Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

 ΤΟ ΓΚΡΑΝΤ ΖΑΤ ΗΤΑΝ ΈΝΑ ΠΑΡΚΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ.  ΤΟ ΓΡΑΝΤ ΖΑΤ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΤΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ.  Ο ΙΜΠΡΕΣΙΟΝΙΣΤΗΣ ΑΠΜΑΝΤΟ ΦΕΡΝΑΝΤΟ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: " ΤΟ ΓΚΡΑΝΤ ΖΑΤ ΗΤΑΝ ΈΝΑ ΠΑΡΚΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ.  ΤΟ ΓΡΑΝΤ ΖΑΤ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΤΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ.  Ο ΙΜΠΡΕΣΙΟΝΙΣΤΗΣ ΑΠΜΑΝΤΟ ΦΕΡΝΑΝΤΟ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2  ΤΟ ΓΚΡΑΝΤ ΖΑΤ ΗΤΑΝ ΈΝΑ ΠΑΡΚΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ.  ΤΟ ΓΡΑΝΤ ΖΑΤ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΤΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ.  Ο ΙΜΠΡΕΣΙΟΝΙΣΤΗΣ ΑΠΜΑΝΤΟ ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΝΕΚΡΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΈΝΑ ΠΙΝΑΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΙΜΠΡΕΣΙΟΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑ ΤΟΥ.  ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΗΣ 8 ΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΙΜΡΕΣΙΟΝΙΣΤΩΝ.  ΈΝΑ ΑΓΟΡΙ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΈΝΑ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

3  Ο ΒΑΝ ΓΚΟΝΓΚ ΕΔΩΣΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΒΑΡΙΑ ΚΑΤΑΘΛΗΨΗ  Η ΝΥΦΗ ΤΟΥ ΒΑΝ ΓΚΟΝΓΚ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ  Ο ΜΟΝΕ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΗΛΙΚΙΑ.  Ο ΜΟΝΕ ΕΙΧΕ ΠΑΙΔΙΑ.  Ο ΜΟΝΕ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΙΜΠΡΕΣΙΟΝΙΣΜΟΥ

4  Ο JULIEN TANGUY ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΓΙΑΤΙ ΨΩΝΙΖΕ ΑΠΌ ΕΚΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.  Ο ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕ ΠΑΝΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ.  Ο ΑΡΜΑΝΤΟ ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΤΗΣ.

5  ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΙΜΠΡΕΣΙΟΝΙΣΤΩΝ.  ΟΙ ΙΜΠΡΕΣΙΟΝΙΣΤΕΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΑΧΘΡΟΥΣ.  Ο ΑΡΜΑΝΤΟ ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΚΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ. ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.  ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ.

6  Η ΣΟΦΙΤΑ ΤΟΥ ΑΡΜΑΝΤΟ ΗΤΑΝ ΑΣΥΓΥΡΙΣΤΗ.  ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΡΑΒΗΧΤΕΙ ΑΠΌ ΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ FELIX NADAR.  Ο ΑΡΜΑΝΤΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΆΛΛΟ ΑΠΌ ΤΟ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΟΥ.  ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΌ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

7  Ο ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΟΛΎ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ.  ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΣΚΙΤΣΑ.  Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΙΜΠΡΕΣΙΟΝΙΣΤΩΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ.

8  Ο ΠΙΝΑΚΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΔΙΠΛΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΑΡΜΑΝΤΟ ΕΙΧΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 5,000 ΦΡΑΓΚΩΝ ΚΑΤΆ ΠΟΛΎ.  Ο ΒΑΝ ΓΚΟΝΓΚ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΨΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ.ΠΟΣΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΝΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΌΤΑΝ ΕΊΝΑΙ ΕΝ ΖΩΗ.

9 ΠΙΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΊΝΑΙ ΑΠΌ ΛΙΜΩΞΗ ΑΠΌ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕ


Κατέβασμα ppt " ΤΟ ΓΚΡΑΝΤ ΖΑΤ ΗΤΑΝ ΈΝΑ ΠΑΡΚΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ.  ΤΟ ΓΡΑΝΤ ΖΑΤ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΤΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ.  Ο ΙΜΠΡΕΣΙΟΝΙΣΤΗΣ ΑΠΜΑΝΤΟ ΦΕΡΝΑΝΤΟ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google