TOMATO SAUCE. ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ Η ντομάτα ήρθε στη Ευρώπη από το Νέο Κόσμο (Αμερική), το 1521 μετά την κατάκτηση των Αζτέκων από τους Ισπανούς Μια από τις.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.
Advertisements

Κοστολόγηση Μάθημα 16.
Η ΚΟΥΒΑ.
ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΕΝΟΥ
FLAVOURS OF THE WORLD Ερευνητική εργασία Α΄4
ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ.
Κοστολόγηση Μάθημα 14.
ΒΑΣΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ
2010 Σ Α Λ Τ Σ Ε Σ.
Ετοιμασία και παράθεση σαλατών και ντρέσινγκς
ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΩΝ ΙΝΚΑΣ ΣΤΗ ΝΟΤΙA ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ
Γαλλία-ratatouille.
Η ΙΤΑΛΙΑ Η Ιταλία ανήκει στην ήπειρο της Ευρώπης, στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην Ευρωζώνη.
ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ.
Σαλάτες Καλοκαιρινή σαλάτα με ντομάτα, αγγούρι, ελιές, κάπαρη, κρίταμο και βαρελίσια φέτα Πράσινη σαλάτα με αρωματικά φρούτα εποχής, λάδι, αγουρίδα και.
Η διατροφή στην Αρχαία Ελλάδα
ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ Σε κανέναν δεν επιτρέπεται να τρώει όποιο φαγητό του αρέσει.Στις περισσότερες θρησκείες, υπάρχουν διαιτολογικοί κανόνες.
MENU ΕΠΙΛΩΓΩΝ ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΛΓΕΡΙΑ ΒΟΣΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΙΤΑΛΙΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ
ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
Μαγειρική Χώρου Εστίασης Θέμα: Παρασκευές Βοδινών
ΣΑΛΤΣΕΣ.
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΣΤ1
` «Το αγαπημένο μου φαγητό» Ελισσάβετ Χριστίνα Μελιάδη
Ορέστης Γεωργιάδης Θέμης Αντωνίου Κωνσταντίνος Δημητρίου
Ια ΘΕΜΑ :<<ΠΑΙΔΙΑ, ΠΑΜΕ ΑΘΗΝΑ>>
ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΕΝΑΣ ΓΛΥΚΟΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ
ΣΑΛΤΣΕΣ - SAUCES.
Ενότητα: 5 Ετοιμασία και Παράθεση Σάλτσες Σαλατών και Σαλάτες Κεφάλαιο Caesar dressing, Thousand island dressing.
Ενότητα: 5 Ετοιμασία και Παράθεση Σάλτσες Σαλατών και Σαλάτες Κεφάλαιο Vinaigrette, Citronette, Roquefort dressing.
Μαγειρική Χώρου Εστίασης Θέμα: Παρασκευές Βοδινών
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΦΑΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟΥ ΣΕ ΠΙΑΤΟ 2
Menu Επιλογών ΧΩΡΕΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΜΑΡΟΚΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΛΓΕΡΙΑ ΜΟΝΑΚΟ ΕΛΛΑΔΑ
Αλεξίου Μυρτώ Κάλλου Ελπίδα
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ.
ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ!!! ‘Αλεξ Χαράλαμπος Στ’2.
η Διαφήμιση στη ζωή μας Διαφημιστές: Πάνος Τριαντάφυλλος Χρήστος
22:28 ΣΑΛΤΣΕΣ Ευριπίδης Σάββα Ευριπίδης Σάββα.
Ουγγαρία Εργαζόμενος μαθητής : Χαρίλαος Γεωργακόπουλος- Τόλης Β1 Υπεύθυνη καθηγήτρια: Κωνσταντίνα Μαλάμου.
ΣΑΛΤΣΕΣ Ευριπίδης Σάββα. ΣΤΟΧΟΙ ο μαθητής να είναι σε θέση να: Τι ονομάζουμε γαλακτωματοποιητικές ουσίες. Χρήσεις των κροκαδιών ή αυγών. Οδηγίες για να.
ΙΤΑΛΙΑ.
Υλικά : 1 κιλό κρέας 3 σκελίδες σκόρδο 2 κουταλιές βιτάμ αλάτι και πιπέρι Εκτέλεση : Ξεθερμίζουμε το κρέας, το στραγγίζουμε και το βάζουμε σε μια λαδόκολλα.
Τι εστί ελληνική κουζίναΤι εστί ελληνική κουζίνα; Που κρύβεται, αλήθεια, η ελληνικότητα της γεύσης: στην παραδοσιακή συνταγή, στα εγχώρια υλικά, στις.
MENU ΙΤΑΛΙΑ ΚΥΠΡΟΣ ΜΑΛΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΑΛΛΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑ
5 Ελληνικά φαγητά που ο υπόλοιπος κόσμος δεν καταλαβαίνει
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ Αυτή είναι η συνταγή για το παστίτσιο, που φτιάχνανε οι μαμάδες κι οι γιαγιάδες μας και δεν το χορταίναμε ποτέ. Πλούσιο, γευστικό,
Παραδοσιακά φαγητά διαφόρων χωρών
Διάφορες πληροφορίες για τα Δωδεκάνησα
ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ.
Σπύρος Τσουκαλάς , Άρης Σερμέτης , Άρτεμις
Γαστρονομικός τουρισμός : τις κουζίνες του κόσμου
Γαστρονομικός Τουρισμός
ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Μαριλένα Παπαλάμπρου Άννα Στασινοπούλου
Χαρακτηριστικά πιάτα διαφόρων χωρών .
ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΟΦΩΝΙΑΣ
MENU ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ TIRANA ΑΘΗΝΑ.
2α. Από τις Γεωγραφικές Ανακαλύψεις στο Διαφωτισμό
ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
Training Methods of Programming - Informatics with the use of Games
23:37 ΣΑΛΤΣΕΣ 11/12/2018 Ευριπίδης Σάββα.
ΓΕΜΙΣΤΑ: Από τον κήπο στο τραπέζι μας
ΣΑΛΤΣΕΣ Ευριπίδης Σάββα 23:19 Ευριπίδης Σάββα.
ΣΚΟΡΔΟ Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2018
Στην κουζινα της Γερμανιασ υπαρχει η φημη ότι πρωταγωνιστεσ είναι το κρεασ τα λουκανικα και η μπιρεσ.Η αληθεια όμως είναι ότι στη Γερμανια δεν υπαρχει.
-MENU- Χώρες Μεσογείου Μάλτα Ισπανία Γαλλία Ελλάδα Ιταλία.
Τάξη: Α3 Μάθημα: Οικιακή Οικονομία
Λατινική Αμερική Συνεργάστηκαν: Βασιλειάδη Δήμητρα Θανοπούλου Φαίη
Φρανσίσκο Πιζάρο
Τα προϊόντα του Νέου Κόσμου
Μεταγράφημα παρουσίασης:

TOMATO SAUCE

ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ Η ντομάτα ήρθε στη Ευρώπη από το Νέο Κόσμο (Αμερική), το 1521 μετά την κατάκτηση των Αζτέκων από τους Ισπανούς Μια από τις βασικές, μητρικές, σάλτσες και μία από τις πιο σημαντικές σάλτσες στην Ελληνική, Κυπριακή και Ιταλική κουζίνα Διαφορά φαγητά γίνονται με βάση τη σάλτσα αυτή.

ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ συνέχεια  Η κλασσική γαλλική συνταγή της σάλτσας είναι με χοιρινό μπέικον και ρου.  Απο τότε πολλές παραλλαγές της μητρικής αυτής σάλτσας έγιναν.  Σήμερα η σάλτσα είναι πιο ελαφριά με μόνο λίγα βασικά υλικά στη συνταγή.  Κρεμμύδι, σκόρδο, πάστα ντομάτας και ντομάτες