Χαρακτηριστικά πιάτα διαφόρων χωρών . ~Ελλάδα ~Αγγλία ~Ιταλία ~Αλβανία ~Βραζιλία
Ελλάδα Η φασολάδα είναι ένα από τα δημοφιλέστερα παραδοσιακά πιάτα της ελληνικής κουζίνας. Καθιερώθηκε ως το εθνικό φαγητό των Ελλήνων, την εποχή της δικτατορίας Μεταξά. ΦΑΣΟΛΑΔΑ
Αλβανία Burek ή burek (συχνά πίτα) είναι ένα πιάτο που αποτελεί μέρος του ψημένου ζυμαρικού γεμιστό. Αυτό το πιάτο είναι δημοφιλής σε όλες τις κουζίνες των πρώην Οθωμανικής κράτη, συμπεριλαμβανομένης της Αλβανίας κουζίνα. Byrek
Βραζιλία Beijnho de coco Beijinho γνωστό ως («μικρό άσπρο»), είναι ένα τυπικό καραμέλα Βραζιλίας πάρτι γενεθλίων που παρασκευάζονται με συμπυκνωμένο γάλα, τριμμένη αποξηραμένη καρύδα, μεταφερθεί ζάχαρη άχνη ή τριμμένη καρύδα και ολοκληρώνεται με μια σκελίδα σκόρδο. Beijnho de coco
Ιταλία Το σπαγγέτι είναι είδος λεπτού, χωρίς τρύπα μακαρονιού, το οποίο διεθνώς αναγνωρίζεται ως Ιταλικής προέλευσης. Ως σπαγγέτι προσδιορίζονται ωστόσο και όλα τα μακαρόνια που έχουν μέγεθος τουλάχιστον 7 και συνηθέστερα τα μεγέθη 9 μέχρι 11. Τα Ιταλικά ξερά σπαγγέτι φτιάχνονται από σιμιγδάλι σκληρού σίτου, αλλά εκτός της Ιταλίας, μπορεί να γίνει με άλλα είδη του αλευριού spaghetti
Αγγλία Sunday roast with Yorkshire pudding
Τζένη Τσέλα & Ελισα Τρινγκα Β2 Τζένη Τσέλα & Ελισα Τρινγκα Β2