Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

η Διαφήμιση στη ζωή μας Διαφημιστές: Πάνος Τριαντάφυλλος Χρήστος

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "η Διαφήμιση στη ζωή μας Διαφημιστές: Πάνος Τριαντάφυλλος Χρήστος"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 η Διαφήμιση στη ζωή μας Διαφημιστές: Πάνος Τριαντάφυλλος Χρήστος
Πάνος Τριαντάφυλλος Χρήστος Γκεντιάν Ανδρέα Τζοάνα Ελένη Ειρήνη Νάσια Φωτεινή Φώτης Θωμάς Φανή Μαργαρίτα Τσελιέτα

2 Ένα τσιπουράκι την ημέρα… τον γιατρό τον κάνει πέρα!!
Το τσίπουρο Βολιώτικο είναι ένα νέο προϊόν της εταιρείας Μαγνησία Α.Ε που υπάρχει από το 1879 και έχει τα καλύτερα τσίπουρα στην Ελλάδα. Είναι φτιαγμένο από τα αμπέλια του Βόλου. Έχει υπέροχη γεύση που σε κάνει να παραληρείς και να πετάς από την χαρά σου!

3 Επίσης είναι ελαφρύ για το πεπτικό σύστημα και δεν σε κάνει να μεθάς
Επίσης είναι ελαφρύ για το πεπτικό σύστημα και δεν σε κάνει να μεθάς. Μπορείτε να το βρείτε σε κάβες της εταιρείας σε πολλές πόλεις της Ελλάδας!!

4 Βαριέστε;Αλλάξτε διάθεση με τις γεύσεις της Αllou!!
Οι γεύσεις της Allou σας κάνουν να αλλάξετε διάθεση και να κάνετε αυτά που ονειρεύεστε. Τώρα στα καταστήματα θα βρείτε τις πιο ξεχωριστές γεύσεις βερύκοκο, ανανάς, μέντα, κανέλα, πορτοκάλι, καρπούζι. 4

5 Η ΧΡΥΣΗ ΖΥΜΗ ΤΗΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΣ
Χρυσή ζύμη και νοστιμιά στο πιάτο σας από τον Φούρνο της Γειτονιάς! Για την οικογένεια ,το σχολείο ,την παρέα. Η χρυσή ζύμη επιστρέφει με νέες νοστιμιές !!! Ό,τι και να κάνεις …το γλυκό θα σκέφτεσαι!

6 Ο γλυκός πειρασμός έρχεται με φρέσκα φρατζολάκια, κουλουράκια, τσουρέκια, πάστες και κουλούρια σε διάφορες γεύσεις! Όλα είναι χειροποίητα, καλοψημένα σε ξυλόφουρνο με πρώτης ποιότητας αλεύρι και ζάχαρη. Η παραγωγή γίνεται υπό την επίβλεψη εξειδικευμένου ιατρικού προσωπικού και για αυτόν τον λόγο είναι υγιεινά και απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του πεπτικού μας συστήματος!

7 Χωρίς μακαρόνια pasta άσ’τα βράστα!
Είσαι μακαρονάς; Σου αρέσει το καλό φαΐ; Τώρα η νέα βελτιωμένη γεύση των μακαρονιών pasta ήρθε για να σε συνεπάρει. Από την καλύτερη ιταλική βιομηχανία τώρα στα ράφια των σούπερ μάρκετ. Για τους μικρούς μας φίλους έφτασαν οι νέες συσκευασίες μακαρονιών με παιδικά σχέδια. Με ελάχιστο χρόνο βρασίματος 5΄ και στην εξωφρενική τιμή των 0,80 λεπτών τα μακαρόνια pasta μπορούν να γίνουν δικά σας!

8 Τώρα, μια νέα υγιεινή πρόταση είναι εδώ για να σας μαγέψει.
ΦΡΟΥΤΟΠΑΡΕΑ ! Τώρα, μια νέα υγιεινή πρόταση είναι εδώ για να σας μαγέψει.

9 Απίθανα φρούτα προσφέρουν την πιο υγιεινή ζωή και μια μοναδική πρόταση διατροφής!

10 Τα Μακαρονια Της Γιαγιας
Τα μακαρόνια της γιαγιάς υπάρχουν από το 1836 μέχρι σήμερα. Η συνταγή πέρασε από γενιά σε γενιά. Και μέχρι σήμερα σερβίρονται στο τραπέζι σας. Τα μακαρόνια της γιαγιάς είναι υγιεινά, θρεπτικά, χωρίς λιπαρά και είναι κατάλληλα για το οργανισμό μας. Επίσης είναι οικονομικά και σας ανοίγουν την όρεξη.


Κατέβασμα ppt "η Διαφήμιση στη ζωή μας Διαφημιστές: Πάνος Τριαντάφυλλος Χρήστος"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google