ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΤΖΑΙ ΔΚΙΟ ΧΟΡΕΥΚΟΥΝ

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑ ΕΓΚΗΜΑΤΑ Παρουσίαση από : Πούλου Τίνα Θωμαΐδα Χατζηθωμά.
Advertisements

Πηνελόπη Χρίστου Γεωργία Ευαγόρου Άντρη Ευαγόρου Georgina Metcaffe.
 XΡΗΣΤΟΣ Ο Χρήστος σπουδάζει μακριά απτο σπίτι του,στη Σύρο.Είναι ένας συνειδιτοποιημένος φοιτητής με οικολογικές αναζητήσεις.Παρά τη μέτρια οικονομική.
Black team B8 Μιχάλης Νατιώτης Ονησίφορος Παφίτης Μίκης Ανδρέου
The Warriors of Art Τμημα:B’8 Μέλη ομάδας:Κωνσταντίνος Ιωάννου Νικόλας Τσαδιώτης Μαρία Χάγιανη Φίλιππος Κασιουλής Ράνια Λεάνδρου.
« Η Ασπρούλα και ο Ταύρος»
Δημοτικό σχολείο Χρυσελεούσας (Κ.Β)
“Φέρνοντας τους Θησαυρούς της Γης... στους ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο,,
Η ανάγκη Η ιδέα Η πρόταση Η ευκαιρία
 THE BLUES  ΚΑΛΩΣΥΝΑΤΟΥ Νικολεττα Καραολης μιχαλης
Ονόματα: Μπατσίλα-Ρόσκα Άντρεα,Μαλεκκίδης Αντρέας,Μαυρομμάτης Αλέξανδρος, Χρυσοστόμου Μάριος Τάξη:Β’8 Ομάδα:Πελλοπλάσματα.
Ο μυστηριώδης θάνατος του Αρμάντο Φερνάντο!!!
Καλιτεχνες β’6 Ανδρέας Παπαλουκάς Σίμος Κατσιάρης
Μαυρογιάκουμου Αντωνία Γκιουστερακλί Κιουρζάρα.  Βαν Γκογκ:στενός φίλος του Αρμάντο Φερνάντο  Eduard Cardon: κριτικός τέχνης  Naudet: αγοραστής του.
Τάξη:Β’6 Ονόματα Μελών: ~Ηρόδοτος Σασάκαρος ~Πιστέντης Αντρέας ~Γεωργίου Μάρκος ~ Δημιτριάδου Μαρία ~Ζαντίτ Στέφανος.
Μιχάλης Στυλιανού Δαμιανός Παναγιώτου Μιχαέλλα Μιχαήλ Άντρη Πηλαβάκη Λαμπρινή Σάββα.
Μωρό -μαθαίνει να μπουσουλάει -μαθαίνει να κάθεται -μαθαίνει να μιλάει -μαθαίνει να τρώει -το φροντίζουν η μαμά και ο μπαμπάς.
Ο Naudet (αγοραστής), ο ιδιοκτήτης της γκαλερί Pere Malgras και ο κριτικός τέχνης Edouard Carton έχουν συνεργαστεί για να σκοτώσουν τον Αρμάντο Φερνάντο.
ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΤΡΕΑΣ ΣΑΒΒΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
Ο κόσμος στα όνειρά μας.
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΜΑΝΤΟ ΦΕΡΝΑΝΤΟ
Τμήμα: Β’6 Σχ. Χρονιά: Γυμνάσιο Αποστόλου Παύλου
 Ένας ιμπρεσιονιστής ζωγράφος βρίσκεται νεκρός στο Γκραν Ζάτ.  Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνες έπειτα από ένα ανώνυμο σημείωμα.  Ενώ ο πίνακας είχε τελειώσει.
paint masters A7 Παναγιώτης Αλεξάνδρου Ζήνωνας Βασιλειάδης
Η κατάσταση στην εκπαίδευση υποψηφίων οδηγών:
 ΤΟ ΓΚΡΑΝΤ ΖΑΤ ΗΤΑΝ ΈΝΑ ΠΑΡΚΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ.  ΤΟ ΓΡΑΝΤ ΖΑΤ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΤΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ.  Ο ΙΜΠΡΕΣΙΟΝΙΣΤΗΣ ΑΠΜΑΝΤΟ ΦΕΡΝΑΝΤΟ.
Ο θάνατος του Μαρά.
 Μετά το θάνατο του Έκτορα το νεκρό σώμα του μεταφέρθηκε μέσω μιας άμαξας στη ν Τροία, όπου μαζεύτηκε πλήθος κόσμου γύρω του για να τον υποδεχτούν με.
Ο μυστηριώδης θανατος του Αρμαντο !
Της Λότη Πέτροβιτς-Ανδρουτσοπούλου
Ο Μυστηριώδες Θάνατος του Αρμάντο Φερνάντο Παρουσίαση: Άννη Χατζιατριάν Μαρία Χατζηγεωργίου Δημήτρης Ιλίτζεβ.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
11. Γιατί υπάρχει το κακό στον κόσμο;
Λεονάρντο Ντα Βίντσι Αγαθοκλής Πέτσας.
Ρίκο και Όσκαρ Η συμμορία του μπίνγκο. Συγγραφέας Ο Αντρέας Σταινχέφελ γεννήθηκε το 1926 στο Μπάτενμπεργκ της Γερμανίας και εργάζεται ως μεταφραστής,
Τζόγος Περιεχόμενα: Γενικά Είδη τυχερών παιχνιδιών
ΦΑΓΑΝΑΣ & ΥΙΟΙ LTD A’4 ΕΛΛΗ ΠΑΡΠΑ ΛΑΟΥΡΑ ΠΑΠΕΛ ΦΕΒΡΩΝΙΑ ΠΑΠΑΝΕΑΡΧΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΠΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΑΓΗ.
Διδακτική Μαθηματικών Ι 9 Απριλίου 2014 Μάθημα 4 ο -5 ο Επίλυση προβλήματος ( συνέχεια )
ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΞΩ ΚΟΣΜΟ 17 Ασίκη Ζωή / 1 ο Δημοτικό Σχολείο Ελευθερούπολης.
Harry Potter Η μαγεία της ψυχολογίας
O ΓΑΪΔΑΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΩΡΙΚΟΣ
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΟΛΓΑ Είναι Κυριακή πρωί και η Όλγα έχει ξυπνήσει. Πηγαίνει στη μαμά της και την ρωτάει αν μπορεί να πάει στον φούρνο.
Πολλοί άνθρωποι που είναι φτωχοί κλέβουν μαγαζιά και σπίτια για να μαζέψουν χρήματα για τα οικονομικά τους προβλήματα!
ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΞΑΕΡΩΣΗΣ, ΤΗΣ ΥΓΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ. Πανεπιστήμιο Πατρών Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής.
Ένα γράμμα για την Ιωάννα Χατσίκου Ιωάννα
ΚΟΥΜΙΛΑΤΣΟ ΜΙΚΕΛΕ ΔΟΣΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ. Είναι ο μήνας κατά τον οποίο ο καιρός «ανοίγει» και έρχεται η Άνοιξη Ο Απρίλιος μέχρι την εποχή του Ρωμαίου Αυτοκράτορα.
Introducing a New Product Ονοματεπώνυμα: Μαρία Καλογείτονα Ηλίας Χασακής Σχολείο: 2ο Λύκειο Βούλας Τάξη: Β' Λυκείου Κατευθυνση Καθηγητής: Μιχάλης Κασκαντάμης.
Άννα Φράνκ ΤΖΟΤΖΕΦΙΝ ΠΟΥΛ ΑΝΤΖΕΛΑ ΜΠΑΡΕΤ. Δέκα χρόνια μετά τον πόλεμο πολλοί άνθρωποι είχαν χάσει τις δουλειές και τις περιουσίες τους. Η Άννα Φρανκ ήταν.
Ομαδική εργασία Ελένη Μπαμπίλα Σχολική Σύμβουλος.
ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ UNICEF ΜΕ ΘΕΜΑ: “Να σας γνωρίσω τους φίλους μου, τα παιδιά του κόσμου” ΚΑΙ ΤΙΤΛΟ: “ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ”
Ο Λόγος του Αποστόλου Παύλου στον Άρειο Πάγο Ισαβέλλα Παπαδοπούλου ΄Γ 3.
 Με τον όρο Τέχνες εννοείται η ανθρώπινη δραστηριότητα ή δημιουργία που είναι σημαντική εξαιτίας της έλξης που προκαλεί στις ανθρώπινες αισθήσεις, διεγείροντας.
ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΤΗΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΗΞΗΣ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ
Το παιδί με «Διάσπαση Προσοχής» (Inattention):
Θρησκευτικά Νίκη Κωνσταντινίδη
Όνομα: Χρίστος Νικολάου Τάξη: Ε’
Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
Θρησκευτικά Γιώργος Λεπίδας.
Άσκηση 6 σελ.96 από το εργασία στην τάξη.
«Χριστός Ανέστη!» Π.Γ.Ε.Σ.Σ. Τάξη: Β2
Δ2 Δανάη Διαμαντοπούλου.
ΘΕΜΑ 4: Λογιστικά και Φορολογίες:
Βδομάδα 3_ Hobbies and pastimes.
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ Μυρσινη Ανδρινοπουλου Β1 25/2/2016.
Script στησίματος των γρίφων
Βδομάδα 12_16/6/16 Θέλω να …..
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
ΓΑΛΑ ΜΕ ΜΕΛΑΜΙΝΗ.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΟΣΜΟ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΤΖΑΙ ΔΚΙΟ ΧΟΡΕΥΚΟΥΝ Παναγή Λάμπρος Παναγή Πέρσια Πίτσιλλος Σάββας Πογιατζής Χρίστος Σάββα Αντρέας Α’4

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΡΜΑΝΤΟ Περέ Μαλγκράς: Προωθητής-Ιδιοκτήτης της γκαλερί που είχε τα έργα του ο Αρμάντο. Βαν Γκογκ: Φίλος του Αρμάντο. Σπιτονοικοκυρά του Αρμάντο. Κριτική επιτροπή Σαλούν.

ΠΕΡΕ ΜΑΛΓΚΡΑΣ Βοήθησε στη δολοφονία του Αρμάντο. Είχε πολλούς λόγους για να το κάνει, αφού μεγάλο μέρος των κερδών θα πήγαινε σε εκείνον.

ΒΑΝ ΓΚΟΓΚ Βοήθησε στη δολοφονία του Αρμάντο επειδή τον ζήλευε που ήταν πιο ταλαντούχος από εκείνον και οι πίνακες του πουλιούνταν, ενώ του Βαν Γκόγκ όχι.

ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ Περέ Μαλγκράς: ο ίδιος και η γκαλερί του θα είχαν τεράστιο χρηματικό κέρδος με τον θάνατο του Αρμάντο, αφού όπως δήλωσε ο Βαν Γκογκ η τιμή ενός πίνακα αυξάνεται πολύ μετα τον θάνατο του ζωγράφου του. Βαν Γκογκ: ζήλευε τον Αρμάντο επειδή ήταν πιο ταλαντούχος από αυτόν και οι πίνακες του πουλιούνταν ενώ του Βαν Γκογκ όχι. Οι κριτές του Σαλούν και η σπιτονοικοκυρά του θα κέρδιζαν μέρος των χρημάτων από τις πωλήσεις των πινάκων.

Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ Ο Αρμάντο προσκαλεί τον φίλο του Βαν Γκογκ και τον συνεργάτη του Περέ Μαλγκρας για καφέ στο σπίτι του. Χωρίς ο Αρμάντο να το καταλάβει του ρίχνουν δηλητήριο στον καφέ του. Ο ίδιος τους λέει ότι ο καφές του είναι πιο πικρός αλλά αυτοί προσπαθούν να αλλάξουν το θέμα της συζήτησης. Όταν ο Αρμάντο πίνει τον καφέ του, και δρα το δηλητήριο πεθαίνει. Ακολούθως, ο Βαν Γκογκ με τον Περέ μεταφέρουν προσεκτικά το άψυχο σώμα του Αρμάντο, για να μην φανεί ότι το σώμα μεταφέρθηκε από κάπου αλλού, στο πάρκο Γκράντ Ζατ.

Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ (ΣΥΝΕΧΕΙΑ) Επιλέγουν μια ώρα που το πάρκο δεν έχει πολύ κόσμο ώστε να μην γίνουν αντιληπτοί. Ακολούθως, μεταφέρουν στο πάρκο ένα πίνακα και τα σύνεργά του Αρμάντο. Στο μεταξύ, ο Περέ με τον Βαν Γκογκ φρόντισαν ώστε αυτός ο πίνακας να απορριφθεί από το Σαλούν «λαδώνοντας» τους κριτές. Η σπιτονοικοκυρά του Αρμάντο κάνει άνω κάτω την σοφίτα στην οποία δούλευε ο Αρμάντο για να φανεί ότι αυτός το έκανε από τα νεύρα του. Τέλος, ο Βαν Γκογκ και ο Περέ στέλνουν ένα ανώνυμο σημείωμα στην αστυνομία, που γράφει ότι ο Αρμάντο βρίσκεται νεκρός στο πάρκο.