Οδηγίες εικαστικής ταυτότητας του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες» Οκτώβριος 2014.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
σας παρουσιάζουμε SlidePlayer.gr
Advertisements

Προδιαγραφές Σηματοδότησης Έργων Χρηματοδοτούμενων από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Βορείου Αιγαίου ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Γ’
Triglianoi.gr Δημιουργήσαμε αυτή την παρουσίαση, ώστε τα μέλη μας να πάρουν μία σύντομη ιδέα, σχετική με την λειτουργία του φόρουμ μας.
ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΕΑΕΚ 6-10 – 2006 ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ.
1 Προτεινόμενες πρακτικές για τη δημιουργία δικτυακών πυλών στις Περιφέρειες Νικόλαος Χατζηγεωργίου Παράρτημα Θράκης ΙΕΛ.
ΤΡΟΠΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΜΙΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΟΣΗΣ  Εκπαιδευτικό Κεφάλαιο 12.1 Σχεδιασμός της διάδοσης: στόχοι και διαδικασία.
Η νέα Πύλη eTwinning Εργαλεία για την κοινωνική δικτύωση και την επικοινωνία των εκπαιδευτικών Εργαλεία διαχείρισης ενός έργου eTwinning.
Λειτουργία και Αξιοποίηση του Portal του Δικτύου RISE - ΔΡΑΣΗ 1 Δίκτυο Ερευνητικών φορέων και Επιχειρήσεων για την Ανάπτυξη Συστημάτων Περιβαλλοντικής.
1 Ειδική Υπηρεσία για την Κοινωνική Ένταξη και την Κοινωνική Οικονομία Μαρία Ανδρέου Στέλεχος της Μονάδας Γ’ της ΕΥ για την Κοινωνική Ένταξη και την Κοινωνική.
ELINA (LIFE10/ENV/GR/606) 5ο stakeholder Forum ( ) – ΤΕΕ, Νίκης 4, Σύνταγμα Ολοκληρωμένη Πράσινη Διαχείριση Πετρελαιοειδών Αποβλήτων και Καταλοίπων.
Το νέο Twinspace Η συνεργατική πλατφόρμα του etwinning, εργαλείο για την κοινωνική δικτύωση την επικοινωνία των εκπαιδευτικών και τη διαχείριση ενός έργου.
Επιμέλεια: Δέγγλερη Σοφία
Ο χώρος της Δευτεροβάθμιας Οικονομικής Εκπαίδευσης στο διαδίκτυο
Δικαιούχοι πράξεων ΕΠ Ψηφιακή Σύγκλιση,
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Λογισμικό: Δημιουργία εφαρμογών Επίπεδο.
Χαλκιδική 8/9 Ιουλίου 2006 Κ. Κοκκινοπλίτης Συντονιστής Οργανωτικής Γραμματείας Σχεδιασμού & Κατάρτισης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού ΠΡΟΤΥΠΑ.
Μιχάλης Μεταξάς Innovatia ΕΠΕ, Τεχνικός Σύμβουλος Έργου Έργο LIGHT, Oι Βιβλιοθήκες συνεργάζονται με άλλα Πολιτιστικά Ιδρύματα και βελτιώνουν την πρόσβαση.
ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ
ACCELERATE ένα δοκιμαστικό έργο Παρήγαγε μια σειρά από πιλοτικά προϊόντα, εργαλεία, μεθόδους τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα και να χρησιμοποιηθούν.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Ηλιάνα Μαμπλέκου και Λίλιαν Αλιματήρη Μονάδα Α3 Δημοσιότητας.
Ημερίδα για το 7ο Π.Π. Ε&ΤΑ της ΕΕ ( ), 22 /09/2006 – Θεσ/νίκη Συμμετοχή & Αξιοποίηση της Ευρωπαϊκής Έρευνας στους τομείς των Κοινωνικών, Οικονομικών.
ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ
CMS (Content Management System)
Μοντέλο DI-XL Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης, Δράση KA LLP-2012-LV-KA4-KA4MP.
Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης Ημερίδα 23/6/2014 Επιστ. Υπευθ. Α.Γ. Μαλάμος.
2-4/7/2009Σύστημα Διαχείρισης και ελέγχου ΕΠ ΕΣΠΑ1 ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ & ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΕΠΑΝ ΙΙ (2007 – 2013) Νίκος Ιωαννίδης ΕΥΔ ΕΠΑΕ Μονάδα Α1.
ICTELA ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΕΙΤΝΙΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ
ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
Πολίτες Για Την Κρήτη ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.
Σχεδίαση, ανάπτυξη, υλοποίηση και αξιολόγηση ενός συστήματος εξ αποστάσεως εκπαίδευσης: Μελέτη περίπτωσης του συστήματος Moodle, για την υποστήριξη της.
HELP INDICATOR Κάντε ένα διάλειμμα, Δοκιμάστε ένα LightBite Have a break, have a LightBite Tο παρόν.
ELINA (LIFE10/ENV/GR/606) 2ο stakeholder Forum ( ) - Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς Ολοκληρωμένη Πράσινη Διαχείριση Πετρελαιοειδών Αποβλήτων.
Παρουσίαση της Ηλεκτρονικής Έκδοσης των Περιοδικών «Ιστορία» και «Αρχαιολογία»
ΑΝΩΤΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ Συνολικού προϋπολογισμού €
Οδηγός Αναζήτησης Ιδρυματικού Αποθετηρίου
Αξιοποίηση – αξιολόγηση δικτυακών χώρων Ιστοσελίδες – ιστοχώροι - πύλες.
Πανελλήνια ενημερωτική εκστρατεία για τις Ρευματικές Παθήσεις και το ρόλο του Ρευματολόγου Ελληνική Ρευματολογική εταιρία & Επαγγελματική Ένωση Ρευματολόγων.
Ημερίδα «Τρόποι Χρηματοδότησης ΜΚΟ
Δουλεύοντας μαζί για την προώθηση της υπεύθυνης κατανάλωσης των αλκοολούχων ποτών Εκστρατεία για την υπεύθυνη κατανάλωση από τη Diageo Μάρτιος 2014.
CALIFORNIA DIGITAL LIBRARY CALIFORNIA DIGITAL LIBRARY ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ «ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ» ΣΤ΄ ΕΞΑΜΗΝΟ ΣΤ΄ ΕΞΑΜΗΝΟ Μαρία Καραδήμα Μαρία Καραδήμα.
“ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ.
Τα Αποτελέσματα των Δράσεων της ΑΝ.Ε.ΒΟ. Α.Ε. Γεώργιος Γκάγκας Διαχειριστής της Πράξης.
Μπόλαρη Αγγελικη(1451) Επιβλέπων Βολογιαννίδης Σταύρος ΑΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Σέρρες 2013.
Πρακτικές Σχεδιασμού Μαθήματος. Πρακτικές καλού σχεδιασμού μαθήματος Η συγκέντρωση του εκπαιδευτικού υλικού και η οργάνωση στο eclass γίνεται πλέον σε.
1 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (ΕΥΔ ΕΠΑΕ)
Τεχνική ημερίδα διαχείρισης ΚΑ1/ Tομέας Ανώτατης Εκπαίδευσης Όμιλοι Κινητικότητας: Προκλήσεις & Ευκαιρίες Aθήνα, 22 Οκτωβρίου 2015 Μαυρογιώργου.
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ « Δεσμοί Αλληλεγγύης » Εργαστήρι Διαβούλευσης Α.Σ. «ΚΟΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΣΥΜΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΟΑΕΔ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ Τοπ.Ε.Κ.Ο.
Εκμετάλλευση υπηρεσιών Web 2.0 σε σχολικούς ιστοτόπους Παλάζης Βασίλης 3o Γυμνάσιο Μυτιλήνης.
Η Πύλη eTwinning.net Εργαλεία για την κοινωνική δικτύωση και την επικοινωνία των εκπαιδευτικών Εργαλεία διαχείρισης ενός έργου eTwinning.
ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ. ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η καλή επικοινωνία της διοίκησης με τους.
“Κύκλος ζωής και διαχείριση των σχεδίων Στρατηγικών Συμπράξεων –ΚΑ2”
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ (ΔΑΣΤΑ)
ΚΑ1- Ατομική Κινητικότητα για μαθησιακούς σκοπούς
Κατάσταση και Σχέδιο Δράσης
Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που ένοιωσε την ανάγκη να εκφραστεί και να δραστηριοποιηθεί  καλλιτεχνικά και κοινωνικά σε τοπικό επίπεδο. Μετά από πολύχρονη.
Υπόδειγματα Δημοσιότητας
Γραφιστικός Σχεδιαμός
ΤΙ ΕIΝΑΙ ΤΟ WEB2 Το Web 2.0 αναφέρεται σε μια αναμενόμενη δεύτερη γενιά του Web που επιτρέπει στα άτομα να δημιουργούν, να δημοσιεύουν, να ανταλλάσσουν,
Ανάπτυξη Εκπαιδευτικού Λογισμικού
Κοινωνικά Δίκτυα στο Internet
Ο ορισμός του επιχειρηματικού μοντέλου
Υπόδειγμα καταχώρησης σε ιστοσελίδα (Διαδίκτυο, κινητά, tablet, κλπ)
Εκστρατεία για την υπεύθυνη κατανάλωση από τη Diageo Μάρτιος 2014
Γραφιστικός Σχεδιαμός
Τρόπος προσαρμογής του Microsoft SharePoint Τοποθεσία Web με σύνδεση
Προδιαγραφές Σηματοδότησης Έργων Χρηματοδοτούμενων από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα» (ΕΠΑΝ.
Προδιαγραφές Σηματοδότησης Έργων Χρηματοδοτούμενων από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα» (ΕΠΑΝ.
ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΟΕΠ&ΤΜ
Σχέσεις με την Κοινότητα
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Οδηγίες εικαστικής ταυτότητας του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες» Οκτώβριος 2014

Επικοινωνία και Εικαστική Ταυτότητα Η παρουσίαση αυτή περιέχει απλές, χρήσιμες οδηγίες για την επικοινωνία του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες» μέσα από τις δράσεις και ενέργειες των οργανισμών που έχουν λάβει επιχορήγηση από το Πρόγραμμα Οι οδηγίες έχουν σχεδιαστεί ώστε οι οργανισμοί να έχουν μια συνεπή, εγκεκριμένη κατεύθυνση κατά την υλοποίηση των δράσεων επικοινωνίας των έργων τους, κυρίως αναφορικά με τη σωστή χρήση και εφαρμογή των λογοτύπων του Διαχειριστή Επιχορήγησης (Ίδρυμα Μποδοσάκη) και του Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ (EEA Grants)

Ποιους αφορά αυτή η παρουσίαση Τους οργανισμούς που έχουν λάβει επιχορήγηση καθώς και τους εταίρους τους Τους γραφίστες ή τις διαφημιστικές εταιρίες ή τις εταιρίες παραγωγής με τις οποίες συνεργάζονται για την προβολή των έργων τους ή την παραγωγή ή επιμέλεια κάθε είδους οχήματος επικοινωνίας (έντυπα, υλικά προβολής, ιστοσελίδες, σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κτλ) Το ίδιο το προσωπικό των οργανισμών που ασχολείται με την επικοινωνία, τις δημόσιες σχέσεις, την υλοποίηση δράσεων προβολής, τις σχέσεις με τα ΜΜΕ, την ανάπτυξη και διαχείριση online εργαλείων και μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Χρήσιμοι Ορισμοί Ο Χρηματοδοτικός Μηχανισμός του ΕΟΧ (EEA Grants) είναι ο φορέας χρηματοδότησης του Προγράμματος MKO σε 16 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Το Ίδρυμα Μποδοσάκη είναι ο Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος ΜΚΟ στην Ελλάδα. Το διακριτικό όνομα του Προγράμματος ΜΚΟ στην Ελλάδα είναι «Είμαστε όλοι Πολίτες» (στα αγγλικά: We are all Citizens)

Τι πρέπει να κάνει ο κάθε φορέας υλοποίησης έργων; Να σχεδιάσει και να υλοποιήσει ένα πλάνο επικοινωνίας και προβολής του έργου που υλοποιεί, με τη χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα «Είμαστε όλοι Πολίτες» Να υλοποιήσει δράσεις ενημέρωσης του κοινού για το έργο του (για παράδειγμα μια εναρκτήρια εκδήλωση, συνεντεύξεις Τύπου, εκδήλωση λήξης) Να δημιουργήσει μια ιστοσελίδα με πληροφορίες για το έργο ή να εντάξει στην ήδη υπάρχουσα ιστοσελίδα του πληροφορίες για το έργο στα ελληνικά και στα αγγλικά (εφόσον η υφιστάμενη ιστοσελίδα είναι δίγλωσση) Με την ολοκλήρωση του έργου (όπου αυτό είναι δυνατό, και ιδίως σε περιπτώσεις κτηριακών εγκαταστάσεων) να αναρτήσει μια πλακέτα αναγνώρισης των χρηματοδοτών του έργου

Το βασικό υλικό που θα χρειαστούν οι φορείς υλοποίησης “Boiler Plate”, η αλλιώς μία παράγραφος που πρέπει να αναρτάται στην ιστοσελίδα, στο έντυπο υλικό που παράγετε καθώς και σε όλες τις ανακοινώσεις, τα δελτία Τύπου ή τις παρουσιάσεις σας προς το ευρύ κοινό. Η παράγραφος αυτή πρέπει να χρησιμοποιείται αυτούσια και δεν επιτρέπεται να αλλάξετε, να παραποιήσετε ή να αλλοιώσετε το λεκτικό. Λογότυπα: του φορέα υλοποίησης και του / των συνεργατών του, του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες» καθώς και το σύνθετο λογότυπο (composite logo) του Ιδρύματος Μποδοσάκη και των EEA Grants. Τα λογότυπα θα σας δοθούν στην εγκεκριμένη τους μορφή με την υπογραφή της σύμβασης. Δεν μπορείτε να παραποιήσετε, να αλλάξετε ή να αλλοιώσετε τα λογότυπα αυτά με κανέναν τρόπο.

Boiler Plate – ελληνικά (προσοχή: να χρησιμοποιείται χωρίς την παραμικρή αλλαγή ή τροποποίηση) Το έργο χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το Ίδρυμα Μποδοσάκη. Στόχος του Προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μας και η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.Είμαστε όλοι ΠολίτεςΧρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧΊδρυμα Μποδοσάκη

Boiler Plate – αγγλικά (προσοχή: να χρησιμοποιείται χωρίς την παραμικρή αλλαγή ή τροποποίηση) This project is funded by the Greek NGO Programme “We are all Citizens” which is part of the EEA & Norway Grants for Greece. The Bodossaki Foundation is the Fund Operator of this Programme. The Programme aims to strengthen civil society and enhance the contribution of NGOs to social justice, democracy and sustainable development.We are all CitizensEEA & Norway GrantsBodossaki Foundation

Λογότυπα (σε απεικόνιση) Σύνθετο λογότυπο (composite logo) Χρησιμοποιείτε πάντα τα εγκεκριμένα αρχεία που σας έχουν δοθεί Μην χρησιμοποιείτε τα δυο λογότυπα ξεχωριστά ή σε απόσταση μεταξύ τους Μην αλλάζετε τη θέση ή τη σειρά των λογοτύπων Μην εφαρμόζετε τα λογότυπα σε έγχρωμα φόντα (backgrounds) ή επάνω σε φωτογραφίες ή σε άλλο οπτικό υλικό

Λογότυπα (σε απεικόνιση) Λογότυπο Προγράμματος ΜΚΟ «Είμαστε όλοι Πολίτες» Χρησιμοποιείτε πάντα τα εγκεκριμένα αρχεία που σας έχουν δοθεί Μην αλλάζετε, μην παραποιείτε, μην αλλοιώνετε το λογότυπο Μην εφαρμόζετε το λογότυπο σε έγχρωμα φόντα (backgrounds) ή επάνω σε φωτογραφίες ή σε άλλο οπτικό υλικό

Κανόνες για την εφαρμογή των λογοτύπων Τα λογότυπα εφαρμόζονται αναλλοίωτα, πάντα σε λευκό φόντο και σε στοίχιση (οριζόντια ή κάθετη) Μπορούν να εφαρμοστούν μόνα τους ή με το γραμμικό στοιχείο ‘curve’, τη χαρακτηριστική φούξια καμπύλη που συνοδεύει εικαστικά τις δημιουργικές εφαρμογές του Προγράμματος ΜΚ Στα αρχεία που σας έχουν δοθεί έχετε τη σωστή απεικόνιση των λογοτύπων σε οριζόντια διάταξη, κάθετη διάταξη, σε λευκό φόντο ή σε λευκό φόντο με τη φούξια καμπύλη “curve” Χρησιμοποιείτε πάντα τα εγκεκριμένα αρχεία που σας έχουν δοθεί Μην αλλάζετε τη θέση ή τη σειρά των λογοτύπων Μην εφαρμόζετε τα λογότυπα σε έγχρωμα φόντα (backgrounds) ή επάνω σε φωτογραφίες ή σε άλλο οπτικό υλικό

Εφαρμογή λογοτύπων (σε απεικόνιση) Οριζόντια διάταξη, με ή χωρίς τη φούξια καμπύλη

Εφαρμογή λογοτύπων (σε απεικόνιση) Κάθετη διάταξη

Χρωματικές Παλέτες (Pantone & CMYK)

Χρήση οπτικού υλικού Το ζωντανό οπτικό υλικό από την εξέλιξη των έργων σας είναι εξαιρετικά χρήσιμο για την επικοινωνία και την προβολή των αποτελεσμάτων του έργου και του προγράμματος. Φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση (για τις οποίες έχετε δικαιώματα δημοσίευσης, ιδιαίτερα όταν απεικονίζονται παιδιά), βίντεο ή συνεντεύξεις «μιλούν» από μόνα τους για την εξέλιξη του έργου σας. Θυμηθείτε να αναφέρεστε στους χρηματοδότες του έργου και να κάνετε ορθή χρήση των λογοτύπων σε κάθε περίπτωση οπτικής απεικόνισης των λογοτύπων τους.

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης Η χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι πολύ χρήσιμη για την ταχεία διάδοση του έργου και των αποτελεσμάτων του, ιδιαίτερα σε νεανικά ή τεχνολογικά active κοινά. Θυμηθείτε να συνδεθείτε και να μοιράζεστε με το Φορέα Διαχείρισης τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αφορούν το έργο σας, καθώς και να αναφέρεστε στους χρηματοδότες του έργου συνδέοντας τις αναφορές σας στα δικά τους μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ιστότοπος, Μέσα κοινωνικής δικτύωσης Προγράμματος & Φορέα Διαχείρισης Facebook: We are all Citizens Facebook: Ίδρυμα Μποδοσάκη Websites:

Ιστότοπος, Μέσα κοινωνικής δικτύωσης Χρηματοδοτικού Μηχανισμού ΕΟΧ Facebook: EEANorwayGrants Website:

Παραδείγματα εφαρμογών: Roll up Banner Στο παράδειγμα μπορείτε να δείτε μια εφαρμογή σε roll up banner, με φωτογραφίες, ένα κείμενο / μήνυμα, τη σωστή εφαρμογή των λογοτύπων του προγράμματος, του Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ και του Φορέα Υλοποίησης καθώς και την αποτύπωση της θέσης του λογοτύπου του έργου

Παραδείγματα εφαρμογών: Header – Footer Στο παράδειγμα μπορείτε να δείτε δυνατότητες αποτύπωσης σε header / footer για ηλεκτρονικά δελτία, έντυπα, δελτία Τύπου κτλ, όπου απεικονίζεται η σωστή εφαρμογή των λογοτύπων του προγράμματος, του Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ και του Φορέα Υλοποίησης

Πού μπορώ να μάθω περισσότερα; Για κάθε διευκρίνιση ή απορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τους διαχειριστές προγραμμάτων του Ιδρύματος Μποδοσάκη που χειρίζονται το δικό σας έργο. Οι οδηγίες εικαστικής ταυτότητας βασίζονται στο εγχειρίδιο “Communication & Design Manual” των ΕΕΑ Grants, το οποίο είναι διαθέσιμο στον παρακάτω σύνδεσμο: