Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

« ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 » ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Β΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεις του 27 ου Πειραματικού Δημ. Σχολείου Αθηνών.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "« ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 » ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Β΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεις του 27 ου Πειραματικού Δημ. Σχολείου Αθηνών."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 « ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 » ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Β΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεις του 27 ου Πειραματικού Δημ. Σχολείου Αθηνών

2 Ο καθένας μας διαλέγει ένα θέμα σχετικό με τη γιορτή και βρίσκει πληροφορίες τις οποίες τοποθετεί στον προσωπικό του φάκελο.

3

4 Όλοι κάνουμε ζωγραφιές και τις δίνουμε στους υπεύθυνους για την έκθεση ζωγραφικής.

5

6

7

8 Μάθαμε να φτιάχνουμε την ελληνική σημαία σωστά και μ΄αυτή διακοσμή- σαμε το χώρο της γιορτής.

9

10 Όταν συγκεντρώσαμε όλες τις πληροφορίες συνεργαστήκαμε με τους συμμαθητές μας για να διαλέξουμε τις πιο σημαντικές και να τις παρουσιάσουμε στη γιορτή.

11

12 Κάποιοι ασχοληθήκαμε με το εικαστικό κομμάτι της γιορτής και φροντίσαμε για τη διακόσμηση της αίθουσας που βρισκόμασταν.

13

14 Τέλος φτιάξαμε τα σκηνικά και αρχίσαμε τις πρόβες…

15 Ο καθένας είχε το ρόλο του και περίμενε προσεκτικά τη σειρά του.

16 Και επειδή αυτή τη γιορτή την οργανώσαμε εμείς, αποφασίσαμε να δώσουμε ένα ποίημα και στη διευθύντριά μας η οποία τίμησε την επιλογή μας λέγοντάς το όταν ήρθε η σειρά της.

17 Η μεγάλη μέρα για εμάς έφτασε! Με χαρά παρουσιάσαμε το αποτέλεσμα της δουλειάςμαςσε γονείς και συμμαθητές Η μεγάλη μέρα για εμάς έφτασε! Με χαρά παρουσιάσαμε το αποτέλεσμα της δουλειάς μας σε γονείς και συμμαθητές.


Κατέβασμα ppt "« ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 » ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Β΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεις του 27 ου Πειραματικού Δημ. Σχολείου Αθηνών."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google