Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Script στησίματος των γρίφων

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Script στησίματος των γρίφων"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Script στησίματος των γρίφων
Ομάδα 4 Κρανιά Αντιγόνη Λευκοπούλου Μαρία Χατζηκαλλία Μαρία

2 Script Ο παίκτης βρίσκεται στη στοά Μαλακοπή
Πηγαίνει και κάθεται στην άδεια μπυραρία Ο ιδιοκτήτης της μπυραρίας του σερβίρει το ποτό του και μαζί με αυτό του δίνει έναν κλειστό φάκελο Ο φάκελος περιέχει ένα μικρό κλειδί και ένα σημείωμα το οποίο γράφει: Κατέβα στο υπόγειο, η Αριάδνη θα σου δείξει το δρόμο. Ο παίκτης κατεβαίνει στο υπόγειο και συναντά μπροστά του έναν λαβύρινθο. Στην αρχή του λαβυρίνθου υπάρχει ένα δεμένο σχοινί το οποίο χάνεται στο βάθος του λαβυρίνθου.

3 Script Ο παίκτης πρέπει να ακολουθήσει το σχοινί το οποίο θα τον οδηγήσει στο κέντρο του λαβυρίνθου μπροστά σε ένα κλειστό θησαυροφυλάκιο. Το ανοίγει με το κλειδί που βρήκε μέσα στο φάκελο και βρίσκει μέσα ένα μικρό σημείωμα το οποίο γράφει: Πήγαινε στον κινηματογράφο ανάμεσα στο Σπλέντιτ και την πλατεία Ελευθερίας, το ρολόι θα σου δείξει την ώρα προβολής. Ο παίκτης βγαίνει από τη στοά και κοιτάζει το ρολόι που βρίσκεται στην πρόσοψη της. Δείχνει 11:07 Ο παίκτης πρέπει να αναζητήσει το κτίριο του παλιού κινηματογράφου

4 Script Όταν το βρίσκει συνειδητοποιεί πως η πόρτα του είναι ανοιχτή και μπαίνει στο εσωτερικό. Την καθορισμένη ώρα η προβολή ξεκινά. Δείχνει σκηνές από την Θεσσαλονίκη μετά την πυρκαγιά του 1917. Κάποια στιγμή η ταινία δείχνει έναν κύριο να βγαίνει από τη βάρκα του με την ψαριά του. Κοιτάζει την κάμερα και λέει μια φράση η οποία επαναλαμβάνεται συνεχώς: Την οικογένεια που προμήθευα την έκαψε η φωτιά στην αγορά των αρωμάτων και των γεύσεων. Με αυτόν τον τρόπο ο παίκτης θα πρέπει να μεταφερθεί στη στοά Μοδιάνο.


Κατέβασμα ppt "Script στησίματος των γρίφων"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google