Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Γρήγορα αποτελέσματα με την Εφαρμογή Lync Windows Store Lync 2013.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Γρήγορα αποτελέσματα με την Εφαρμογή Lync Windows Store Lync 2013."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Γρήγορα αποτελέσματα με την Εφαρμογή Lync Windows Store Lync 2013

2 επόμενο προηγούμενο Εφαρμογή Lync Windows Store Περί τίνος πρόκειται; Είσοδος Εναλλαγή μεταξύ οθονών περισσότερα Εγκατάσταση του Lync Εύρεση του Lync Χρήση της κουμπωμένης προβολής Αλλαγή ρυθμίσεων Χρήση της αρχικής οθόνης Προσθήκη επαφής

3 επόμενο προηγούμενο Εφαρμογή Lync Windows Store Ορισμένες δυνατότητες ενδεχομένως να μην είναι διαθέσιμες για το λογαριασμό σας. Επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης για περισσότερες πληροφορίες. Συμμετοχή σε σύσκεψη Lync Έλεγχος του φωνητικού ταχυδρομείου Προσθήκη ήχου ή βίντεο Αποστολή άμεσου μηνύματος με κείμενο ή γραφή

4 επόμενο προηγούμενο Τι είναι η εφαρμογή Lync Windows Store; Μια έκδοση του Lync που έχει σχεδιαστεί για υπολογιστές με οθόνη αφής που χρησιμοποιούν Windows 8 και Windows RT. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις κινήσεις αφής, όπως πάτημα, ένωση και απομάκρυνση των δαχτύλων, σύρσιμο και σάρωση, για να περιηγηθείτε στην εφαρμογή, να στείλετε άμεσα μηνύματα, να πραγματοποιήσετε κλήσεις φωνής και βίντεο ή να συμμετάσχετε σε συσκέψεις Lync.

5 επόμενο προηγούμενο Εγκατάσταση του Lync Tablet ή επιτραπέζιος υπολογιστής Απαιτήσεις συστήματος Windows 8 Λογαριασμός Lync σε Lync Server 2010 CU5 (για γενική λειτουργικότητα) ή Lync Server 2010 CU7 ή νεότερη έκδοση (για γενική λειτουργικότητα και συμμετοχή σε σύσκεψη από την εφαρμογή Lync Windows Store) Θέση εγκατάστασης Από το Windows 8 store, χρησιμοποιώντας το σύμβολο αναζήτησης, αναζητήστε το Lync. Δυνατότητες που υποστηρίζονται Ανατρέξτε στο θέμα: Δυνατότητες που υποστηρίζονται στην εφαρμογή Lync Windows StoreΔυνατότητες που υποστηρίζονται στην εφαρμογή Lync Windows Store

6 επόμενο προηγούμενο Εύρεση του Lync στον υπολογιστή σας Μετά την εγκατάστασή του, το Lync θα εμφανίζεται στην οθόνη Έναρξη των Windows. Χρησιμοποιήστε το σύμβολο "Αναζήτηση" για να το εντοπίσετε: Πληκτρολογήστε Lync στο πλαίσιο κειμένου της αναζήτησης και βεβαιωθείτε ότι το στοιχείο Εφαρμογές είναι επιλεγμένο ως κατηγορία αναζήτησης. Επιλέξτε Lync από τα αποτελέσματα της αναζήτησης για να ανοίξετε την εφαρμογή.

7 επόμενο προηγούμενο Είσοδος Συνήθως, το Lync πραγματοποιεί αυτόματα είσοδο, εάν έχετε συνδεθεί στον υπολογιστή σας με τα διαπιστευτήρια του τομέα σας ή του Office 365. Σημείωση Όταν κάνετε για πρώτη φορά είσοδο σε ένα tablet με Windows RT, ίσως χρειαστεί να πληκτρολογήσετε τη διεύθυνση και τον κωδικό πρόσβασης εισόδου σας. Κατά την είσοδό σας, μπορείτε επίσης να επιλέξετε την κατάσταση εισόδου σας. Αν αντιμετωπίσετε πρόβλημα κατά την είσοδο, κάντε κλικ στο στοιχείο Χρειάζεστε βοήθεια για είσοδο;

8 επόμενο προηγούμενο Χρήση της αρχικής οθόνης Από την αρχική οθόνη του Lync, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα εξής: Σύμβολο αναζήτησης Συσκέψεις Lync Επαφές Ιστορικό συνομιλίας Φωνητικό ταχυδρομείο (εάν υπάρχει)

9 επόμενο προηγούμενο Εναλλαγή μεταξύ οθονών Για να επιστρέψετε στην προηγούμενη οθόνη, επιλέξτε το κουμπί "Πίσω" στην οθόνη. Για να επιστρέψετε κατευθείαν στην αρχική οθόνη του Lync, κάντε σάρωση από το επάνω μέρος της οθόνης προς τα μέσα και επιλέξτε το κουμπί KENTPIKH.

10 επόμενο προηγούμενο Βαθμολογήστε το Χρήση της κουμπωμένης προβολής Για να παρακολουθείτε τις συσκέψεις και τις συνομιλίες σας ενώ εργάζεστε σε άλλες εφαρμογές εκτός του Lync, μπορείτε να κουμπώσετε το παράθυρο του Lync στη μία πλευρά της οθόνης, αφήνοντας ελεύθερη την υπόλοιπη οθόνη για οποιαδήποτε άλλη εργασία. Κάντε σάρωση προς τα μέσα από το επάνω τμήμα και σχηματίστε μια καμπύλη προς τα αριστερά ή τα δεξιά, για να μικρύνετε το παράθυρο του Lync σε εκείνη την πλευρά. Για να επιστρέψετε σε πλήρη οθόνη από την προβολή σε παράθεση, πατήστε το διαχωριστικό και σύρετέ το προς τα δεξιά ή τα αριστερά.

11 επόμενο προηγούμενο Αλλαγή ρυθμίσεων Επιλέξτε την εικόνα σας στην αρχική οθόνη του Lync για να εκτελέσετε τις εξής ενέργειες: Προσθήκη σημείωσης Ενημέρωση της κατάστασης παρουσίας σας Αλλαγή των ρυθμίσεων προώθησης κλήσεων Έξοδος

12 επόμενο προηγούμενο Προσθήκη επαφής Μπορείτε να προσθέσετε νέες επαφές και να τις οργανώσετε σε νέες ή υπάρχουσες ομάδες. Οι αλλαγές σας συγχρονίζονται αυτόματα με τις επαφές του Lync σε όλες τις συσκευές σας. 1.Επιλέξτε το κουμπί αναζήτησης είτε στην αρχική οθόνη του Lync είτε στην οθόνη επαφών. 2.Πληκτρολογήστε το όνομα ή τον αριθμό τηλεφώνου της επαφής στο πλαίσιο κειμένου αναζήτησης. 3.Επιλέξτε την εικόνα της επαφής από τα αποτελέσματα αναζήτησης και κατόπιν επιλέξτε το κουμπί με τις τρεις τελείες. 4.Επιλέξτε είτε Προσθήκη στα Αγαπημένα ή Προσθήκη σε ομάδα και επιλέξτε την ομάδα που θέλετε. 5.Για να δημιουργήσετε μια νέα ομάδα, επιλέξτε Προσθήκη σε ομάδα > Δημιουργία νέας ομάδας, πληκτρολογήστε ένα όνομα για την ομάδα και πατήστε Enter.

13 επόμενο προηγούμενο Αποστολή άμεσου μηνύματος με κείμενο ή γραφή 1. Επιλέξτε το πλακίδιο "Επαφές" στην αρχική οθόνη του Lync και επιλέξτε την επαφή που θέλετε. 2. Επιλέξτε το άμεσο μήνυμα. 3. Για να στείλετε κείμενο, πληκτρολογήστε το μήνυμά σας στο πλαίσιο μηνυμάτων και επιλέξτε Enter. 4. Για να στείλετε ένα μήνυμα με γραφή, επιλέξτε το κουμπί του πληκτρολογίου επάνω δεξιά στο πλαίσιο μηνυμάτων και κατόπιν επιλέξτε το κουμπί της πένας. Γράψτε ή σχεδιάστε στον πίνακα και κατόπιν επιλέξτε το εικονίδιο μηνύματος που βρίσκεται κάτω δεξιά στον πίνακα, για να στείλετε το μήνυμά σας.

14 επόμενο προηγούμενο Προσθήκη ήχου ή βίντεο σε συνομιλία Για να προσθέσετε ήχο ή βίντεο σε μια συνομιλία με άμεσα μηνύματα, επιλέξτε τα κουμπιά Κλήση ή Βίντεο στο κάτω μέρος του παραθύρου.. Σημαντικό Πριν ξεκινήσετε μια κλήση ήχου ή βίντεο, βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδέσει στον υπολογιστή σας κάμερα, ηχεία ή ακουστικά και μικρόφωνο. Κάντε σάρωση από το επάνω μέρος της οθόνης προς τα μέσα για να δείτε ένα πλακίδιο για καθεμία από τις ενεργές συνομιλίες σας. Ενεργές συνομιλίες Κουμπιά κλήσης και βίντεο

15 επόμενο προηγούμενο Συμμετοχή σε σύσκεψη Lync Το πλακίδιο "Συμμετοχή σε σύσκεψη Lync" στην αρχική οθόνη του Lync εμφανίζει τη Σύσκεψη Lync, ακριβώς πριν ξεκινήσει. Επιλέξτε το πλακίδιο για να συμμετάσχετε στη σύσκεψη. Εάν θέλετε να συμμετάσχετε σε διαφορετική σύσκεψη ή να δείτε λεπτομέρειες σχετικά με τη σημερινή σύσκεψη ή τη σύσκεψη της επόμενης ημέρας, επιλέξτε το πλακίδιο Συσκέψεις κάτω δεξιά στην αρχική οθόνη του Lync. Όταν βρίσκεστε σε μια σύσκεψη, χρησιμοποιήστε τις εντολές στο κάτω μέρος του παραθύρου για να προσθέσετε άμεσα μηνύματα, βίντεο, κ.λπ.

16 επόμενο προηγούμενο Έλεγχος του φωνητικού ταχυδρομείου Στην αρχική οθόνη του Lync, το πλακίδιο Φωνητικό ταχυδρομείο εμφανίζει τον αριθμό μηνυμάτων φωνητικού ταχυδρομείου που δεν έχετε ακούσει. Επιλέξτε το πλακίδιο και κατόπιν επιλέξτε το συγκεκριμένο μήνυμα φωνητικού ταχυδρομείου που θέλετε να ακούσετε. Κάθε μήνυμα διαθέτει ένα κουμπί αναπαραγωγής, ένα κουμπί ταχύτητας, πληροφορίες σχετικά με τη διάρκεια του μηνύματος και την ώρα αποστολής, καθώς και το όνομα του καλούντος. Σημείωση Η δυνατότητα αυτή είναι διαθέσιμη μόνο εάν είναι ενεργοποιημένη για το λογαριασμό σας στο Lync και δεν διατίθεται με το Office 365.

17


Κατέβασμα ppt "Γρήγορα αποτελέσματα με την Εφαρμογή Lync Windows Store Lync 2013."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google