ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΑ

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Ελληνογαλλική σχολή ‘’Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ’’
Advertisements

Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά Άγιος Παύλος ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Υπεύθυνη Καθηγήτρια:Σ.Μαυρομματάκι.
ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Υπεύθυνη καθηγήτρια:Σταυρούλα Μαυροματάκη Σχολικό έτος Ελληνογαλλική σχολή Πειραιά Άγιος-Παύλος.
ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΓΙΟΣ-ΠΑΥΛΟΣ
ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ Κεφάλαιο 3 ο - Συνέχεια Ελληνογαλλική Σχολή Καλαμαρί - Τίκβα Χριστίνα.
ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ Κεφάλαιο 3 ο - Συνέχεια Ελληνογαλλική Σχολή Καλαμαρί - Τίκβα Χριστίνα.
ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
Εισαγωγικές έννοιες πληροφορικής
Γραπτη εργαςια ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Οθόνες: Έναρξη χρήσης της οθόνης Επίπεδο.
Σχολικό Έτος Εργασία στο μάθημα της Τεχνολογίας Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά «Άγιος Παύλος» Υπεύθυνη καθηγήτρια : Σταυρούλα Μαυρομματάκη.
ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΑ Ο''ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ''
ΥΛΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.
FIREWALL Στην επιστήμη των υπολογιστών ο όρος firewall ή τείχος προστασίας χρησιμοποιείται για να δηλώσει κάποια συσκευή ή πρόγραμμα που είναι έτσι ρυθμισμένο.
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ Κα.ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΑΚΗ
Ζητήματα Σελιδοποίησης
Λειτουργικό Σύστημα Ios
Εικόνα 2.1: Η Κεντρική Μονάδα.
Μια παρουσίαση από τον Άνθη Ιωάννη
Ο ΟΘΟΝΕΣ Η οθόνη  (monitor ) του υπολογιστή, περιλαμβάνει ένα καθοδικό σωλήνα, όπως η τηλεόραση, και κατάλληλα κυκλώματα σάρωσης. Μπορεί να είναι έγχρωμη.
ΥΠΟΘΕΜΑ: «ΕΙΔΗ ΟΘΟΝΩΝ».
Nvidia SLI Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών 14/11/2012
Υπεύθυνη Καθηγήτρια: κ.Μαυρομματάκη Σχολικό έτος:
Η ιστορια των υπολογιστων
Κεφ. 8 ο : Εκπαιδευτικό Λογισμικό Γενικοί ορισμοί: Γενικοί ορισμοί: (software): –Λογισμικό (software): οι καταγραφές σε υλικό –Υλικό hardware –Υλικό (hardware):
Ελληνογαλλική σχολή Πειραιά Saint Paul
ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ SAINT PAUL
Γρήγορη αναφορά για © 2012 Microsoft Corporation. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Lync Web App Συμμετοχή σε σύσκεψη Lync με ήχο από τον υπολογιστή.
Οι συσκευές του υπολογιστή
Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά «Αγιος Παύλος»
Και θα σας παρουσιάσουμε μια εργασία για τα κινητά του 2012!
Build more & better business. More Reform than you think Στη Reform αυτό που κάνουμε είναι να σκεφτόμαστε και να δημιουργούμε για τους πελάτες μας. Οι.
Παρουσίαση της Ηλεκτρονικής Έκδοσης των Περιοδικών «Ιστορία» και «Αρχαιολογία»
Γρήγορα αποτελέσματα με την Εφαρμογή Lync Windows Store Lync 2013.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ(ΣΕΡΡΕΣ) ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΙΡΗΣΕΩΝ Παρουσίαση Πτυχιακής Εργασίας Η.
Οι επεξεργαστές δεν σχετίζονται πλέον μόνο με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές καθώς ενσωματώνονται σε κάθε είδους συσκευής στην οποία απαιτείται ύπαρξη.
08/11/2013Σεβαστή Παπαδοπούλου - Κατερίνα Πατσιούρα ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ WINDOWS PHONE.
ΗΑRDWARE OΘΟΝΗ - ΠΟΝΤΙΚΙ ΟΘΟΝΗ ΟΘΟΝΗ.
ΕΝΟΤΗΤΑ 1 – Κεφάλαιο 2: Το εσωτερικό του Υπολογιστή Β΄ τάξη Λέξεις Κλειδιά: Μητρική πλακέτα, κάρτες επέκτασης, κάρτα οθόνης, κάρτα ήχου, τροφοδοτικό, Κεντρική.
ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΓΙΩΡΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ: ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΚΗ.
A’ ΕΠΑ.Λ. Εφαρμογές Πληροφορικής Γεωργιλά Χιονία 1.
ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» Εργασία στο μάθημα της τεχνολογίας. Σχολικό Έτος Υπεύθυνη Καθηγήτρια Στ. Μαυρομματάκη.
ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΑ « Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ » Σχολ. έτος Υπ. Καθηγήτρια κ. Σταυρούλα Μαυροματάκκη.
Μια παρουσιαση Απο Τον Γιωργο Αγιανογλου και Τον Θαναση ζαχαρακη
ΘΕΜΑ: Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Ονοματεπώνυμο μαθητή: Ντελέζος Γιώργος.
ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΑ " ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ " Εξέταση στο μάθημα της τεχνολογίας Σχολικό έτος Υπεύθυνη καθηγήτρια : κ. Μαυροματάκη.
Ελληνογαλλική σχολή Πειραιά
Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά ο «ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ»
Εργασία στο μάθημα της Τεχνολογίας
Κατηγορίες και Προδιαγραφές Λογισμικού Η/Υ (Software)
ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ Ο αΓΙΟσ ΠΑΥΛΟσ
Σχολικο ετοσ : 2ο υπευθυνη καθηγητρια : ΣΤ. ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΑΚΗ
Σχολικό Έτος 2015/16 Υπεύθυνη Καθηγήτρια : κυρία Μαυρομματάκη
ΕλληνογαλλικΗ ΣχολΗ ΠειραιΑ ΑγιοΣ ΠαΥλοΣ
ΕλληνογαλλικΗ σχολΗ ΠειραιΑ « ΑγιοΣ ΠαΥλοΣ "
ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΑ <<ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ>>
ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
25ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (Λ.Σ.)
ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΥΠΕΥΘΗΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ : κ.Μαυροματάκη
Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά «Άγιος Παύλος»
ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
APPLE.
Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά ‘Ο Άγιος Παύλος’
στο PowerPoint 7 τρόποι για να συνεργαστείτε με άλλα άτομα
ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ «Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ»
PRO BOT.
Εργασία στην τεχνολογία Θέμα: Κινητό τηλέφωνο
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΕΥΘΗΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΚΗ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2015-2016

ΘΕΜΑ: I-PAD ΜΑΘΗΤΗΣ:ΡΟΝΤΟ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΟΡΙΣΜΟΣ Το iPad είναι υπολογιστής ταμπλέτα που αναπτύσσεται από την Apple βασισμένος στην οθόνη αφής. Τρέχει μια τροποποιημένη έκδοση του ίδιου λειτουργικού συστήματος (iPhone OS), με ένα επανασχεδιασμένο περιβάλλον για να εκμεταλλευτεί τη μεγαλύτερη οθόνη. Επειδή η κύρια λειτουργία του iPad είναι η ανάγνωση ηλεκτρονικών βιβλίων (e-books) από το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα βιβλίων της Apple (ibookstore) το iPad έχει συγκριθεί με το Kindle της Amazon και το Barnes & Noble's Nook.

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ Το πρώτο IPad ήταν το NewtonMessagePad 100 που παρουσιάστηκε το 1993, ο οποίος οδήγησε στη δημιουργία του επεξεργαστικού πυρήνα ARM6 με την εταιρία Acorn Computers. Η Apple ανέπτυξε επίσης ένα πρωτότυπο Powerbook Duo, το PenLite, αλλά δεν το πούλησε για να αποφύγει να μειώσει τις πωλήσεις του MessagePad. Η Apple έβγαλε στη αγορά αρκετά ακόμα PDAs βασισμένα στο Newton, και διέκοψε το τελευταίο, το MessagePad 2100, το 1998.

Κατά τα τέλη του 2009, η απελευθέρωση του iPad στην αγορά είχε φημολογηθεί για αρκετούς μήνες, iSlate και iTablet

ήταν μεταξύ των πιθανών ονομάτων ήταν μεταξύ των πιθανών ονομάτων. Το iPad αναγγέλθηκε στις 27 Ιανουαρίου 2010 από το Steve Jobs σε μια συνέντευξη τύπου της Apple για τις τέχνες στο Σαν Φρανσίσκο. Τρεις ημέρες αργότερα, στα πεντηκοστά δεύτερα βραβεία Grammy, ο Stephen Colbert χρησιμοποίησε ένα iPad στην αναγγελία των υποψηφίων. Στις 28 Ιανουαρίου 2011 το iPad ήρθε επίσημα και στην Ελλάδα.

ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Η οθόνη αφής είναι μια οθόνη 9.7 ιντσών που χρησιμοποιεί την τεχνολογία υγρών κρυστάλλων (LCD) και είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό γυαλί που αντιστέκεται στις γρατζουνιές. Όπως το iPhone, το iPad είναι σχεδιασμένο για να ελέγχεται από γυμνά δάχτυλα, όχι από γάντια και ειδικές πένες που εμποδίζουν την ηλεκτρική αγωγιμότητα.

Η οθόνη αποκρίνεται και σε δύο άλλους αισθητήρες: ένας αισθητήρας φωτός για να ρυθμίζεται η φωτεινότητα της οθόνης και ένα επιταχυνόμετρο που αισθάνεται το προσανατολισμό του iPad και επιτρέπει στο χρήστη να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο κρατάει την συσκευή, επιλέγοντας μεταξύ οριζόντιου ή κάθετου προσανατολισμού. Αντίθετα από το iPhone και iPod touch, το iPad υποστηρίζει περιστροφή οθόνης προς οποιεσδήποτε γωνίες (στις αυξήσεις 90°), που σημαίνει ότι η συσκευή λειτουργικά δεν έχει «πάνω» ή «κάτω» ανεξάρτητα από το πώς το κρατάει ο χρήστης, μόνο η θέση του κουμπιού δεν αλλάζει

ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ Στη σκηνή ανέβηκε ξανά ο Tim Cook προκειμένου να μιλήσει για το iPad, ανακοινώνοντας πως «σήμερα έχουμε τα σημαντικότερα νέα από την πρώτη παρουσίαση του iPad». Κατόπιν ακολούθησε η προβολή βίντεο, με τη λήξη του οποίου, ο Cook ξεκίνησε να παρουσιάζει το iPad Pro, επιβεβαιώνοντας έτσι τις σχετικές φήμες. «Έχει τεράστια οθόνη. Έχει περισσότερη ισχύ και επιδόσεις από οποιαδήποτε συσκευή iOS», δήλωσε.

Η οθόνη της νέας συσκευής θα είναι 12,9 ιντσών, ανάλυσης 2732X2048 pixels, δηλαδή συνολικά 5.6M pixels. «Αυτό σημαίνει πως θα έχει περισσότερα pixels από έναν MacBook Pro 15 ιντσών με οθόνη Retina». «Το να βλέπεις ταινίες σε αυτό είναι απλά υπέροχο. Είναι μια υπέροχη εμπειρία», δήλωσε ο Cook.

Στην καρδιά της συσκευής θα χτυπά ο νέος A9X επεξεργαστής, τρίτη γενιά ενός 64-bit μεδιπλάσια μνήμη από τον προηγούμενο. Θα είναι 1,8 φορές ταχύτερος από τον A8X του iPad Air 2, ενώ δύο φορές ισχυρότερα θα είναι τα γραφικά. Η μπαταρία θα εξασφαλίζει 10 ώρες συνεχούς χρήσης, ενώ ο Cook τόνισε πως έμφαση δίνεται στη βελτίωση του ήχου. «Για πρώτη φορά, έχουμε ένα σύστημα ήχου 4 ηχείων», περιέγραψε. Το πάχος του iPad Pro θα είναι 6,9 χιλιοστά, έναντι των 6,1 του iPad Air .