER AND EMPLOYMENT.
Έργο «Take Care»: Οδηγός Ορολογίας Ιατρικής Περίθαλψης για Μετανάστες Διάρκεια: από 1 Νοεμβρίου 2012 μέχρι 31 Οκτωβρίου 2014.
Τι είναι wiki; Μια ιστοσελίδα που επιτρέπει στους επισκέπτες της να προσθέσουν, να αφαιρέσουν και να διαμορφώσουν το περιεχόμενό της.

EURES Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ
ETwinning Η δράση της Ηλεκτρονικής Αδελφοποίησης.
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: η εταιρική υπευθυνότητα μακροχρόνια επένδυση
Δημήτριος Σουλιώτης Διευθυντής ΙΕΚ Γλυφάδας
39th IATTO Forum Θεσσαλονίκη, 27 Σεπτεμβρίου 2013
Πύλη για την επαγγελματική κινητικότητα Βιογραφικά on-line Κώστας Σαχάς 21 Νοεμβρίου 2006.
Παρεχόμενες υπηρεσίες από το ΟΠΣ της δομής ΔΑΣΤΑ Ιφιγένεια Φουντά, ημερίδα ΔΑΣΤΑ, Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011.
Τμημα αγγλικησ γλωσσασ και φιλολογιασ
ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑ 7/12/2011 Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας Γραφείο Διασύνδεσης Τμήμα Περιφερειακής Οικονομικής Ανάπτυξης.
ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ  Εκπαιδευτικό Κεφάλαιο 9.1 Εθνικές και Ευρωπαϊκές πολιτικές για την επικύρωση των εμπειριών τοποθέτησης.
Δίκτυο προώθησης της δια βίου κατάρτισης και εξ αποστάσεως πιστοποίησης δεξιοτήτων στις Μ.Μ.Ε. Α.Σ. ΤΕΧΝΟΜΑΘΕΙΑ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΑΝΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ ΔΡΑΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ● Η δράση της συμβουλευτικής περιλαμβάνει όλες εκείνες.
Εθνικό Πλαίσιο Προσόντων: Υλοποίηση και ο Ρόλος του Ε.Ο.Π.Π.
© 2007 Gov2U Η Ηλεκτρονική Δημοκρατία και η Συμμετοχή των πολιτών στην Ψηφιακή Κοινωνία. Βασίλης Κουλολιάς, Πρόεδρος, GOV2U.
ΤΡΟΠΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ  Εκπαιδευτικό Κεφάλαιο 7.2 Τα βασικά στοιχεία των περιεχομένων της κατάρτισης.
1 Σύσταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη Διαμόρφωση μίας Ευρωπαϊκής Χάρτας για τους Ερευνητές & ενός Κώδικα Δεοντολογίας για την πρόσληψη ερευνητών στο.
Συνεργασίες σχολείων στην Ευρώπη
Το Πρόγραμμα Leonardo da Vinci για την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση Δρ. Ειρήνη Ντρούτσα Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Εθνική Μονάδα LLP Aθήνα, Ιούνιος.
Αναζήτηση νέων θέσεων εργασίας
Κατάρτιση Στελεχών ΟΤΑ σε θέματα ΤΠΕ: Ηλεκτρονική Μάθηση Λάζαρος Μεράκος Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Οικονομία - Επιχειρηματικότητα , στη Β/θμια εκπαίδευση Επιστημονική Υπεύθυνη ‘Εργου ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΕΩΝ Δρ. Θεοχαρούλα Μαγουλά
Η πρόκληση για την Επαγγελματική Κατάρτιση
Ελληνικό γραφείο υποστήριξης: Συνεργασίες σχολείων στην Ευρώπη.
ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΕΠΘ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΧΑΣΜΑΤΟΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΘΩΜΑΣ ΣΦΗΚΟΠΟΥΛΟΣ.
Καθ. Γκρίτζαλης Στέφανος Ειδικός Γραμματέας Διοικητικής Μεταρρύθμισης
Σωματείο « Επιχειρηματικότητα» Νέων. ΣΕΝ/ JA Greece ΚΕΣΥΠ Ηλιούπολης.
Η Συνέντευξη(interview) Ευρωπαϊκή Πύλη για την επαγγελματική κινητικότητα Δίκτυο Eures ΕΥΑΓΓΕΛΗ ΚΟΤΡΩΤΣΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.
Υποέργο 03: Επιμόρφωση Επιμορφωτών και Εκπαιδευτικών για την εφαρμογή του Προγράμματος Εκμάθησης της Αγγλικής Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών ΠΕΑΠ.
Γίνε δραστήριος φοιτητής! Απόκτησε εμπειρίες- δεξιότητες! Ξεκίνησε την καριέρα σου σήμερα! Τρίτη 17/3/2015, ΚΕ.Δ.Ε.Α. Κική Ματσούκα Σύμβουλος Σταδιοδρομίας,
Πολιτικές εκπαίδευσης και κατάρτισης για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης Επιχειρηματικότητα και Απασχόληση 1 Δεκεμβρίου 2014 Βλάσης.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ & ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ Α.Π.Θ.
SOCIAL KEYS FOR SOCIAL ENTREPRENEURSHIP. ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ H Κοινωνική Οικονομία είναι ένας πολύ σημαντικός οικονομικός τομέας στην Ευρώπη. Με βάση.
Αγρίνιο, 28 Μαρτίου 2012 Ελένη – Αναστασία Κερκεντζέ Υπεύθυνη λειτουργίας ΔΑΣΤΑ.
1 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΟΡΑΜΑ2. ΣΚΟΠΟΙ3. ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΣΚΟΠΩΝ4. ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ6. ΜΕΛΗ7.
EURES Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ
Γιώρμαρη Φραγκουλοπούλου Συντονίστρια Τομέα Εκπαίδευσης Ενηλίκων Επαγγελματική Κατάρτιση Ανώτατη Εκπαίδευση Σχολική Εκπαίδευση Εκπαίδευση Ενηλίκων ERASMUS.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΕ ΝΕΑ.
Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Αγρίνιο, 28 Μαρτίου 2012 Επίκουρος Καθηγητής Γεώργιος Κεχαγιάς E.Π. Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση ΕΣΠΑ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΛΙΑΔΟΥ – ΤΑΧΟΥ ΣΟΦΙΑ «Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ (ΔΑΣΤΑ)
Γιώρμαρη Φραγκουλοπούλου Τομέας Εκπαίδευσης Ενηλίκων
ΟΑΕΔ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΣ project Ο βασικός στόχος είναι η κοινωνική ενσωμάτωση των ανθρώπων με αναπηρίες, κάτι που είναι απόλυτα σύμφωνο τόσο με τις αρχές και την φιλοσοφία.
ΣΗΜΕΙΑ - ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ERASMUS+
ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ για το μάθημα της ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Αθήνα, 1-2 Απριλίου 2005
ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης
Περιφέρεια Ιονίων Νήσων
EURES Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ
B u s i n e s s INDUCTION WEEK 2015 Εισαγωγή στο Πρόγραμμα,
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ-ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Μαθησιακή Κινητικότητα Ατόμων /Learning Mobility of Individuals
Η δραστηριότητα του ευρωπαϊκού προγράμματος Inspiring Science Education ( προτείνεται από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής.
Ενιαία Ψηφιακή Πύλη.
Ψηφιακή ευκαιρία: μια μεγάλη ευκαιρία! Πως να την διεκδικήσετε;
Μεταγράφημα παρουσίασης:

EURES Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ http://eures

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ EURES; Το EURES είναι ένα Δίκτυο συνεργασίας που δημιουργήθηκε το 1993 από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σχεδιασμένο να διευκολύνει στην ελεύθερη κυκλοφορία των πολιτών στις χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ).

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ EURES; ● Δίκτυο Δημοσίων Οργανισμών Απασχόλησης. ● Δίκτυο Συμβούλων EURES στις χώρες της Ε.Ο.Χ. ● Δίκτυο ατόμων που αναζητούν εργασία και εργοδοτών που αναζητούν προσωπικό.

ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ EURES Κύριοι στόχοι του EURES είναι να ενημερώνει, να καθοδηγεί και να παρέχει συμβουλές σε εργαζόμενους που ενδέχεται να μετακινηθούν σε άλλη χώρα σχετικά με τις ευκαιρίες απασχόλησης.

ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ EURES Επιπλέον σκοπός του είναι να βοηθά τους εργοδότες που επιθυμούν να προσλάβουν εργαζόμενους από άλλες χώρες του Ε.Ο.Χ.

EURES ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Το EURES διαθέτει ένα ανθρώπινο δυναμικό από 25 Συμβούλους EURES και 21 βοηθούς Συμβούλους EURES, οι οποίοι βρίσκονται σε (26 πόλεις) 43 Γραφεία Απασχόλησης (Κ.Π.Α.2) του Ο.Α.Ε.Δ. σε όλη την Ελλάδα.

EURES ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Ο Σκοπός των Συμβούλων είναι διατηρούν καθημερινή επαφή με άτομα που αναζητούν εργασία στα κράτη – μέλη του Ε.Ο.Χ. και με εργοδότες που επιθυμούν να προσλάβουν προσωπικό από τις παραπάνω χώρες.

Βασικό εργαλείο για όλους: η πύλη http://eures.europa.eu Βασικό εργαλείο για όλους: η πύλη http://eures.europa.eu

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Το περιεχόμενο σε 26 Ευρωπαϊκές γλώσσες, Χωριστά τμήματα για αναζητούντες εργασία και για εργοδότες, Ξεχωριστή χρωματική κωδικοποίηση για ευκολία, Προσωποποίηση ενεργειών με το "My EURES" , On line Βιογραφικά συμβατά με μορφή Europass CV.

To EURES στο portal του Ο.Α.Ε.Δ. http://www.oaed.gr/

Θέσεις Εργασίας EURES

Εκδηλώσεις του EURES

Οι Σύμβουλοι EURES

EURES GREECE FACEBOOK www.facebook.com/euresgreece

ιδιωτικές πρωτοβουλίες Μία διαδραστική διαδικτυακή πλατφόρμα που κινητοποιεί ιδιωτικές πρωτοβουλίες για να αντιμετωπισθεί η νεανική ανεργία

Γιατί το Drop’pin? Στόχος: Να βοηθήσει να βελτιωθεί η απασχολησιμότητα των νέων ανθρώπων (ελλείπουσες δεξιότητες, αυτοπεποίθηση, γλωσσικές ικανότητες…) Πρόβλημα: Πολλές διάσπαρτες ιδέες, δεν υπάρχει χώρος για να συναντηθούν και να αναπτύξουν ολοκληρωμένες ευκαιρίες πέρα από τα σύνορα

Τι είναι τo Drop’pin? Ένας χώρος σε Ευρωπαϊκό επίπεδο για να … Βρίσκουμε ολοκληρωμένη μαθητεία και άλλες ευκαιρίες Γεφυρώσουμε το χάσμα ανάμεσα στην εκπαίδευση και στη σταδιοδρομία Διευκολύνουμε τη δημιουργία συνεργασιών προς ανάπτυξη νέων ευκαιριών κινητικότητας

(Επιχειρήσεις, ΜΚΟ, εκπαιδευτικοί πάροχοι …) Ακροατήρια – στόχοι Νέοι άνθρωποι Βρείτε, μοιραστείτε και συζητήστε τις ευκαιρίες που μπορούν να βοηθήσουν να βελτιώσουν την απασχολησιμότητά τους Οργανισμοί (Επιχειρήσεις, ΜΚΟ, εκπαιδευτικοί πάροχοι …) Διαφημίστε προγράμματα μαθητείας, πρακτικής άσκησης, και άλλες ευκαιρίες Βρείτε συνεργάτες και συνεργαστείτε σε ευκαιρίες προσανατολισμένες στη νεολαία

Τι κάνει το Drop’pin διαφορετικό? Άμεση πρόσβαση σε ολοκληρωμένες ευκαιρίες  Πάντα μία δράση, όχι ένας χώρος για να δημοσιεύονται γενικά κείμενα ή δηλώσεις πολιτικής Αυξημένη ορατότητα προσφορών  Φέρνοντας μαζί προσφορές που δημοσιεύονται στο Drop’pin και αλλού Είναι διαδραστικό και προσαρμόσιμο  Συνεργατικό – Χτίσιμο Κοινότητας  Ευέλικτο – από χρήστες για χρήστες

Γιατί θα έπρεπε οι εταιρείες και οι επιχειρήσεις να εμπλακούν; Αναπτύξτε μελλοντικές δεξιότητες τώρα, αναπτύσσοντας παράλληλα το μέλλον της επιχείρησής σας. Συνεργαστείτε με άλλους οργανισμούς για να δημιουργήσετε από κοινού ακόμη περισσότερες ευκαιρίες. Προβάλλετε την κοινωνικά υπεύθυνη καρδιά της επιχείρησής σας.

Γιατί θα έπρεπε οι εκπαιδευτικοί πάροχοι να εμπλακούν; Βοηθήστε τους μαθητές να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην αγορά εργασίας. Καθοδηγήστε τους μέσω του εύρους των διαθέσιμων ευκαιριών, από προγράμματα μαθητείας μέχρι την ηλεκτρονική μάθηση (e-learning). Συνεργαστείτε με εταιρείες και οργανισμούς για τη δημιουργία νέων προγραμμάτων.

Drop’pin για Συμβούλους EURES Βοηθήστε τους νέους, που δεν μπορούν να βρουν μια δουλειά, να βρουν ευκαιρίες σε άλλες χώρες για να βελτιώσουν την απασχολησιμότητά τους Παρουσιάστε το Drop’pin σαν μία εναλλακτική λύση, όταν συναντάτε νέους ανθρώπους π.χ. σε σχολεία και σε ημερίδες εργασίας

Διασφάλιση Ποιότητας: στρατηγική 3 βημάτων Διασφάλιση Ποιότητας: στρατηγική 3 βημάτων 1. Παρακολούθηση Επικύρωση Οργανισμών και προσφορών από το γραφείο υποστήριξης (helpdesk) Αυτόματη ανίχνευση του λεξιλογίου ανεπιθύμητης αλληλογραφίας 2. Ανατροφοδότηση με γνώμονα το χρήστη Αξιολογήσεις χρηστών και κριτικές Αναφορές κακοποίησης 3. Αξιολογήσεις Ποιότητας Ετικέτες Ποιότητας Πιστοποιήσεις Εκτιμήσεις Λογιστικός έλεγχος   Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα eures.europa.eu/droppin

Your First EURES Job Είναι μια «στοχευμένη πρωτοβουλία κινητικότητας», που έχει ως στόχο να βοηθήσει: α) τους νέους ηλικίας από 18 έως 35 ετών να βρουν μια θέση εργασίας, πρακτικής άσκησης σε άλλο κράτος μέλος και β) τους εργοδότες να βρουν άτομα με δεξιότητες που χρειάζονται για τις επιχειρήσεις τους. «Η πρώτη σου δουλειά μέσω του EURES» είναι ανοικτή σε νεαρούς υποψηφίους και σε εργοδότες στις 28 χώρες της ΕΕ, τη Νορβηγία και την Ισλανδία. 

My EURES: Το εργαλείο για αναζητούντες εργασίας και εργοδότες. http://eures.europa.eu http://www.facebook.com/euresgreece http://www.oaed.gr

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΡΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ EURES ADVISER Τηλ. επικ. 2461034011(εσωτ. 360) E-mail : gr01ea50@oaed.gr