Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ο Naudet (αγοραστής), ο ιδιοκτήτης της γκαλερί Pere Malgras και ο κριτικός τέχνης Edouard Carton έχουν συνεργαστεί για να σκοτώσουν τον Αρμάντο Φερνάντο.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ο Naudet (αγοραστής), ο ιδιοκτήτης της γκαλερί Pere Malgras και ο κριτικός τέχνης Edouard Carton έχουν συνεργαστεί για να σκοτώσουν τον Αρμάντο Φερνάντο."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Ο Naudet (αγοραστής), ο ιδιοκτήτης της γκαλερί Pere Malgras και ο κριτικός τέχνης Edouard Carton έχουν συνεργαστεί για να σκοτώσουν τον Αρμάντο Φερνάντο. Ο Naudet (αγοραστής) ήθελε να αγοράσει τον συγκεκριμένο πίνακα του Φερνάντο ο οποίος είχε βρεθεί δίπλα στο νεκρό σώμα του καλλιτέχνη. Ο Φερνάντο αρνήθηκε να πουλήσει τον πίνακα αυτό, εξάλλου ήταν ατέλειοτος. Με αυτή την αφορμή ο Naudet απείλησε τον Φερνάντο ότι θα τον σκοτώσει. Όπως φαίνετε ο Φερνάντο δεν είχε πάρει αυτό τον πίνακα στην έκθεση του Salon. Τα στοιχία συμπίπτουν γιατί δύο μέρες πρίν τον θάνατο του είχε βρεθεί με τον Βαν Γκόγκ και όπως λέει ο ίδιος ο Βαν Γκόγκ ήταν πολύ αναστατομένος.

3 Ο Νaudet ήξερε πώς ο συγκεκριμένος κριτικός τέχνης Edouard Carton δεν συμπαθούσε τους Ιμπρεσιονιστές και αυτό φαίνεται απο τις τελευταίες δηλώσεις του. Ο Naudet συνεργαζόταν και παλιότερα με τον ιδιοκτήτη της γκαλερί πουλώντας του έρευνες και πίνακες του ζωγράφου Φερνάντο. Ο Νaudet επέλεξε τον ιδιοκτήτη της γκαλερί γιατί ήξερε ότι θα συμφονούσε αμέσως αφού τον σύμφερε. Αφού λοιπόν ο Νaudet απείλησε τον Φερνάντο συναντίθηκε με τον Edouard Carton και τον ιδιοκτήτη της γκαλερί και συμφώνησαν να τον σκοτώσουν.

4 Ο Νaudet και ο ιδιοκτήτης της γκαλερί μία μέρα πριν την έκθεση τών Ιμπρεσιονιστών πάνε να βάλουν τέλος στη ζωή του Αρμάντο Φερνάντο. Ο Φερνάντο εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στην σοφίτα κάτω απο το μεγάλο παράθυρο που βρισκόταν στο ταβάνι. Ο Φερνάντο καθώς ζωγράφιζε κάτω απο το παράθυρο έπινε ένα ποτό, το οποίο κάποια στιγμή άφισε στο τραπέζι που ήταν δίπλα του και έφυγε απο εκείνο το χώρο. Έτσι ο Νaudet και ο ιδιοκτήτης της γκαλερί βρήκαν την ευκαιρία να μπουν στη σοφίτα από το μεγάλο παράθυρο και να βάλουν δηλητήριο στο ποτό που έπινε.

5 Όταν ο Φερνάντο γύρισε πίσω για να συνεχίσει το σχέδιο του ήπιε απο το ποτό του και τότε έπεσε λυπόθυμος στο έδαφος. Ο Νaudet και ο ιδιοκτήτης της γκαλερί εισέβαλαν στο διαμέρισμα του Φερνάντο μαζί με τον Edouard Carton κατά την διάρκεια της νύχτας. Έψαξαν όλο το διαμέρισμα του Φερνάντο και πήραν όλους τους πίνακες του για να τους πουλίσουν στη συνέχεια που θα κάνουν μεγάλη αξία. Για αυτό το διαμέρισμα του Φερνάντο ήταν τόσο ακατάστατο. Στη συνέχεια ο Νaudet, ο ιδιοκτήτης της γκαλερί και ο Edouard Carton πήραν τον Φερνάντο στο πάρκο Γκράντ Ζάτ κατά τη διάρκεια της νύχτας για να μην τους δεί κανείς. Ο Edouard Carton πήρε μαζί του την επίσημη σφραγίδα του Salon και την έβαλε πίσω από τον πίνακα του Φερνάντο για να φανεί ότι αυτοκτόνισε.

6

7 ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ


Κατέβασμα ppt "Ο Naudet (αγοραστής), ο ιδιοκτήτης της γκαλερί Pere Malgras και ο κριτικός τέχνης Edouard Carton έχουν συνεργαστεί για να σκοτώσουν τον Αρμάντο Φερνάντο."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google