Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015. ΟΛΓΑ Είναι Κυριακή πρωί και η Όλγα έχει ξυπνήσει. Πηγαίνει στη μαμά της και την ρωτάει αν μπορεί να πάει στον φούρνο.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015. ΟΛΓΑ Είναι Κυριακή πρωί και η Όλγα έχει ξυπνήσει. Πηγαίνει στη μαμά της και την ρωτάει αν μπορεί να πάει στον φούρνο."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015

2 ΟΛΓΑ

3 Είναι Κυριακή πρωί και η Όλγα έχει ξυπνήσει. Πηγαίνει στη μαμά της και την ρωτάει αν μπορεί να πάει στον φούρνο να πάρει κρουασάν και καραμέλες. Εκεί συναντάει τον Σιλβέστρο τον φίλο της.

4

5 Η Όλγα γυρίζει σπίτι. Στο κατώφλι στέκεται ο μπαμπάς και τις λέει «Από ποιον πήρες άδεια;» Και της δίνει ένα χαστούκι. Η Όλγα νιώθει να την πνίγει η αδικία. Πάει και κλείνεται στο δωμάτιο της.

6 Μετά από λίγη ώρα πηγαίνει στο δωμάτιο της η αδερφή της η Στέλλα. Γράφει σε ένα χαρτί «ΒΟΗΘΕΙΑ. ΣΩΣΤΕ ΜΕ.» Βάζουν το μήνυμα σε ένα που κρέμεται από το παράθυρο με έναν σπάγκο. Τώρα περιμένουν να περάσει κάποιος. Η Όλγα βλέπει το Συλβέστρο να έρχεται με το πατέρα του. Μετά από πολύ καιρό η Όλγα ζητάει από τον μπαμπά της 1 ζωάκι. Την άλλη μέρα η Όλγα παίρνει 2 ψάρια τελικά. Η Όλγα ονομάζει τα ψάρια της Μάρκο και Μαρία..

7 Το βράδυ η οικογένεια κάθεται όλη μαζί και τρώει. Η Όλγα λέει τι ωραία που είναι να είμαστε όλοι αγαπημένοι. ΤΕΛΟΣ

8 ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΟΛΓΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΥΛΒΕΣΤΡΟ

9 Η ηρωίδα μου είναι μια μικρή μέλισσα, η Μάγια. Όταν η Όλγα στέλνει το μήνυμα εκεί έρχεται η Μάγια για να βοηθήσει την Όλγα. Η Μάγια της λέει να μην το κάνει αλλά η Όλγα δεν την ακούει.

10 Το τέλος που θα ήθελα να έχει είναι ότι όλοι είναι αγαπημένοι και όχι μαλωμένοι. Έτσι η οικογένεια είναι έζησε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.

11 Το βιβλίο μου άρεσε πολύ. Επίσης οι εικόνες ήταν ασπρόμαυρες αλλά ωραίες. Θα ήθελα να το ξαναδιαβάσω με πολύ ευχαρίστηση, το προτείνω να το διαβάσετε.

12  Συγγραφέας, κριτικός λογοτεχνίας, υπεύθυνη παιδικών βιβλίων στις εκδόσεις Ecole des loisirs η Ζενεβιέβ Μπριζάκ γεννήθηκε στο Παρίσι και περιπλανήθηκε αρκετά στο χώρο του βιβλίου πριν ασχοληθεί με το γράψιμο. Το πρώτο της μυθιστόρημα Les filles κυκλοφόρησε το 1987. Ακολούθησαν τα έργα Madame Placard, Petite και Lion du Paradis, Flannery O'Connor, ένα βιογραφικό δοκίμιο για τη σχέση ανάμεσα στον πόνο και στην λογοτεχνική δημιουργία. Το μυθιστόρημα "Η μητέρα του Ευγένιου" της χάρισε το βραβείο Femina 1996 αποσπώντας εγκωμιαστικά σχόλια από το σύνολο των Γάλλων κριτικών και έχει ήδη μεταφραστεί σε δεκατέσσερις γλώσσες. 


Κατέβασμα ppt "ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015. ΟΛΓΑ Είναι Κυριακή πρωί και η Όλγα έχει ξυπνήσει. Πηγαίνει στη μαμά της και την ρωτάει αν μπορεί να πάει στον φούρνο."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google