Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (Λ.Σ.)

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (Λ.Σ.)"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (Λ.Σ.)
Windows Phone Android IOS

2 Τι λογισμικό να επιλέξω για το κινητό μου?
Υπάρχουν πολλών ειδών λειτουργικά συστήματα για κινητά. Τα τρία βασικότερα είναι τα προαναφερθέντα (Windows Phone,Android,IOS). ( )

3 Ο καθένας μπορεί να επιλέξει μόνος του το λογισμικό ανάλογα με τις απαιτήσεις του και το εύχρηστο περιβάλλον. Σε διεθνές επίπεδο έχει υπολογιστεί ότι το λειτουργικό Android είναι το πιο κατανοητό στους μεσήλικες και νέους.

4 Android The Android είναι λειτουργικό σύστημα για συσκευές κινητής τηλεφωνίας το οποίο τρέχει τον πυρήνα του λειτουργικού Linux. Το Android είναι το πιο ευρέως διαδεδομένο λογισμικό στον κόσμο. Οι συσκευές με Android έχουν περισσότερες πωλήσεις από όλες τις συσκευές Windows, iOS και Mac OS X μαζί. Το Android είναι κατά κύριο λόγο σχεδιασμένο για συσκευές με οθόνη αφής, όπως τα έξυπνα τηλέφωνα και τα τάμπλετ, με διαφορετικό περιβάλλον χρήσης για τηλεοράσεις (Android TV), αυτοκίνητα (Android Auto) και ρολόγια χειρός (Android Wear).

5 The iOS (προηγουμένως iPhone OS) είναι ένα λογισμικό για κινητά το οποίο αναπτύχθηκε και διανέμεται από την Apple Inc. Αρχικά παρουσιάστηκε το 2007 για το iPhone, ενώ υποστηρίζει και άλλες συσκευές της Apple όπως το iPod touch (Σεπτέμβριος 2007), το iPad (Ιανουάριος 2010) και το Apple TV (δεύτερης γενιάς) (Σεπτέμβριος 2010). IOS

6 Το ήξερες ότι: App Store
Τον Ιανουάριο του 2013, το App Store της Apple περιείχε περισσότερο από εφαρμογές iOS, από τις οποίες ήταν συμβατές για iPad. Αυτές οι εφαρμογές έχουν μεταφορτωθεί συνολικά περισσότερα από 50 δισεκατομμύρια φορές. Το ήξερες ότι: Αντίθετα από το Windows Phone της Microsoft και το Android της Google, η Apple δεν δίνει την άδεια Για την εγκατάσταση του λογισμικού iOS σε συσκευές που δεν είναι κατασκευής Apple.

7 Windows Phone The Windows Phone είναι η έκδοση του Λειτουργικού Συστήματος Windows της Microsoft για έξυπνα κινητά τηλέφωνα όπως για παράδειγμα είναι το iOS της Apple και το Android της Google.

8 Aναπτύχθηκε στις αρχές του 2000, ενώ στις πρώτες εκδόσεις του είχε το όνομα Windows Mobile. Από το 2010 μέχρι σήμερα οι πωλήσεις των Windows Phone έχουν αυξηθεί κατά πολύ και έφτασαν στο No2 των πωλήσεων στην κατηγορία των smartphones, ενώ υπολογίζεται από ειδικούς πως μέχρι το 2017 θα αυξηθούν κι άλλο οι πωλήσεις τους. .

9 The ΣΥΓΚΡΙΣΗ

10 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ !!!
ΕΛΕΝΑ ΨΗΝΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ) ΜΠΡΑΚΑΤΣΕΛΟΣ


Κατέβασμα ppt "ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (Λ.Σ.)"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google