Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Μιχάλης Στυλιανού Δαμιανός Παναγιώτου Μιχαέλλα Μιχαήλ Άντρη Πηλαβάκη Λαμπρινή Σάββα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Μιχάλης Στυλιανού Δαμιανός Παναγιώτου Μιχαέλλα Μιχαήλ Άντρη Πηλαβάκη Λαμπρινή Σάββα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Μιχάλης Στυλιανού Δαμιανός Παναγιώτου Μιχαέλλα Μιχαήλ Άντρη Πηλαβάκη Λαμπρινή Σάββα

2  Ο Αρμάντο φερνάντο βρέθηκε νεκρός στο πάρκο Γκράντ Ζάτ στη Γαλλία(Παρίσι).  Πέθανε την ημέρα την 8 η έκθεση των ιμπρεσιονιστών.

3  Βρέθηκαν μπαλέτα, μπογιές, πινέλα, καβαλέτο, καμβάς, κάτω στο πίσω μέρος του καμβά δίπλα από την σφραγίδα του Saloon έγραφε με μαύρα γράμματα η λέξη Απορρίφθηκε( ζωγραφιά από το πάρκο Γκραντ Ζατ)

4  Έζησε στο Παρίσι για 5 χρονιά  Διατηρούσε στενές σχέσεις με το Βαν Γκονγκ  Πέθανε σε είλκυα 33 ετών  2 μέρες πριν το θάνατο του μίλησε με τον Βαν Γκονγκ( Ήταν στεναχωρημένος…Δεν μπορούσε να αντέξει την απόρριψη… Δίνη τέλος στη ζωή του)

5  Βαν Γκονκ  Μονε  Γουμπερ  Οικοκιρα  Ιμπρεσιονιστες  Μιλλερ

6  Γεννήθηκε στο Παρίσι, στις 14 Νοεμβρίου του 1840Παρίσι14 Νοεμβρίου1840  Το 1858 γνωρίστηκε με τον Ευγένιο Μπουτίν, ο οποίος αποτέλεσε έναν από τους πρώτους δασκάλους του Μονέ και τον ενθάρρυνε να ζωγραφίσει την ύπαιθρο, σύνηθες θέμα για ζωγράφους εκείνης της περιόδου.1858για

7  Δεν βρήκαμε στοιχεία

8  Ο Βίνσεντ βαν Γκογκ γεννήθηκε στις 30 Μαρτίου 1853 και πέθανε στις 29 Ιουλίου 1890. Ήταν Ολλανδός ζωγράφος.30 Μαρτίου185329 Ιουλίου1890Ολλανδόςζωγράφος

9  Δεν βρήκαμε στοιχεια

10  Eduard Cardon: κριτικός τέχνης  Βαν Γκογκ:στενός φίλος του Αρμάντο Φερνάντο  Naudet: αγοραστής του Αρμάντο Φερνάντο  Pere Malgras: ιδιοκτήτης της gallery

11  Ο θάνατος του Αρμαντο θα εξυπηρετούσε τους σκοπώ των δολοφονών

12  Eduard Cardon: ο κριτικός τέχνης ήθελε να σκοτώσει τον Αρμάντο Φερνάντο για να πάρει τα λεφτά από τους πίνακες του. Έβαλε το χέρι του για να απορριφθεί ο πίνακας του Αρμάντο Φερνάντο.

13  Ο Βαν Γκογκ ήθελε να σκοτώσει τον φίλο του για να πάρει τα λεφτά από τους πίνακες του. Επίσης ο Βαν Γκογκ ζήλευε τον Αρμάντο Φερνάντο γιατί πάντα ήταν καλύτερος του κι έτσι ήθελε να τον εξαφανίσει.

14  Naudet: O Naudet αγόραζε τα σχέδια του νεαρού ιμπρεσιονιστή για να τα πουλήσει αργότερα αφού θα τον σκότωνε.

15  Pere Malgras: Ο ιδιοκτήτης της γκαλερί ήθελε να σκοτώσει τον Αρμάντο Φερνάντο γιατί όλα τα σχέδιά του βρισκόταν στην γκαλερί του και θα έπαιρνε τα λεφτά από την πώλησή τους.

16  Οι τέσσερις δολοφόνοι αφού κανόνισαν να απορριφθεί ο πίνακας του Αρμάντο Φερνάντο για να φανεί πως ο ίδιος δεν άντεξε την απόρριψη του πίνακά του και αυτοκτόνησε. Όμως τα γεγονότα είναι εντελώς διαφορετικά

17  Ο Βαν Γκογκ αφού ήταν ο φίλος του Αρμάντο Φερνάντο εκείνο το απόγευμα μετά την έκθεση που απορρίφθηκε ο πίνακας του επισκέφθηκε τον φίλο του.  Ο Βαν Γκογκ συμφώνησε με τους συνεργάτες του να βάλουν ένα χαπάκι στο πότο του το οποίο θα έβαζε μια και πάντα την ζωή του ιμπρεσιονιστή στο τέλος.

18  Οι τ  Οι τΟ Aρμάντο μόλις πίνει το πότο πεθαίνει.  έσσερις δολοφόνοι παίρνουν τον Αρμάντο Φερνάντο στο πάρκο Γκραντ Ζατ μαζί με τα σύνεργα ζωγραφικής που χρησιμοποιούσε για να τελειώσει τον πίνακα του και τα πήραν μαζί με το νεκρό σώμα του ιμπρεσιονιστή στο πάρκο! Άλλωστε για αυτό βρήκαν και το σπίτι του Αρμάντο Φερνάντο ακατάστατο!!!

19 www.theoskepasti.worldpress.com

20  ΤΕΛΟΣ


Κατέβασμα ppt "Μιχάλης Στυλιανού Δαμιανός Παναγιώτου Μιχαέλλα Μιχαήλ Άντρη Πηλαβάκη Λαμπρινή Σάββα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google