Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Black team B8 Μιχάλης Νατιώτης Ονησίφορος Παφίτης Μίκης Ανδρέου

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Black team B8 Μιχάλης Νατιώτης Ονησίφορος Παφίτης Μίκης Ανδρέου"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Black team B8 Μιχάλης Νατιώτης Ονησίφορος Παφίτης Μίκης Ανδρέου
Χρίστος Γεωργίου Καρολίνα Στυλιανίδου Μαρία Κυπριανού Δημητριάνα Θεοφάνους

2 Ιστορία Ο Αρμάντο Φερνάντο βρέθηκε νεκρός στο πάρκο Γκραντ Ζατ την ίδια μέρα με την 8η έκθεση. Η αστυνομία είχε πάρει ένα ανώνυμο σημείωμα. Κοντά στο σώμα του Φερνάντο βρέθηκε μία ζωγραφία του η οποία έγραφε με μεγάλα γράμματα τη λέξη «ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ». Η αστυνομία μετά από έρευνες δεν βρήκε εξωτερικές κακώσεις ή τραύματα στο νεκρό του σώμα!

3 Η ζωή του Ο Αρμάντο Φερνάντο ήταν σχετικά πλούσιος.Οι πίνακές του είχαν μεγάλη χρηματική αξία.Μετά από την πρώτη συνέντευξη του Μονέ και του Βαν Γκογκ. Ο Βαν Γκογκ ισχυρίστηκε πως ο Αρμάντο αυτοκτόνησε. Ο Μονέ είχε αντίθετη άποψη από τον Βαν Γκογκ για τον θάνατο του φίλου τους, μιας και ήταν ένας ταλαντούχος ζωγράφος.

4 Ποιοι τον σκότωσαν Βαν Γκογκ Edouard Cardon Pere Malgras

5 Άτομα που συνέβαλαν στην δολοφονία του Αρμάντο Φερνάντο.
Ο Edouard Cardon ο οποίος ήταν κρητικός Τέχνης φρόντισε να απορρίψει τον πίνακα του Αρμάνδο Φερνάντο. Ο Βαν Γκογκ προσπάθησε να τους πείσει ότι αυτοκτόνησε . Ο Pere Malgras κατά τη γνώμη μας, είτε δηλητηρίασε τον Αρμαντο Φερναντο, είτε έριξε κάτι στο ποτό του ώστε να φανεί αυτοκτονία.

6 Αίτια: Ο Βαν Γκογκ όπως φαίνεται ζήλευε τον Αρμάντο Φερνάντο επειδή όλοι έλεγαν καλά και σπουδαία πράγματα για αυτόν ενώ αυτός συνεχώς προσπαθούσε να δείξει το αντίθετο και να διαψεύσει τους υπόλοιπους . Στόχος του ήταν να δολοφονήσει τον Αρμάντο σχεδιάζοντας τα πάντα ώστε να φάνει σαν αυτοκτονία . Έτσι θα έπαιρνε τα χρήματα του Αρμάντο ο οποίος ήταν σχετικά πλούσιος. Ο Εντουάρτ πληρώθηκε για να απορρίψει τον Αρμάντο ώστε να πάρει κι αυτός ένα μέρος απ' τα χρήματα του.

7 Με το θάνατο του οι πίνακες του Αρμάντο θα αποκτούσαν τεράστια αξία και το κέρδος όταν θα αγοράζονταν θα ήταν μεγάλο .Έτσι ο Περέ Μάλγκρα, στου οποίου το γκαλερί βρίσκονταν οι πινάκες του Αρμάντο, θα αποκτούσαν μεγάλη αξία!

8 Συμπεράσματα Συμπεραίνουμε λοιπόν πως :
δεν πρόκειται για αυτοκτονία, αλλά για μια επιτυχής δολοφονία. Άλλωστε έτσι εξηγούνται και τα εξής γεγονότα: Η αυτοκτονία του Αρμάντο ήταν σχεδιασμένη την ίδια μέρα με την 8η έκθεση επειδή τον Γκραντ Ζακ ήταν ένα πολυσύχναστο πάρκο( άρα ήταν δύσκολο να σκοτώσεις κάποιο εκεί) οπότε χρειαζόταν να τραβήξουν την προσοχή του κόσμου για να μπορέσουν να διαπράξουν το έγκλημα χωρίς να τους δει κάποιος. Σχεδίασαν το τόπο του εγκλήματος ώστε να φαίνεται πως αυτοκτόνησε κατά τη διάρκεια που ζωγράφιζε στο πάρκο. Τέλος όπως γνωρίζουμε τα αντικείμενα σπουδαίων καλλιτεχνών αποκτούν ιδιαίτερη αξία μετά τον θάνατο τους και τα χρήματα που δίνονται για να τα πάρουν είναι πολλά.(κέρδος)


Κατέβασμα ppt "Black team B8 Μιχάλης Νατιώτης Ονησίφορος Παφίτης Μίκης Ανδρέου"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google