Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά Άγιος Παύλος ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Υπεύθυνη Καθηγήτρια:Σ.Μαυρομματάκι.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά Άγιος Παύλος ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Υπεύθυνη Καθηγήτρια:Σ.Μαυρομματάκι."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά Άγιος Παύλος ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Υπεύθυνη Καθηγήτρια:Σ.Μαυρομματάκι

2 Ονοματεπώνυμο:Ματίνα Γκέκα ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΤΕΥΜΑ:Nintendo

3 ΟΡΙΣΜΟΣ Το Nintendo είναι μια παιχνιδομηχανή (κονσόλα) με την οποία παίζεις διάφορα βιντεοπαιχνίδια και είναι κατασκευασμένη από την εταιρία Nintendo.

4 ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ Nintendo DS Nintendo DS Lite Nintendo Dsi
Nintendo DSi XL Nintendo 3DS

5 ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ Nintendo DSi
Το Nintendo DSi είναι η νεότερη, multimedia εκδοχή του Nintendo DS Lite. Έχοντας την οθόνη αφής ως κεντρικό χαρακτηριστικό, το DSi είναι εξίσου εύκολο στην χρήση και προσβάσιμο για όλους. Οι τίτλοι που παίζουν στο Nintendo DS και Nintendo DS Lite υποστηρίζονται κανονικά και από το Nintendo DSi, με μοναδική εξαίρεση τα παιχνίδια του Nintendo Game Boy Advance, καθώς δεν υπάρχει πλέον αυτή η υποδοχή. Ωστόσο, θυσιάζοντας αυτή την εφαρμογή το DSi εκτός από φορητή κονσόλα video games είναι ταυτόχρονα φωτογραφική μηχανή, internet access point και media player.

6 ΒΑΣΙΚΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ Νintendo DSi
Δύο κάμερες (μία εσωτερική και μία εξωτερική) με δυνατότητα ανίχνευσης κίνησης και πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων. Δυνατότητα ηχογράφησης ήχου και αναπαραγωγής μουσικών αρχείων AAC. Πλειάδα παιχνιδιών και εφαρμογών μέσω του ολοκαίνουργιου DSiWare, που σας επιτρέπει να σώζετε εφαρμογές μέσω internet. Δωρεάν Opera Internet Browser, που μπορείτε να αποκτήσετε μέσω του Dsi Ware. Εσωτερική μνήμη. Υποστήριξη κάρτα SD για την αποθήκευση αρχείων, φωτογραφιών ή μουσικής. Νέο, ανανεωμένο, εύχρηστο interface. 12% λεπτότερο, με ματ φινίρισμα για λιγότερες δαχτυλιές. Μεγαλύτερες, φωτεινότερες οθόνες 3,25 ιντσών

7


Κατέβασμα ppt "Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά Άγιος Παύλος ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Υπεύθυνη Καθηγήτρια:Σ.Μαυρομματάκι."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google