Φύλλα Χρονοχρέωσης Ηλίας Σταύρακας

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Ι. Καραγιάννης,Σχ. Σύμβουλος ΠΕ03 Ο ρόλος των Μαθηματικών στο Νέο Γενικό Λύκειο και ΕΠΑ.Λ. Παρουσίαση του νέου Νόμου για τα ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. Μια πρώτη.
Advertisements

(α) Διάθεση Μεριδίων ΟΣΕΚΑ (β) Διαδικασία Κοινοποίησης
ΕΣΠΑ: Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς Υλοποιεί μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και δια βίου μάθηση», διάφορες πράξεις. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΑΡΧΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΕΑΕΚ ΙΙ ΜΟΝΑΔΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ (ΕΚΤ- ΕΤΠΑ) ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΛΕΓΧΟΙ ΠΡΑΞΕΩΝ /
1 Ειδική Υπηρεσία για την Κοινωνική Ένταξη και την Κοινωνική Οικονομία Μαρία Ανδρέου Στέλεχος της Μονάδας Γ’ της ΕΥ για την Κοινωνική Ένταξη και την Κοινωνική.
ΘΑΛΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων στον ΕΛΚΕ 1 και 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009 Καταληκτική ημερομηνία υποβολής.
Ο ρόλος των Μαθηματικών στο Νέο Γενικό Λύκειο και ΕΠΑ.Λ.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΕΚΠΑ
ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ Τομεακό Πρόγραμμα Comenius Αθήνα, 25 Ιoυνίου ΜΑΡΙΑ ΞΑΡΧΟΥΛΑΚΟΥ.
ΚΕΣΥΠ ΧΑΝΙΩΝ Υπεύθυνοι : Μπαουράκη Αντωνία Μαρτίκας Δημήτρης
«ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ Τ.Ε.Ι. ΑΘΗΝΑΣ» το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται.
Συνάντηση Εκπαιδευτών Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών Μέσης Εκπαίδευσης στην Εκπαιδευτική Εφαρμογή της Πληροφορικής Άνοιξη 2008 Ομάδα Επιμόρφωσης Τ.Π.Ε.
ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΥΠΟΕΡΓΟΥ
ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για την ετοιμασία ΠΡΟΤΑΣΗΣ/ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ προς την Ηγεσία του Πανεπιστημίου, αναφορικά με το Νέο Λειτουργικό Πλαίσιο παροχής Ιατροφαρμακευτικής.
1 Η νέα Οδηγία για την παροχή πιστώσεων σε καταναλωτές Χριστίνα Κ. Λιβαδά Ειδική Νομική Σύμβουλος ΕΕΤ.
ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΔΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΟΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΥΠΟΕΡΓΟΥ
Γραφειο διαςυνδεςης Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΕΜΜΕΣΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΔΑΠΑΝΩΝ
Στατιστική Ι Παράδοση 5 Οι Δείκτες Διασποράς Διασπορά ή σκεδασμός.
ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΕΠΙΚΑΘΟΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ Η έρευνα αυτή συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, στα.
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΡΑΣΗΣ Αγγελική Βογιατζή
Μάρτιος 2011Τμήμα Λογιστικής Πρακτική άσκηση ΕΣΠΑ Με ποιο ποσό επιδοτείται: Για τον ιδιωτικό τομέα με 330€/μήνα πρακτικής άσκησης Για τον δημόσιο τομέα.
Επαγγελματική Αστική Ευθύνη Διαμεσολαβητών 29/5/2014 Μάνος Δημήτριος.
29, Μαρτίου 2012 Σύνδεσμος Εταιρειών Φαρμάκων Ευρείας Χρήσεως.
Κέντρο Εκπαιδευτικής Έρευνας και Αξιολόγησης Εκπαιδευτική Ημερίδα Σχολικών Συντονιστών TALIS Ιανουαρίου 2013.
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΑΚΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΡΕΙΕΣ.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Msc Αντωνία Μανιάτη.
Δικαιώματα και υποχρεώσεις των ξενοδοχοϋπαλλήλων (μέρος Α΄)
ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (Υπουργική Απόφαση: Φ.353.1/324/105657/Δ1) Εκπαιδευτικοί Παράλληλης Στήριξης 1.
ΤΟ ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ.
Εργαστήριο Φυσικής Υποδείξεις για τη συγγραφή των γραπτών εργασιών
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Σχολή Πολιτικών Μηχανικών Μ.Α.Μιμίκου Καθηγήτρια ΕΜΠ « Πολιτικές Φύλου στα Πανεπιστήμια » 21 Νοεμβρίου 2005.
1 Υλοποίηση διαλέξεων σύγχρονης εκπαίδευσης Τσέλιος Δημήτρης Καθηγητής Εφαρμογών Ημερίδα παρουσίασης του έργου «Προηγμένες υπηρεσίες ηλεκτρονικής μάθησης.
Πρόγραμμα «Στέγαση και Επανένταξη»
Ημερίδα ΜΟΔΙΠ «Η εμπειρία της αξιολόγησης στο Πανεπιστήμιο Πατρών» Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013.
ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
Αξιολόγηση του έργου των Εκπαιδευτικών (Π.Δ. 152/2013)
ΕΤΗΣΙΑ ΑΔΕΙΑ ΜΙΣΘΩΤΩΝ Μετά από συνεχή απασχόληση τουλάχιστον 12 μηνών
Ημερίδα 4 Πορεία των διαδικασιών Διασφάλισης της ποιότητας 15 Νοεμβρίου 2012.
1 Συνολικός προϋπολογισμός έργου «Διεύρυνση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης – Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (2004 – 2006)» € Συνολικός προϋπολογισμός για.
Στρατηγική και Διαχείριση Έρευνας στο ΑΠΘ
Σχολικό Έτος Ενημέρωση Γονέων-Κηδεμόνων
ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ Λιγότερες ώρες ή και ημέρες
ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΥΡΙΝΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ Νόμος 4186/ Εισήγηση: Τζαννή Βασιλική Κυριλλίδου Φωτεινή.
ΤΜΗΜΑ ΘΕΑΤΡΟΥ Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών. 2012Π.Μ.Σ. - Τμήμα Θεάτρου - Α.Π.Θ.2 Η θεατρική παράσταση: ιστορία, θεωρία και πρακτική Λειτουργεί από.
Βαρόμετρο ΕΒΕΘ Σεπτέμβριος “Η καθιέρωση ενός αξιόπιστου εργαλείου καταγραφής του οικονομικού, επιχειρηματικού και κοινωνικού γίγνεσθαι του Νομού.
ΑΝΩΤΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ Συνολικού προϋπολογισμού €
Μείζον Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών «Ο ρόλος των Επιμορφωτών B» Παιδαγωγικό Ινστιτούτο.
Πανεπιστήμιο Αιγαίου Τμήμα Διεθνών Ακαδημαϊκών Προγραμμάτων και Λοιπών Εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΠΡΑΞΕΩΝ ΕΣΠΑ
ΓΕΝΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ -3 1 Βιβλία και Στοιχεία Λογιστικά ΒιβλίαΛογιστικά Βιβλία Λογιστικά ΣτοιχείαΛογιστικά Στοιχεία Σύνδεση Βιβλίων και ΣτοιχείωνΣύνδεση Βιβλίων.
Λογιστική Κόστους Ενότητα # 6: Επιμερισμός Κόστους Βοηθητικών Τμημάτων Διδάσκουσα: Σάνδρα Κοέν Τμήμα: Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΡΙΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS + Άρθρο 45 ΤΟΥ Ν.4251/2014.
Διεθνής Κινητικότητα: Νέα Δράση και Οδηγίες Διαχείρισης Γιαννούλη Βάσω Συντονίστρια Τομέα Ανώτατης Εκπαίδευσης Erasmus+, EM/IKΥ Erasmus+/Τομέας Ανώτατης.
ΣΥΜΒΑΣΗ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ERASMUS+ ΑΛΛΑΓΕΣ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ 22 Οκτωβρίου 2015, Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών Βάσω Γιαννούλη Συντονίστρια του τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης.
ΥΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΗ ΝΕΟΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΩΝ Άλκηστις Παπαϊωάννου Ph.D., M.Sc. Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.
Ημερίδα Πρακτικής Άσκησης Εαρινό Εξάμηνο
τομεακό πρόγραμμα Erasmus ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ERASMUS
Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΛ.Γ.Α.
Ημερίδα Πρακτικής Άσκησης Xειμερινό Εξάμηνο
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ - ΕΚΤΡΟΦΗΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Η Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων
Διεθνής Κινητικότητα ΚΑ107
ΦΟΡΕΙΣ Κ.Α.Λ.Ο. ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΠΟΠΗ ΣΟΥΡΜΑΪΔΟΥ
Πρακτικές οδηγίες υλοποίησης δράσεων εντός κι εκτός σχολείου…
Φορολογικη λογιστικη Αγρότες.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Διαχείριση και Υλοποίηση Συγχρηματοδοτούμενων Έργων ΕΣΠΑ & Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Φύλλα Χρονοχρέωσης Ηλίας Σταύρακας Εργαστήριο Ηλεκτρικού Χαρακτηρισμού Υλικών και Ηλεκτρονικών Διατάξεων Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας

Γενικές οδηγίες φύλλων χρονοχρέωσης Το φύλλο χρονοχρέωσης είναι η μηνιαία αποτύπωση των δραστηριοτήτων των ερευνητών όπως αυτές απορρέουν από τις: Συμβατικές υποχρεώσεις (840 ώρες ετήσια) Αμειβόμενες Ερευνητικές και άλλες Δραστηριότητες (840 ώρες ετήσια) Υπερωριακή Απασχόληση (μέχρι 3 ώρες την ημέρα με όριο τις 10 ώρες την εβδομάδα) Υποχρέωση έχουν όλα τα μέλη ΔΕΠ και οι δημόσιοι υπάλληλοι. Οι δημόσιοι υπάλληλοι πρέπει να προσκομίζουν και σχετική άδεια από την υπηρεσία τους. Τα φύλλα χρονοχρέωσης που συνοδεύουν τα εντάλματα αμοιβών θα πρέπει να περιέχουν ώρες ακέραιες και μόνον εφόσον δεν γίνεται αλλιώς δεκαδικά ψηφία (0,25 - 0,50 - 0,75). Άλλα δεκαδικά όπως π.χ. 0,20 - 0,35 – 0,45 δεν γίνονται δεκτά. Λαμβάνονται υπόψη οι άδειας απουσίας από την υπηρεσία. Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δοθεί και στις κατηγορίες στις οποίες χρεώνονται οι ώρες. Δεν νοείται να χρεώνει κανείς αμοιβή π.χ. στην κατηγορία Demonstration (όπως αυτό προκύπτει από τη σύμβαση και το αντίστοιχο cost statement) και να μην χρεώνει καθόλου ώρες στην κατηγορία αυτή. Τα φύλλα χρονοχρέωσης υπογράφονται από τον ερευνητή και από τον υπεύθυνο του φορέα (Πρόεδρο Επιτροπής Ερευνών) Φυσικό αντικείμενο που έχει υλοποιηθεί πριν τις 13-2-2013 (ημερομηνία έκδοσης της ΥΠΑΣΥΔ στο ΦΕΚ) και δεν έχει αποπληρωθεί μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία αποπληρώνεται με τους όρους που ίσχυαν μέχρι 13-2-2013.

Υπολογισμός ωριαίας αμοιβής (ανθρωποώρα) Οι ετήσιες παραγωγικές ώρες είναι 1680 Οι συμβατικές ώρες απασχόλησης είναι 840 και περιλαμβάνουν το διδακτικό και διοικητικό έργο που προσφέρει το κάθε μέλος ΕΠ στο Ίδρυμα Οι υπόλοιπες παραγωγικές ώρες που μπορεί να παρέχει μέλος ΕΠ είναι 840 . Υπάρχει δυνατότητα υπερωριακής απασχόλησης οι οποίες δεν μπορεί να ξεπερνούν τις 3 ώρες/ημέρα και τις 10 ώρες την εβδομάδα. Υπολογισμός ανθρωποώρας Το σύνολο των μηνιαίων αποδοχών (χωρίς τις εργοδοτικές ασφαλιστικές εισφορές του φορέα) πολλαπλασιάζεται με τους 12 μήνες και διαιρούμενο με το 840 δίνει την ωριαία αμοιβή. π.χ. 2227.00€ x 12 μήνες = 26.724€ 26.724€ / 840 ώρες = 31.81€/ώρα (ανθρωποώρα) ΑΝ στο έργο είναι επιλέξημη δαπάνη ή ασφάλιση τότε στο σύνολο των μηνιαίων αποδοχών συμπεριλαμβάνονται και οι εργοδοτικές εισφορές (στο ΕΣΠΑ δεν είναι)

Παράδειγμα φύλλου χρονοχρέωσης Τα φύλλα χρονοχρέωσης είναι μηνιαία και περιέχουν όλα τα αμειβόμενα έργα στα οποία συμμετέχει ο κάθε ερευνητής. Βασικό στοιχείο είναι ο ΑΦΜ, το ονοματεπώνυμο, οι υπογραφές του ερευνητή και του υπευθύνου του φορέα, οι κωδικοί MIS των έργων στα οποία συμμετέχει ενώ υπάρχει σαφής ένδειξη των αργιών και των αδειών που έχει λάβει ο ερευνητής και μπορούν να τεκμηριωθούν. Η στήλη Διδακτικό Έργο περιέχει τις ώρες ανά ημέρα που ο ερευνητής έχει διδακτικό έργο σύμφωνα με τη σχετική βεβαίωση του Τμήματός του (δε συμπεριλαμβάνεται άλλο έργο όπως διοικητικό, διόρθωση γραπτών, διδακτική προετοιμασία).

Παράδειγμα #1 Το παράδειγμα του φύλλου που απεικονίζεται αφορά σε μέλος ΕΠ βαθμίδας Αναπληρωτή Καθηγητή και για αμοιβή που αφορά σε πρόσθετο έργο αμοιβής 1575€ για τη Δράση 3 στο έργο με MIS379….. Για το παράδειγμα θα κατανεμηθεί η αμοιβή μόνο σε ένα μήνα (ΙΟΥΝΙΟΣ) του 2012. Tο μέλος ΕΠ έχει λάβει άδεια για εκτέλεση υπηρεσίας στο διάστημα (27-29/6). Δεδομένου ότι η ανθρωποώρα κοστολογείται με 31.81€ θα πρέπει στο φύλλο χρονοχρέωσης να εμφανιστούν 1575€ / 31.81€ = 49.51 ώρες απασχόλησης. Επειδή δεν προβλέπονται δεκαδικές τιμές στις ώρες απασχόλησης στρογγυλοποιούνται πάντα στον μεγαλύτερο ακέραιο δηλαδή 50ώρες. Προσοχή: Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί η ετήσια αμοιβή να ξεπεράσει τα μικτά έσοδα της συμβατικής αμοιβής.

Παράδειγμα #2 Παρουσιάζεται το διορθωμένο φύλλο χρονοχρέωσης του προηγούμενου παραδείγματος