GMT & GLT Στόχος,η ΕΠΙΤΥΧΙΑ GMT & GLT Working Together1.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
«Πρόγραμμα Αναμόρφωσης Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών Γ.Π.Α.» Σεμινάριο Επιμόρφωσης Διδακτικού Προσωπικού Οι τεχνολογίες της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών.
Advertisements

Παρουσίαση προτεινόμενου εκπαιδευτικού προγράμματος
BOLOGNA CONFERENCE Νέες Πρωτοβουλίες της ΕΕ στον τομέα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρούλα ΚΥΡΙΛΛΟΥ-ΙΟΑΝΝΙΔΟΥ Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο 16 Οκτωβρίου 2013.
Σεμινάρια Επιθεωρητών Σεπτεμβρίου Σχολική χρονιά
Υπόδειγμα στρατηγικού σχεδίου
« Βελτιστοποιώντας τη χρήση της γνώσης στη διαμόρφωση δημοσίων πολιτικών και στην ανάπτυξη επιχειρηματικής δραστηριότητας. Η στρατηγική σημασία της ανοιχτής.
Learning to Learn Το σχέδιο αυτό χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η παρούσα δημοσίευση(ανακοίνωση) δεσμεύει μόνο τον συντάκτη.
ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ Εισηγητής ροτ.Παναγιώτης Μαραβέλιας μέλος της Επιτροπής Μελών 2484 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΡΟΤΑΡΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013.
Καλώς ήρθατε. Όραμα της AIESEC είναι να αναπτύξει τα μέλη της μέσα από τις εμπειρίες που τους προσφέρει και να τους παρέχει πολιτισμική και εργασιακή.
‘’Ευρωπαϊκή Ατζέντα για την Κατάρτιση και Εκπαίδευση Ενηλίκων’’ ( Ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου 2011/ C372 / 01 ) Αθήνα,8 και 9 Ιουλίου 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ: euro|guidance Ημερίδα “Ευρωπαϊκή κινητικότητα για λόγους εκπαίδευσης & απασχόλησης: Euroguidance-Eures” 15 Οκτωβρίου 2004 ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.
Α. Αναλυτικό Α’ Γυμνασίου
Σωματείο «Επιχειρηματικότητα Νέων»/ Junior Achievement Greece
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2011.
Η Διδασκαλία της Αγγλικής σε Μικρά Παιδιά Πράξη «ΝΕΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: Η ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΣΕ ΠΡΩΙΜΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ»
ΤΡΟΠΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΝΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΟΔΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΟΤΑ Θάνος Κριεμάδης, Ph.D., M.B.A., M.A. Αν. Καθηγητής.
Γίνε ένας «ζωντανός» όμιλος Σχέδιο Ηγεσίας του Ομίλου σου Κωνσταντίνος Κατάκαλος.
Στόχοι, μεθοδολογία, διαδικασίες Μιχάλης Μεταξάς Innovatia ΕΠΕ, Σύμβουλος Διαχείρισης Έργου.
Βασιλική Κολυβά Υπεύθυνη Δημοσιότητας Αθήνα, 19 Φεβρουαρίου 2008
Ημερίδα για το 7ο Π.Π. Ε&ΤΑ της ΕΕ ( ), 22 /09/2006 – Θεσ/νίκη Συμμετοχή & Αξιοποίηση της Ευρωπαϊκής Έρευνας στους τομείς των Κοινωνικών, Οικονομικών.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΑΝΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ ΔΡΑΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ● Η δράση της συμβουλευτικής περιλαμβάνει όλες εκείνες.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΥΔ ΕΠ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΥΔ ΕΠ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ.
ΤΡΟΠΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ  Εκπαιδευτικό Κεφάλαιο 3.2 Εθνικά, διακρατικά και τοπικά δίκτυα.
ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ Οι Άνθρωποι είναι το πιο σημαντικό κεφάλαιο κάθε Οργανισμού Η Ανάπτυξη του Προσωπικού μπορεί να γίνει με τρόπο ωφέλιμο και για τον Ίδιο.
Καλησπέρα σας! Ως συνέχεια της ενότητας που αφορά στα συστήματα διασφάλισης της ποιότητας σε ΑΕΙ, θα σας παρουσιάσω την εμπειρία της ΒΚΠ του ΠαΜακ να κατανοήσει.
Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ: ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Λεωνίδας Κυριακίδης Τμήμα Επιστημών της.
Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ: ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Λεωνίδας Κυριακίδης Τμήμα Επιστημών της Αγωγής,
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Π.Μ.Σ ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
Πρόγραμμα Ασφαλές σχολείο για το διαδίκτυο
Εκπαίδευση ομάδας Αντικυβερνήτων Θέματος. Καλώς ήρθατε στην ομάδα Γνωρίζετε το όνομα της ομάδας και τον αριθμό των μελών της Είστε έτοιμοι να ενταχθείτε.
Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (ΙΙ)
ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Conducting Effective Meetings ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ Μετάφραση-Επιμέλεια: Ελπίδα Βάπτισμα.
GMT Global Membership Team Ανάπτυξη Μελών και Επέκταση Η ανάγκη, η οργάνωση, η πρακτική εφαρμογή Δημιουργία – Μετάφραση PCC Σπ. Σερεμίδης Πολλλαπλό Θέμα.
Συμμετοχή των εργαζομένων στην διοίκηση των επιχειρήσεων
Ευρώπη Ευρύτερη Καταστατική Περιοχή Διεθνών Lions (Constitutional Area) 4 Μέρος 2o Συνεργασία GMT/GLT Σεμινάρια Ηγεσίας Νέων Lions (YLLS ) Σεμινάρια Ηγεσίας.
1ος ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ
Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ  Εκπαιδευτικό Κεφάλαιο 4.1 Στόχοι και κανάλια επικοινωνίας.
Σωματείο « Επιχειρηματικότητα» Νέων. ΣΕΝ/ JA Greece ΚΕΣΥΠ Ηλιούπολης.
ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ (ΕΕΔΕΓΕ)
Νίκος Ε. Σκουλάς & Συνεργάτες
Κατηγορίες Εφαρμογών Πολυμέσων. Ανάλογα με τον τρόπο διανομής –Οπτικοί Δίσκοι –Περίπτερα (Kiosks) –Πραγματικού χρόνου (on line) –Διαδίκτυο (Internet)
CALIFORNIA DIGITAL LIBRARY CALIFORNIA DIGITAL LIBRARY ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ «ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ» ΣΤ΄ ΕΞΑΜΗΝΟ ΣΤ΄ ΕΞΑΜΗΝΟ Μαρία Καραδήμα Μαρία Καραδήμα.
Πολιτικές εκπαίδευσης και κατάρτισης για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης Επιχειρηματικότητα και Απασχόληση 1 Δεκεμβρίου 2014 Βλάσης.
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
ΔΙΑΛΕΞΗ 5η Μέθοδοι οργάνωσης νοσηλευτικής εργασίας Κατά ασθενή μέθοδος
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Σχολή Θετικών Επιστημών Τμήμα Βιολογίας Mάθημα Παιδαγωγικών Ενισχυτική Εργασία Υπεύθυνη μαθήματος: Ζαχαρούλα.
Ανάπτυξη – Βελτίωση του Ανθρώπινου Δυναμικού
1 ΛΑΪΟΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Θέμα 117 Α Ενημερωτικό Σεμινάριο για την λειτουργία των Επιτροπών GMT και GLT Λαϊονική Χρονιά Επιμέλεια-Μετάφραση:
Επικοινωνιακός Προγραμματισμός Ι
ΟΜΑΔΟΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΜΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ
Μάθημα: Ιστορία και πολιτισμός Ιστορία και πολιτισμός στην εκπαίδευση Etta R. Hollins Κεφάλαιο 8: Μετασχηματισμός της επαγγελματικής πρακτικής Διδάσκον:Α.Ανδρέου.
Διαχείρηση Έργων Πληροφορικής
Άποψη πρόσοψης Point Ν. Κόσμου
Γραπτή εργασία και παρουσίαση
Κάνε διπλό κλικ πάνω στην εικόνα και ανοίγει το power point
Παρουσίαση Διπλωματικής Εργασίας της Φλώρου Παγώνας
ΤεχνολογικΟ ΕκπαιδευτικΟ Ιδρυμα ΛΑρισαΣ ΤμΗμα ΔιοΙκησηΣ &ΔιαχεΙρισηΣ Εργων   Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Διοίκηση και Διαχείριση Έργων & Προγραμμάτων»
Εισηγητής: Msc Νίκος Νίκας
~ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ.Π.Α~ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Αίθουσα Κοινοτικού Συμβουλίου Γαλάτας
Διαχείριση της αλλαγής στoυς εκπαιδευτικούς οργανισμούς: Η περίπτωση της εισαγωγής των Νέων Αναλυτικών Προγραμμάτων.
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Αναλυτικό Πρόγραμμα Προσχολικής Αγωής
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ-ΓΟΝΕΩΝ Γιαλυράκη Πόπη Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας(Msc), Play Therapist Θεραπεύτρια ζευγαριών (ICEEFT), Εκπαιδεύτρια ομάδων γονέων(Gordon-Fillial)
ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ : ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ Α΄ΒΟΗΘΕΙΩΝ
Σχέσεις με την Κοινότητα
Μεταγράφημα παρουσίασης:

GMT & GLT Στόχος,η ΕΠΙΤΥΧΙΑ GMT & GLT Working Together1

GMT & GLT Στόχος η ΕΠΙΤΥΧΙΑ GMT & GLT Working Together2

GMT & GLT Στόχος,η ΕΠΙΤΥΧΙΑ GMT & GLT Working Together3

GMT & GLT Στόχος η ΕΠΙΤΥΧΙΑ GMT & GLT Working Together4

GMT & GLT Στόχος η ΕΠΙΤΥΧΙΑ GMT & GLT Working Together5

GMT & GLT Στόχος η ΕΠΙΤΥΧΙΑ GMT & GLT Working Together6

GMT & GLT Στόχος η ΕΠΙΤΥΧΙΑ GMT & GLT Working Together7

GMT & GLT Στόχος η ΕΠΙΤΥΧΙΑ GMT & GLT Working Together8

GMT & GLT Στόχος η ΕΠΙΤΥΧΙΑ GMT & GLT Working Together9

GMT & GLT Στόχος η ΕΠΙΤΥΧΙΑ GMT & GLT Working Together10

GMT & GLT Στόχος η ΕΠΙΤΥΧΙΑ GMT & GLT Working Together11

GMT & GLT Στόχος η ΕΠΙΤΥΧΙΑ GMT & GLT Working Together12

GMT & GLT Στόχος η ΕΠΙΤΥΧΙΑ GMT & GLT Working Together13

GMT & GLT Working Together14

GMT & GLT Στόχος η ΕΠΙΤΥΧΙΑ GMT & GLT Working Together15

GMT & GLT Στόχος η ΕΠΙΤΥΧΙΑ GMT & GLT Working Together16

GMT & GLT Στόχος η ΕΠΙΤΥΧΙΑ GMT & GLT Working Together17

GMT & GLT Στόχος η ΕΠΙΤΥΧΙΑ GMT & GLT Working Together18

GMT & GLT Στόχος η ΕΠΙΤΥΧΙΑ GMT & GLT Working Together19

20

21

22

23

24

25

26 GMTGLT Για Μέλη Eνημέρωση για το Πρόγραμμα του Διεθνούς Προέδρου, Όπως εφέτος Ask1 Λέσχες Προσδιορίστε Περιοχές για Νέες λέσχες, Branch, Λέσχες Ειδικού ενδιαφέροντος π.χ. αθλητικού,golf, Μπάσκετ….. Μείωση διαγραφών CEP. Δυνατή λέσχη δημιουργείται από επιτυχημένες δράσεις. Να υπάρχει πρ.Επιτρ.Μελών. Να υπάρχει το βοήθημα Βlueprint για δυνατη λέσχη. Να γίνεται ειδική εκπαίδευση πρ.Λέσχης,Ζώνης. Να γίνεται συγκράτηση Μελών.

GMT & GLT Working Together 27

28

29

GMT & GLT Working Together30

31

32

33

34

35

36

37

38

39

40

41

42

43

44

45

46

CA 4 GMT & GLT Working Together47

48

49

50

51

52

53 Προσδιορισμός ΗΓΕΤΩΝ Δημιουργείται συνήθως, το Ερώτημα : Tα Ηγετικά στελέχη «ΓΙΝΟΝΤΑΙ ή ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ»

54 Η συνηθισμένη απάντηση είναι: Aν γεννηθήκατε Ηγέτης δεν χρειάζεται να κάνετε Τίποτα, διότι θα γίνετε. Αν δεν γεννηθήκατε Ηγέτης δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα γιατί δεν πρόκεινται να γίνετε

55 Βασικά,η ίδια η ζωή μας, αποτελεί μια ΣΥΝΕΧΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, για όσους Βιώνουν τις εμπειρίες τους ΜΑΘΗΣΙΑΚΑ,«Δια Βίου ΜΑΘΗΣΗ»

56 Η επιχείρησή μας, ή και ο χώρος εργασίας, έχει τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης ηγετικών στελεχών, με την διαδικασία ανάθεσης ευθυνών……

57

58 Τα Χαρακτηριστικά ενός ΗΓΕΤΗ είναι: ΣΥΜΠΟΝΙΑ (Συναισθηματική Ευαισθησία) Αποφασιστικότητα Αντικειμενικότητα Επινοητικότητα ΑΡΙΣΤΗ Επικοινωνία Διαχείριση Κρίσεων

59

60

61 Να Προσδιορίζει και αναπτύσσει μελλοντικούς ΗΓΕΤΕΣ Προσδιορίζει πιθανούς ΗΓΕΤΕΣ. Εκπαιδεύει τα μέλη σχετικά με τις ευκαιρίες ανάπτυξης και ΗΓΕΣΙΑΣ. Ενθαρρύνει τους διαφαινόμενους ΗΓΕΤΕΣ. Προωθεί την ενεργό συμμετοχή όλων των εκπαιδευομένων Lions

62 ΝΑ Καταρτίζει, εκπαιδεύει,καθοδηγεί και παρακινεί τους ΗΓΕΤΕΣ να μεγιστοποιήσουν την αποτελεσματικότητά τους. Αξιολογεί τις ανάγκες εκπαίδευσης και ανάπτυξης. Καθιερώνει σχέδιο ανάπτυξης ΗΓΕΣΙΑΣ. Οργανώνει την εκπαίδευση και κατάρτιση αξιωματούχων και μη. Εξασφαλίζει την αποτελεσματική παροχή εκπαίδευσης στους αξιωματούχους της Λέσχης.

63 Να δημιουργεί KENTΡO ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ LIONS Ανάπτυξη Ηγετικών δεξιοτήτων με διαδραστικά μαθήματα on line προσβάσιμη από παντού Νέα διαδικασία παρέχει προσωπικό Αρχείο μετά την ολοκλήρωση κάθε μαθήματος. Νέα Αναφορά Προφίλ-με δυνατότητα στους Lions να συνοψίζουν, τα on line μαθήματα που έχουν ολοκληρωθεί καθώς και άλλα εκπαιδευτικά ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

64

65 Να χρησιμοποιεί το KENTΡO ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ LIONS Από τους Διεθνείς resource-center/index.php Leadership Resource Center

GMT & GLT Working Together66 Να χρησιμοποιεί το Λαϊονικό Εκπαιδευτικό Υλικό-Πηγές Προσανατολισμός /Ενημέρωση αξιωματούχων Λέσχης. Regional Lions Leadership Institute. Παρουσιάσεις διαφανιών για όλες τις ομιλίες. Εκπαιδευτικό για τον Λαϊονισμό Γενικά. Δραστηριότητες κατάρτισης και Σεμιναρίων.

67 Να έχει Επιλογή συγκεκριμμένων ενοτήτων κατάρτισης μαθημάτων για εκπαίδευση Αξιωματούχων Λεσχών. Προέδρων Ζωνών.περιοχών Ναβοηθεί τον Κυβερνήτη και να συνεργάζεται. Πώς να χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα παρουσιάσεων Power Point, για την παρουσίαση διαφανειών.

68 Να προάγει την Επικοινωνία σε επίπεδο Ηγεσίας ΔΙΚΤΥΟ ΗΓΕΣΙΑΣ-Τριμηνιαίο ηλεκτρονικό ενημερωτικό δελτίο και αρχείο Δελτίων. ΗΧΗΤΙΚΑ ενημερωτικά-πληροφοριακά αρχεία Ηγεσίας. ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ Ιστορίες Ηγεσίας. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ online-real time (σε πραγματικό χρόνο),Διαδραστικά Σεμινάρια.

GMT & GLT Working Together69

70

71

GMT & GLT Working Together72

GMT & GLT Συνεργασία (Cooperation) 73

GMT & GLT Συνεργασία (Cooperation) GMT & GLT Working Together74

GMT & GLT Working Together75

GMT & GLT Working Together 76