Στις 29/09/09, κατά τις 8:10, ένας κύριος έβαλε ένα λουκέτο (κλείθρο ελληνιστί) στον μεσαίο πάσσαλο εισόδου-εξόδου του πεζόδρομου της Πανοπούλου. Ενώ ήταν.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Τα Θαύματα του κόσμου!!!!. Το πιο δοξασμένο αρχιτεκτονικό και πάνω απ’ όλα ΕΛΛΗΝΙΚΟ θαύμα.
Advertisements

Δ’ Τάξη Ενότητα 13: Όλοι διαφορετικοί, όλοι ίδιοι
Μετά από έρευνα που διενήργησε εταιρεία ερευνών, διαπιστώθηκε πως στην εταιρεία μας οι εργαζόμενοι χρησιμοποιούν μεταξύ τους ένα λεξιλόγιο κάπως ανάρμοστο.
8. Οι διάδοχοι του Μέγα Κωνσταντίνου Η αυτοκρατορία χωρίζεται σε
στάδια στην εξέλιξη της Τεχνολογίας
Πίστες. Συνεχίζουμε … ακάθεκτοι το λάδωμα; Κύριε Υπουργέ, Κύριοι συνάδελφοι  Το 2000 αγόρασα καινούργιο εκπαιδευτικό αυτοκίνητο. Είχε από την εταιρία.
Θεσσαλονίκη, 21/12/2009 Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος Η σημασία και ο Ρόλος των ΤΠΕ στην εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας Βασίλης Θωμαΐδης Πρόεδρος.
Οι εργαζόμενοι με χαρτιά στα χέρια τους δίνουν την εντύπωση σκληρά εργαζόμενων υπαλλήλων που πηγαίνουν σε σημαντικά meeting. Όσοι περιφέρονται στον εργασιακό.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.
Συνεργασία Βιβλιοθηκών: Εθνικό, τοπικό, διαθεματικό επίπεδο Μαρία Κορκίδη Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκη 29/5/2008 Συνεργασία δημοτικών βιβλιοθηκών:
Αξιοποίηση Kοινωνικών δικτύων στην Εκπαίδευση Η περίπτωση του Ning.
Τα παράδοξα των καιρών μας
Η κατάσταση στην εκπαίδευση υποψηφίων οδηγών:
Διάδρομος Διευθύνσεων
2 ο Γυμνάσιο Κω Περιβάλλον-Ευθύνη-Δράση Νοιαζόμαστε για τον τόπο μας Περικλής Σαχίνης Επιτελικός ΣύμβουλοςCISD.
1ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο ΠΤΔΕ-ΑΠΘ
Ο Μεχμετ αλη.
Όταν υπηρετούσα την θητεία μου, εικοσάχρονο παιδί τότε, για λόγους υπηρεσιακούς, περνούσα και από τα μαγειρεία των φιλοξενούμενων αξιωματικών. Οι σερβιτόροι,
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ
ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
Η καθημερινή ζωή στα ελληνιστικά χρόνια
6. Μια νέα πρωτεύουσα η Κωνσταντινούπολη
Επιστημονικά υπεύθυνος: Καθηγητής Μ. Μεϊμάρης, Διευθυντής Εργαστηρίου Ομάδα διαχείρισης έργου: Δρ. Α. Γιαννακουλόπουλος, Σ. Κοδέλλας, Ν. Παπασταύρου Έκθεση.
Να το κατάλαβαν άραγε;; Δεν τρίτωσε απλώς το κακό, ή το καλό, που μπορεί ο καθένας να το πάρει όπως θέλει, αλλά…. ΤΕΤΑΡΤΩΣΕ!! Για μένα πάντως, το βλέπω.
Αν αφήνετε το νερό να τρέχει σαν να μην «τρέχει» τίποτα… σύντομα δεν θα τρέχει τίποτα!
Εγκέφαλος Τι σημαίνει εγκεφαλικός; και τι ανεγκέφαλος;
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3 Οι επιπτώσεις της τεχνολογίας επικοινωνιών
To Βυζάντιο φτάνει στο απόγειο της ακμής του
Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ KAI H ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΝΑ ΖΑΓΟΡΙΑΝΟΥ.
Ανεργία!!!… Πρόκειται για Εργαζόμενους; Πόσοι ακόμη περιμένουν
Σελ. 6Ο από το Επιλέγω και Πραγματοποιώ η ασκ. 2 Υπεύθυνος Καθηγητής: Γ.Καπετανάκης Τμήμα: Α1 Ημερομηνία: 10/12/14.
Ανάμεσα στις περιοχές που κατέλαβαν οι Σελτζούκοι ήταν και τα Ιεροσόλυμα, η ιερή πόλη που έζησε και δίδαξε ο Χριστός. O αυτοκράτορας Αλέξιος Α', ο Κομνηνός,
Κεφάλαιο 1 - Εισαγωγή και Τεχνολογία του Μπαρ
Ας θυμηθώ τις βασικές έννοιες που έμαθα!
Αρχές οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων 1.3 Η Επιχείρηση ως Κοινωνική Οργάνωση.
ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Αντώνης Μιχαήλ, Στέφανη Χαραλάμπους, Μαρλέν Κέτνερ, Άλεξ Λοχίας
ΤΡΕΛΟΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΕΣ Λογοτεχνία – Γλώσσα Ονόματα μαθητών Ασλανίδου Νεκταρία – Χριστίνα Α1 Τουλούμη Αντιγόνη Α4 Αραούζου Βαρδαλάχου Αθηνά Α1 Νικοδημητροπούλου.
Ποιο είναι το αυτοκίνητο των ονείρων σου ?. Μοιπως το AUDI TT ?
1.4 Ο πολιτικός - Οι ιδιότητες του πολιτικού
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!.
Ο Κύριος παρουσιάστηκε στον Αβραάµ, κοντά στη ∆ρυ Μαµβρή, ενώ αυτός καθόταν στο άνοιγμα της σκηνής του κατά το µεσηµέρι. Σήκωσε τα µάτια του και είδε.
1ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης
ΜΑΡΤΙΟΣ. Ο Μάρτιος ή Μάρτης, είναι ο τρίτος μήνας του πολιτικού έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο και έχει 31 ημέρες. Πήρε το όνομά του από το Ρωμαίο.
Λευτέρης Δάλπης 1 ο πρότυπο Πειραματικό Π.Τ.Δ.Ε Α.Π.Θ Τάξη: Ε’
Προτάσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος
« ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 » ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Β΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεις του 27 ου Πειραματικού Δημ. Σχολείου Αθηνών.
 Φιλελληνισμός είναι ένας όρος που μαρτυρείται ήδη από το  Από τα τέλη του 18 ου αιώνα δήλωνε την ιδεολογία και πολιτική κίνηση που αναπτύχθηκε.
E2 Τάξη Τίτλος προγράμματος: «Ασφάλεια στο διαδίκτυο»
Τότε και τώρα. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η επιλογή του θέματος του Project έγινε από εμάς τους μαθητές, που επικράτησε ανάμεσα σε 3 θέματα. Οι λόγοι που επιλέξαμε το θέμα.
Το παραμύθι της καρδιάς μας Προνηπιακό τμήμα 2016.
The cool girls Παναγιώτα Ζαχαρία Χριστίνα Σοβαρά
Τα παράδοξα των καιρών μας
Οι έφηβοι απαντούν Στην έρευνα πήραν μέρος αγόρια και κορίτσια ηλικίας ετών Εργασία από τον: Λάμπρο Ντινόπουλο.
ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ (Κ.Α) Ετήσιο Πρόγραμμα Τάξης Γ΄2
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ (Κ.Α) Ετήσιο Πρόγραμμα Τάξης A΄1
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΤΟΣ Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΘΟΥΡΙΑ
Ερευνητική Εργασία Η ιστορία του νομού Σερρών Β΄ τετράμηνο
Στόχος: να αναπτύξουν την δημιουργική φαντασία ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ: φτιάχνοντας ένα δικό μας τραγούδι για την ειρήνη παίξαμε θεατρικό παιχνίδι όπου εμψυχώσαμε.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ (Κ.Α) Ετήσιο Πρόγραμμα Τάξης Β΄1
Ποιο είναι το αυτοκίνητο των ονείρων σου ?
Ελληνιστικός κόσμος ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΟΧΗ 323 π.Χ. (θάνατος Μ. Αλεξάνδρου) έως 30 π.Χ. (κατάληψη της Αιγύπτου από Ρωμαίους) < ελληνίζω: συμπεριφέρομαι ως Έλληνας.
Συναγερμός πόρτας.
Ασφάλεια διαδικτύου Gaming
Τεχνολογία και Επιστήμη
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Β΄2.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Στις 29/09/09, κατά τις 8:10, ένας κύριος έβαλε ένα λουκέτο (κλείθρο ελληνιστί) στον μεσαίο πάσσαλο εισόδου-εξόδου του πεζόδρομου της Πανοπούλου. Ενώ ήταν ελεύθερη η είσοδος: Στις 29/09/09, κατά τις 8:10, ένας κύριος έβαλε ένα λουκέτο (κλείθρο ελληνιστί) στον μεσαίο πάσσαλο εισόδου-εξόδου του πεζόδρομου της Πανοπούλου. Ενώ ήταν ελεύθερη η είσοδος: Κλείδωσε τον μεσαίο πάσαλο, κι έφυγε!!! Κλείδωσε τον μεσαίο πάσαλο, κι έφυγε!!! Κύριοι υπεύθυνοι, έχει τόση δύναμη, ισχύ, αυτός ο άνθρωπος; Εσάς γιατί σας εκλέξαμε;; Αυτός ο άνθρωπος, ενημέρωσε τους ενδιαφερόμενους; Τι του έφταιγαν οι εργαζόμενοι; Ποιοι κυβερνούν ετούτο τον τόπο;;; Σε μία ώρα, κάποιοι γιωταχίδες παρουσιάστηκαν με κλειδί. Οι επαγγελματίες γιατί το πήραν ύστερα από διό μέρες; Κύριοι υπεύθυνοι, έχει τόση δύναμη, ισχύ, αυτός ο άνθρωπος; Εσάς γιατί σας εκλέξαμε;; Αυτός ο άνθρωπος, ενημέρωσε τους ενδιαφερόμενους; Τι του έφταιγαν οι εργαζόμενοι; Ποιοι κυβερνούν ετούτο τον τόπο;;; Σε μία ώρα, κάποιοι γιωταχίδες παρουσιάστηκαν με κλειδί. Οι επαγγελματίες γιατί το πήραν ύστερα από διό μέρες; Αντιπολίτευση δεν έχει η πόλη; Δημοσιογράφους; Εισαγγελείς;; Ασχολούνταν όλοι με μεγάλα θέματα, ε!! Αντιπολίτευση δεν έχει η πόλη; Δημοσιογράφους; Εισαγγελείς;; Ασχολούνταν όλοι με μεγάλα θέματα, ε!! Κατόπιν. Διό μέρες, γιατί θα έπρεπε ετούτη η πόλη να βυθιστεί στην γελοιότητα, στην νευρικότητα, στην ανικανότητα; Κατόπιν. Διό μέρες, γιατί θα έπρεπε ετούτη η πόλη να βυθιστεί στην γελοιότητα, στην νευρικότητα, στην ανικανότητα; Μ’ αυτό το λουκετάκι, περιμένετε να φράξετε στην εποχή μας τον Έλληνα; Μάλιστα τον Αγρινιώτη; Ή έχετε άγνωστες υπόγειες σκοπιμότητες; Πρέπει ο κοσμάκης να το γνωρίζει;; Μ’ αυτό το λουκετάκι, περιμένετε να φράξετε στην εποχή μας τον Έλληνα; Μάλιστα τον Αγρινιώτη; Ή έχετε άγνωστες υπόγειες σκοπιμότητες; Πρέπει ο κοσμάκης να το γνωρίζει;;

 Είναι σίγουρο το κλειθράκι  στον εικοστό πρώτο αιώνα  ασφάλεια δίνει στο παιδάκι  η κλειδωμένη μικρή κολώνα!!!

 Κι όταν όλα τρέχουνε,  με ταχύτητα διαστημική  εμείς το κλείθρο έχουμε  ως ασφάλεια, Ελληνική!!

 Οι έχοντες και κατέχοντες  δοκιμάζουν το κλειδί τους  δήθεν ως συμμετέχοντες  να δούμε την ισχύ τους! 29/9/09 9:25

 Νάτοι, νάτοι, ξεφορτώνουν όλοι  τρόφιμα να δώσουν στην πόλη  κι ας έκλεισαν τον πεζόδρομο  μήπως κάτι, είναι νόμιμο;

 Η τεχνολογία στο μεγαλείο της  μ’ ένα κλειθράκι τόσο μικρούλη  της αρχής το μεγάλο εργαλείο της  αποτρέπει την είσοδο στου μπαρμπούλη

 Και οι εργαζόμενοι κουβαλάνε  στον πεζόδρομο και τα κωλόχαρτα  να παίξουν κάποιοι και να φάνε  του κοσμάκη τον ιδρώτα αχόρταγα.

Ο κόσμος, στην Αμερική….. Σε πολλές άλλες χώρες, όπως και στην Ελλάδα ετούτες τις μέρες, πραγματοποιεί, μεγάλες ‘επαναστάσεις’ Ο κόσμος, στην Αμερική….. Σε πολλές άλλες χώρες, όπως και στην Ελλάδα ετούτες τις μέρες, πραγματοποιεί, μεγάλες ‘επαναστάσεις’ Ας, τις σεβαστούμε!!! Ας, τις σεβαστούμε!!!