Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Όνομα: Χρίστος Νικολάου Τάξη: Ε’

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Όνομα: Χρίστος Νικολάου Τάξη: Ε’"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Όνομα: Χρίστος Νικολάου Τάξη: Ε’
Το αγαπημένο μου ζώο Όνομα: Χρίστος Νικολάου Τάξη: Ε’

2 Τι θα μάθετε για το αγαπημένο μου ζώο:
Το είδος του, το όνομα του, η ηλικία του. Τον τρόπο που το απέκτησα. Πώς είναι εξωτερικά. Τη συμπεριφορά του. Για τις συνήθειές του. Για κάποιο ιδιαίτερο περιστατικό. Σκέψεις-Συναισθήματα.

3 Το είδος του, το όνομα του και η ηλικία του
Το αγαπημένο μου ζώο είναι ο σκύλος. Το είδος του είναι πιτ-μπουλ. Ονομάζεται Μπούκι και είναι σχεδόν ενός χρονού. Μου αρέσει, γιατί είναι ένας από τους πιο δυνατούς σκύλους.

4 Πώς τον απέκτησα; Τον αγόρασα από ένα κατάστημα ζώων. Εκεί υπήρχαν πολλά είδη ράτσας σκύλων που ήταν πολύ πιο χαριτωμένα από αυτόν. Μου άρεσε από την πρώτη στιγμή επειδή και ο καταστηματάρχης μου είπε ότι προσέχει το σπίτι από τους κλέφτες. Είναι πολύ γεροδεμένος και αστυνομικός σκύλος.

5 Η εξωτερική του εμφάνιση.
Έχει λεπτό τρίχωμα και είναι πολύ εύκολο στην περιποίηση, χρειάζεται απλά βούρτσισμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Το χρώμα του είναι καφέ ανοιχτό και στο κάτω μέρος άσπρο. Έχει μεγάλα αμυγδαλωτά μάτια και πεταχτά αυτιά. Είναι γεροδεμένος σκύλος και μεγαλόσωμος. Ζυγίζει γύρω στα 28 κιλά.

6 Η συμπεριφορά του. Το Πιτ Μπουλ ίσως είναι η πιο παρεξηγημένη ράτσα σκύλου. Στην πραγματικότητα είναι ένας σκύλος πολύ γλυκός, με ευχάριστη προσωπικότητα, τρυφερός και φιλικός, πρόθυμος να υπερασπιστεί μέχρι θανάτου αυτούς που αγαπά. Έχει πολύ όμορφη σχέση με τα παιδιά όλων των ηλικιών και μπορεί ακόμα να συμβιώσει αρμονικά με όλων των ειδών τα ζώα, αν κοινωνικοποιηθεί νωρίς και σωστά. Είναι γνωστό το ότι κάνει τους ιδιοκτήτες του να γελάνε. Είναι αστείος.

7 Οι συνήθειες του. Οι συνήθειες του είναι να κυνηγά γάτους, να δαγκώνει και επίσης είναι και πολύ παιχνιδιάρης με το αφεντικό του. Μερικές φορές παίζουμε μπάλα και πηγαίνουμε βόλτες.

8 Κάποιο ιδιαίτερο περιστατικό.
Κάποιο ιδιαίτερο περιστατικό ήταν όταν ένα βράδυ κάποιος τον κλώτσησε σαν κοιμόμουν και γάβγιζε όλη τη νύχτα, σήκωσε όλη τη γειτονιά στο ποδάρι. Την άλλη μέρα πήγαμε βόλτα όταν ξαφνικά ο σκύλος μου κατάλαβε ποιος τον είχε κλωτσήσει και άρχισε να γαβγίζει και να τον κυνηγά.

9 Συναισθήματα-Σκέψεις.
Αν και η φατσούλα του είναι λίγο τρομακτική για αυτούς που τον βλέπουν πρώτη φορά, για μένα είναι ο ομορφότερος και ο πιο γλυκός σκύλος όλου του κόσμου. Τον αγαπώ πολύ και αυτός το ίδιο, όταν είναι δίπλα μου δεν φοβάμαι τίποτα!


Κατέβασμα ppt "Όνομα: Χρίστος Νικολάου Τάξη: Ε’"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google