Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ο Μυστηριώδες Θάνατος του Αρμάντο Φερνάντο Παρουσίαση: Άννη Χατζιατριάν Μαρία Χατζηγεωργίου Δημήτρης Ιλίτζεβ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ο Μυστηριώδες Θάνατος του Αρμάντο Φερνάντο Παρουσίαση: Άννη Χατζιατριάν Μαρία Χατζηγεωργίου Δημήτρης Ιλίτζεβ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ο Μυστηριώδες Θάνατος του Αρμάντο Φερνάντο Παρουσίαση: Άννη Χατζιατριάν Μαρία Χατζηγεωργίου Δημήτρης Ιλίτζεβ

2 Τα πρώτα στοιχεία Ο ξαφνικός θάνατος του καλλιτέχνη, σε μόλις 32 ετών, αναστατώνει όλους.

3 βφγ Ο δύστηχος Αρμάντο Φερνάντο είχε βρεθέι στο Γκραντ Ζατ μετά από ένα ανύνωμο γράμμα που πήρε η αστυνομία από ένα αγόρι.

4 χφβ Ο Αρμάντο Φερνάντο βρέθηκε μαζί με την ζωγραφία του,που είχε αποριφθεί, τον καμβά και τα πινέλα του στο πάρκο. Ο θάνατος του ήταν ένα μυστήριο αφού δεν είχε τράυματα στο σώμα από επίθεση.

5 βδ Κανείς δεν γνώριζε πως πέθανε ο Αρμάντο Φερνάντο και ποιός έβαλε το αγόρι να πάρει το γράμμα. Σε κάθε νέα ανακάλυψη της αστυνομίας για το άτυχο θήμα, τους έφερνε σε ένα νέο αδιέξοδο.

6 Οι φίλοι του ως μάρτηρες Οι δύο καλή του φίλοι δεν πιστεύουν ότι ο φίλος τους έφυγε τόσο ξαφνικά και σχολιάζουν.

7 ββδ Ο Μονέ δεν θα πίστευε ποτέ πως ο φίλος του αυτοκτόνησε.

8 βν Αντίθετα ο Βαν Γκογκ που τον είχε επισκέφτηκε, λέει πως ήταν πολύ λυπημένος και πώς πιστεύει ότι δεν άντεξε και αυτοκτόνισε.

9 Πιο βαθυά στην υπόθεση Η αστυνομία όμως έχει υποψίες πως ο Eduard Cordon, που είχε μια Αντιπάθεια προς τους Ιμπρεσιονιστές, είχε κάποια ανάμυξη στο θάνατο του άτυχου Αρμάντο Φενράντο.

10 Φ Η αστυνομία όμως προχώρησε πιο βαθυά στην υπόθεση και επισκέυτηκε το καταστημα όπου σύχναζε ο καλλιτέχνης για προμύθιες. Ανακάλυψε πως έπερνε για δύο χρόνια τα ίδια υλικά αλλα για πιο σκοπό δεν διευκρίσαν ακόμα.

11 Ηβωβ Η αστυνομία χρειάζετε και άλλα στοιχεία και ψάχνει τη σουίτα του Αρμάντο Φερνάντο όπου ανακαλήπτει φωτογραφίες και ακαταστασία.

12 Η Από το μόνο μεγάλο παράθυρο που φώτιζε όλη ηη σουίτα γινόταν κατανοητό ότι ο Αρμάντο Φερνάντο δεν ήθελε οπτική επαφή με κανέναν. Η ακαταστασία παρότρεινε ότι ασχολειτουν με κάτι συγκεκριμένο. Επίσης οι φωτογραφίες χρονολογούνταν δύο χρονών. Αυτό αποδύκνειε ότι εργαζόταν για δύο χρόνια πάνω σε εκείνη τη ζωγραφία.

13 ν Η αστυνομία μετά από μεγάλη προσπάθεια και προσεκτική μελέτη των στοιχείων ανακάλυψε τι είχε ο Αρμάντο Φερνάντο.

14 ηη Επιπλέον ανακάλυψε η αστυνομία πολλά προσχέδια που ήταν ο λόγος που ο Αρμάντο Φερνάντο αγόραζε για δύο χρόνια τα ίδια υλικά. Γιατί όμως βρέθηκε στο Γκραντ Ζατ μαζι με το πίνακα του δεν γνώριζε κανείς..

15 Μ Ο Αρμάντο Φερνάντο υπόφερε από σοβαρή λοίμωξη και οι μέρες του ήταν μετρημένες. Το πιο πιθανόν ο άτυχος Αρμάντο Φερνάντο να γνώριζε για την αρρώστια του και ήταν ο ίδιος που πήγε στο Γκραντ Ζατ μαζί με την ζωγραφία του για τις τελευταίες του ώρες. Επίσης κατά πάση πιθανότητα το ανώνυμο γράμμα το είχε γράψει ο ίδιος για να μαζέψουν το σωρό του μετά.

16 ννφ Ο άτυχος Αρμάντο Φερνάμτο όπως κάθε σπουδαίος καλλιτέχνης πέθανε και πίσω του α άφησε πίνακες που τώρα στοιχίζουν εκκατομμύρια.

17 ΤΕΛΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ!!!


Κατέβασμα ppt "Ο Μυστηριώδες Θάνατος του Αρμάντο Φερνάντο Παρουσίαση: Άννη Χατζιατριάν Μαρία Χατζηγεωργίου Δημήτρης Ιλίτζεβ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google