Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Τμήμα: Β’6 Σχ. Χρονιά: Γυμνάσιο Αποστόλου Παύλου

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Τμήμα: Β’6 Σχ. Χρονιά: Γυμνάσιο Αποστόλου Παύλου"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Τμήμα: Β’6 Σχ. Χρονιά:2013-2014 Γυμνάσιο Αποστόλου Παύλου
Ο ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ Τμήμα: Β’6 Σχ. Χρονιά: Γυμνάσιο Αποστόλου Παύλου Ομάδα: Σασάκαρου Ελένη Γεωργίου Παύλος Αλεξάνδρου Άννα Βασιλείου Αθανασία Θεοδωρακοπούλου Κατερίνα

2 ΥΠΟΘΕΣΗ Ο ιμπρεσιονιστής ζωγράφος Αρμάντο Φερνάντο είχε βρεθεί νεκρός στο πάρκο Γκραντ Ζατ μαζί με τα σύνεργά του και ένα πίνακα που είχε απορριφθεί. Αργότερα αρκετοί γνωστοί και φίλοι του έδωσαν συνέντευξη σε δημοσιογράφους, δίνοντας περισσότερες πληροφορίες για τον Αρμάντο.

3 ΕΡΕΥΝΑ Η αστυνομία αφού διέπραξε αρκετές έρευνες για το μυστηριώδες θάνατο του Αρμάντο, συνέλεξε στοιχεία. Παρόλα αυτά κάθε προσπάθεια της να λύσει το μυστήριο κατέληγε σε αδιέξοδο. Έτσι δεν κατάφερε ποτέ να βρει την απάντηση που έκρυβε την αλήθεια για τον θάνατό του.

4 ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Ο Αρμάντο Φερνάντο δεν πέθανε ΠΟΤΕ. Όλα ήταν ένα καλοστημένο σχέδιο των ιμπρεσιονιστών, του αγοραστή των έργων του, του κριτικού τέχνης και του ιδιοκτήτη της γκαλερί. Οι ίδιοι, θέλοντας να αποκτήσουν περισσότερη φήμη και χρήματα σκηνοθέτησαν το θάνατο του. Με αυτό τον τρόπο θα κατάφερναν να προσελκύσουν τα βλέμματα και η τέχνη του ιμπρεσιονισμού θα γινόταν γνωστή σε όλους.

5 ΠΗΓΕΣ Σημειώσεις μαθήματος
Αστυνομικές σειρές στην τηλεόραση – CSI N.Y. Σειρά «Κλεμμένα Όνειρα» στο mega


Κατέβασμα ppt "Τμήμα: Β’6 Σχ. Χρονιά: Γυμνάσιο Αποστόλου Παύλου"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google