Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

APPLE.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "APPLE."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 APPLE

2 Η ιστορία της APPLE Η Apple ιδρύθηκε από τον Στηβ Τζομπς ( ) και τον Στήβεν Βόζνιακ το 1976 σε ένα γκαράζ στην μικρή πόλη, Λος Άλτος της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ. Σκοπός της ίδρυσης και πρώτο της προϊόν ήταν ο υπολογιστής Apple I, δημιούργημα του Βόζνιακ, ο οποίος έγινε ευρέως αποδεκτός ως ο πρώτος ολοκληρωμένος προσωπικός υπολογιστής του κόσμου

3 Στίβεν Πωλ Τζόμπς Ο Στίβεν Πωλ Τζομπς (Steven Paul Jobs, 24 Φεβρουαρίου 1955 - 5 Οκτωβρίου 2011) ήταν μια από τις πιο γνωστές προσωπικότητες στον χώρο της τεχνολογίας, ένας εκ των δύο συνιδρυτών, πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλός της Apple και πρώην πρόεδρος της Pixar (μέχρις ότου εξαγοράστηκε από την Disney, στης οποίας το Διοικητικό Συμβούλιο διατηρούσε θέση και της οποίας ήταν ο μεγαλύτερος μέτοχος). Έχει χαρακτηριστεί ως οραματιστής στον χώρο των υπολογιστών και πολλές ιδέες του άλλαξαν τον τρόπο που οι καταναλωτές χρησιμοποιούν την ψηφιακή τεχνολογία. Ήταν από τους πρώτους που συνέλαβαν την ιδέα του οικιακού προσωπικού υπολογιστή. Ο Στηβ Τζομπς "ήταν ο μέγας ευαγγελιστής της ψηφιακής εποχής".[1]

4 TIM COOK Ο Τιμ Κουκ γεννήθηκε 1 Νοεμβρίου του 1960 στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής . Φοίτησε στο πανεπιστήμιο Όμπερν ως επιχειρηματίας.To πιο σημαντικό όμως που έκανε ήταν ότι ίδρυσε την εταιρεία της apple.

5 iPHONE Το iPhone συγκαταλέγεται στην κατηγορία των έξυπνων κινητών (smartphones), συσκευών που συνδυάζουν πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων, φωτογραφική μηχανή/βιντεοκάμερα και κινητό τηλέφωνο με ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Το iPhone είναι προϊόν της εταιρείας Apple, η οποία το κυκλοφόρησε στην αγορά των ΗΠΑ στις 29 Ιουνίου 2007. Έχει κυκλοφορήσει στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης και στην Ιαπωνία. Διαθέτει χωρητική οθόνη πολυαφής και ελάχιστο υλικό διεπαφής (καθόλου φυσικό πληκτρολόγιο). Οι παρεχόμενες υπηρεσίες διαδικτύου περιλαμβάνουν ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και φυλλομετρητή ιστοσελίδων με δυνατότητα σύνδεσης σε ασύρματο δίκτυο Wi-Fi.

6 iPAD Το iPad είναι υπολογιστής ταμπλέτα που αναπτύσσεται από την Apple βασισμένος στην οθόνη αφής. Η αναγγελία της παραγωγής του έγινε στις 27 Ιανουαρίου 2010 και θεωρείται ότι ανήκει σε μια κατηγορία μεταξύ των έξυπνων τηλεφώνων και του φορητού υπολογιστή.

7 MacBooK Στις 14 Οκτωβρίου 2008 η Apple ανακοίνωσε ένα MacBook που φέρει ένα νέο τσιπ γραφικών της nVidia, κατά την διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου στο Cupertino της Καλιφόρνια με τίτλο "The Spotlight Turns To Notebooks".

8 APPLE PC Οι Macintosh, κοινώς γνωστοί και ως Mac είναι το εμπορικό όνομα σειράς προσωπικών υπολογιστών που σχεδιάζονται, αναπτύσσονται και προωθούνται από την εταιρεία Apple Inc. Φέρουν το όνομα μιας ποικιλίας μήλων που αποκαλείται McIntosh. Οι πρώτοι υπολογιστές Macintosh κυκλοφόρησαν στην αγορά στις 24 Ιανουαρίου του 1984 μέσα σε κλίμα εορτασμού. Χρησιμοποιούσαν ένα γραφικό περιβάλλον εργασίας (GUI) με ποντίκι, σε αντίθεση με το τότε τυπικό περιβάλλον γραμμής εντολών (command line interface). Η σημερινή γραμμή προϊόντων Mac κυμαίνεται από το βασικό επιτραπέζιο (desktop) Mac mini ως τους διακομιστές (server) Xserve.

9 To σήμα της APPLE To σήμα της apple δημιουργήθηκε ακριβώς πριν από 63 χρόνια, σαν σήμερα, στις 7 Ιουνίου το 1954, αυτοκτόνησε τρώγοντας ένα δηλητηριασμένο με κυάνιο μήλο ο Βρετανός μαθηματικός Άλαν Μάθισον Τούριγκ, ένας από τους “πατέρες”, αν όχι ο “πατέρας” των ηλεκτρονικών υπολογιστών.

10 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΙΟΣ


Κατέβασμα ppt "APPLE."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google