Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Μαυρογιάκουμου Αντωνία Γκιουστερακλί Κιουρζάρα.  Βαν Γκογκ:στενός φίλος του Αρμάντο Φερνάντο  Eduard Cardon: κριτικός τέχνης  Naudet: αγοραστής του.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Μαυρογιάκουμου Αντωνία Γκιουστερακλί Κιουρζάρα.  Βαν Γκογκ:στενός φίλος του Αρμάντο Φερνάντο  Eduard Cardon: κριτικός τέχνης  Naudet: αγοραστής του."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Μαυρογιάκουμου Αντωνία Γκιουστερακλί Κιουρζάρα

2  Βαν Γκογκ:στενός φίλος του Αρμάντο Φερνάντο  Eduard Cardon: κριτικός τέχνης  Naudet: αγοραστής του Αρμάντο Φερνάντο  Pere Malgras: ιδιοκτήτης της gallery

3  Οι τέσσερις αυτοί δολοφόνοι ήθελαν να σκοτώσουν τον Αρμάντο Φερνάντο γιατί θα τους εξυπηρετούσε ο θάνατός του.  Στην συνέχεια θα δείτε ποιος ήταν ο σκοπός για τον θάνατο του ιμπρεσιονιστή για τον καθένα.

4  Ο Βαν Γκογκ ήθελε να σκοτώσει τον φίλο του για να πάρει τα λεφτά από τους πίνακες του. Επίσης ο Βαν Γκογκ ζήλευε τον Αρμάντο Φερνάντο γιατί πάντα ήταν καλύτερος του κι έτσι ήθελε να τον εξαφανίσει.

5  Eduard Cardon: ο κριτικός τέχνης ήθελε να σκοτώσει τον Αρμάντο Φερνάντο για να πάρει τα λεφτά από τους πίνακες του όπως και οι άλλοι δολοφόνοι. Έβαλε το χέρι του για να απορριφθεί ο πίνακας του Αρμάντο Φερνάντο. ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΕ

6  Naudet: O Naudet αγόραζε τα σχέδια του νεαρού ιμπρεσιονιστή για να τα πουλήσει αργότερα αφού θα τον σκότωνε.(Τα έργα ενός ζωγράφου όταν πεθάνει η τιμή τους αυξάνεται).

7  Pere Malgras: Ο ιδιοκτήτης της γκαλερί ήθελε να σκοτώσει τον Αρμάντο Φερνάντο γιατί όλα τα σχέδιά του βρισκόταν στην γκαλερί του και θα έπαιρνε τα λεφτά από την πώλησή τους.

8  Το σχέδιο τους περνά και τα έργα επιστημονικής φαντασίας.  Οι τέσσερις δολοφόνοι αφού κανόνισαν να απορριφθεί ο πίνακας του Αρμάντο Φερνάντο για να φανεί πως ο ίδιος δεν άντεξε την απόρριψη του πίνακά του και αυτοκτόνησε. Όμως τα γεγονότα είναι εντελώς διαφορετικά!!!

9  Ο Βαν Γκογκ αφού ήταν ο «στενός« φίλος του Αρμάντο Φερνάντο εκείνο το απόγευμα μετά την έκθεση που απορρίφθηκε ο πίνακας του επισκέφθηκε τον φίλο του. Και το σχέδιο τους ξεκινά…  Ο Βαν Γκογκ συμφώνησε με τους συνεργάτες του να βάλουν ένα χαπάκι στο πότο του το οποίο θα έβαζε μια και πάντα την ζωή του ιμπρεσιονιστή στο τέλος.

10 Ο Αρμάντο Φερνάντο μόλις πίνει το πότο του πέφτει κάτω.  Ο Αρμάντο Φερνάντο μόλις πίνει το πότο του πέφτει κάτω.  Οι τέσσερις δολοφόνοι παίρνουν τον Αρμάντο Φερνάντο στο πάρκο Γκραντ Ζατ μαζί με τα σύνεργα ζωγραφικής που χρησιμοποιούσε για να τελειώσει τον πίνακα του και τα πήραν μαζί με το νεκρό σώμα του ιμπρεσιονιστή στο πάρκο! Άλλωστε για αυτό βρήκαν και το σπίτι του Αρμάντο Φερνάντο ακατάστατο!!!

11 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ…


Κατέβασμα ppt "Μαυρογιάκουμου Αντωνία Γκιουστερακλί Κιουρζάρα.  Βαν Γκογκ:στενός φίλος του Αρμάντο Φερνάντο  Eduard Cardon: κριτικός τέχνης  Naudet: αγοραστής του."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google