ΚΏΣΤΑΣ ΔΡΑΚΟΣ RAINBOW ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Κυβέλη Ζώτου Μάθημα Πληροφορικής Β2 Ομάδα Α. Twiggy.
Advertisements

‘’Rock n’ Roll’’ Η εργασία που ακολουθεί όπως αναφέρω και ποιο πάνω έχει να κάνει με το Rock n’ Roll. Παρ ‘όλα αυτά αναφέρομαι σε δύο Καλλιτέχνες. Στον.
Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΔΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ.
ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΑΘΙΑ ΝΑΓΙΑ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ
ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
Εργασία για τη Μουσική Θα ασχοληθώ με ένα συγκρότημα της προτίμησης μου τους ‘’Bullet for my Valentine’’. Το επέλεξα διότι είναι κάτι που πραγματικά μου.
ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ CD/DVD
Πόλεμος και ειρήνη.
ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΥ A2
Σχολικό Έτος Εργασία στο μάθημα της Τεχνολογίας Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά «Άγιος Παύλος» Υπεύθυνη καθηγήτρια : Σταυρούλα Μαυρομματάκη.
Μουσική Ροκ Drum kit Αντριάνα Σεργίδου Β΄ Φάση ΝΑΠ, 2011
Ο αγαπημένος μου τραγουδιστής-συνθέτης
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑ “ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ”
Η Μονόπολη Σχεδιάστηκε από την αμερικανίδα οικονομολόγο Λάιζι Μάτζι, η οποία έλαβε και το σχετικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το Η αρχική ονομασία του.
Είδη της Rock και Metal Μουσικής
Οι Πυξ Λαξ (ονομασία προερχόμενη από την αρχαιοελληνική γλώσσα που σημαίνει με γροθιές και κλωτσιές) ήταν ελληνικό έντεχνο / εναλλακτικό συγκρότημα, που.
Κωνσταντίνος Καραντάκης
Ο ΗΡΩΑΣ ΜΟΥ Κωστής Δ.. Eminem ► Σήμερα θα σας μιλήσω για τον Eminem, ο οποίος είναι τραγουδιστής.
Queen. Οι Queen δημιουργή- θηκαν στο Λονδίνο το 1971, με αρχικά μέλη τους Freddie Mercury (φωνητικά, πλήκτρα), Brian May (ηλεκτρική κιθάρα, φωνητικά),
The Doors 21/8/2014 Παπαδόπουλος Θέμης1. Οι The Doors ιδρύθηκαν το 1965 από τους Τζιμ Μόρισον και Ρέι Μάνζαρεκ.Το όνομά τους το εμπνεύστηκαν από το μυθιστόρημα.
Από το γραμμόφωνο στο …mp3
Corina Danielidou. A few words about… Στην φτωχογειτονιά Aston στο Birmingham, γεννήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου του 1948 ο John Michael Osbourne. Οι γονείς.
Μυρτώ Μιτοπούλου – Βαγγέλης Παναγιωτόπουλος
Skrillex.
 1 η υποομάδα: φθινόπωρο Αγγελακοπούλου Μαρία Κόκκας Ηλίας Κοντογιάννης Δημήτρης Μπέλλου Μαρία Σταυροθεόδωρος Στέφανος.
Ιταλία Ισπανία Ελλάδα Θέμα: ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΙΘΑΡΑ Η κλασική κιθάρα είναι μια κιθάρα με έξι χορδές. Ανήκει ως είδος στα χορδοφωνα και με αυτήν παίζεται κυρίως κλασική μουσική, αν και.
Να το κατάλαβαν άραγε;; Δεν τρίτωσε απλώς το κακό, ή το καλό, που μπορεί ο καθένας να το πάρει όπως θέλει, αλλά…. ΤΕΤΑΡΤΩΣΕ!! Για μένα πάντως, το βλέπω.
James Blunt Σε αυτό το κείμενο θα σας παρουσιάσουμε την ιστορία και την καριέρα του μεγάλου τραγουδιστή James Blunt. Θα μιλήσουμε για τα δημοφιλή τραγούδια.
BEATLES JOHN LENNON PAUL MACARTNEY GEORGE HARRISON RINGO STARR.
Σάγγου Ασημίνα Παπαδημητρίου Σοφία Παπαδοπούλου Βασιλική Σίμου Αναστασία Παπαδόπουλος Σάββας.
ΤΟ ROCK ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ
ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1973 (ΧΟΥΝΤΑ)
Εντεχνο (συγχρονο) λαικο τραγουδι
H ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΧΑΡΗΣ ΚΟΣΚΙΝΑΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ.
10ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν με τον Μάνο Λοΐζο: Γιώργος Νταλάρας Τμήμα: ΣΤ΄1 Βασίλης Βρ. Βασίλης Β.
Πρότυπο Πειραματικό Γενικό Λύκειο
Oktoberfest Τον Οκτώβρη στα πλαίσια του μαθήματος των Γερμανικών πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας μία γιορτή, η οποία είναι παραδοσιακή γιορτή στη Γερμανία.
Το αγαπημένο μας συγκρότημα Three days grace. Η ομαδα μας Μπάμπης Σφακιανάκης Νατάσσα Σφήκα Τμήμα ΣΤ2.
Ελευθεριάδου Ευδοξία ΒΤ1
Ο Μεγαλύτερος Ρέγκε Καλλιτέχνης
Συνηθισμένα όργανα ντραμς κιθάρα. Συνηθισμένα όργανα ντραμς κιθάρα.
Καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν με τον Μάνο Λοΐζο: Γιάννης Πάριος
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Ιστορικά κτήρια συγκρότημα Πατησίων Εξέλιξη της υποδομής.
Γνωριμία με τις Ιδεοκατασκευές
Μουσική Δεν μπορείς να την αγγίξεις, αλλά εκείνη μπορεί!!!
Η θέση και το φυσικό περιβάλλον της Βόρειας Αμερικής Κεφ. 39 Ουρδας Ιωάννης 2013.
R oc k & Τέχνη Rock 4 four. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Συνθέσαμε μια εργασία η οποία έχει σχέση με διάφορες ταινίες, λογοτεχνικά βιβλία, και αφιερώματα σε συγκροτήματα.
Cool Jazz Στις αρχές της δεκαετίας του 1950, οι μουσικοί της jazz δημιούργησαν μια λιγότερο ξέφρενη, εκλεπτυσμένη και ατμοσφαιρική προσέγγιση στον αυτοσχεδιασμό,
ΘΕΑΤΡΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΜΕΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ.
Μουσικά Σύνολα Η Συμφωνική Ορχήστρα.
Ο ιδρυτής του Rock ‘n’ Roll
ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ένα από τα τμήματα του project της Α λυκείου το Α5 ασχολήθηκε με την καταγραφή των περισσότερων μουσικών ειδών . Κατά τη διάρκεια της εργασίας.
Δραστηριοτητεσ απο τον κοσμο τησ φυσικησ για το νηπιαγωγειο
U2.
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Το Καλοκαίρι είναι μία από τις αγαπημένες μας εποχές γιατί τελειώνουν τα σχολεία, πάμε στις παραλίες, τρώμε παγωτά και κάνουμε διακοπές.
ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΡΟΚ ΜΟΥΣΙΚΗ BEATLES JOHN LENNON IMAGINE
Αγγελικη σταθοπουλου δεσποινα μπιτσικωκου στελλα μπουλινη β1
Ένα ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο
Η ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον ΑΕΠΠ
Απαντάτε μόνο για όσα ακούτε!! #yolo_turboswag_attack_attack
Πείθουμε τους εαυτούς μας ότι η ζωή μας θα είναι καλύτερη όταν θα παντρευτούμε, θα αποκτήσουμε ένα μωρό, μετά ένα ακόμα. Μετά αγχωνόμαστε διότι τα παιδιά.
الشـــغل والطـــاقة الشغل
Σταθερά ΚΕΣΠΕΜ Κομοτηνής
Πείθουμε τους εαυτούς μας ότι η ζωή μας θα είναι καλύτερη όταν θα παντρευτούμε, θα αποκτήσουμε ένα μωρό, μετά ένα ακόμα. Μετά αγχωνόμαστε διότι τα παιδιά.
Πείθουμε τους εαυτούς μας ότι η ζωή μας θα είναι καλύτερη όταν θα παντρευτούμε, θα αποκτήσουμε ένα μωρό, μετά ένα ακόμα. Μετά αγχωνόμαστε διότι τα παιδιά.
Ελμπαχλαουάν Μαρουσώ,Δαρλής Μιχάλης,Καραγιάννη Λίνα,Καβέτσος Γιάννης
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΚΏΣΤΑΣ ΔΡΑΚΟΣ RAINBOW ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Οι Rainbow είναι το συγκρότημα που δημιούργησε ο κιθαρίστας Ritchie Blackmore αμέσως μετά την αποχώρηση του από τους Deep Purple, μαζί με τέσσερα πρώην μέλη του συγκροτήματος Elf. Είναι ένα από τα γνωστότερα ονόματα στο χώρο της hard rock μουσικής και πρωτοστάτησαν στη δημιουργία του power metal

Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ DIO Αμέσως μετά την αποχώρηση του από τους Deep Purple το 1975, ο Ritchie Blackmore αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό του συγκρότημα με την ονομασία Ritchie Blackmore's Rainbow. Πρώτη σύνθεση του συγκροτήματος αποτέλεσαν οι Ronnie James Dio (φωνητικά), Graig Gruber (μπάσο), Gary Driscoll (τύμπανα) και Mickey Lee Soule (πλήκτρα). Μαζί κυκλοφόρησαν τον πρώτο ομότιτλο δίσκο του συγκροτήματος, πριν ο Ritchie Blackmore απολύσει σχεδόν όλα το υπόλοιπα μέλη εκτός του Ronnie James Dio. Στη θέση τους προσέλαβε τον ντράμερ του Jeff Beck, Cozy Powell, τον Jimmy Bain (μπάσο) και τον Tony Carey (πλήκτρα).

Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ Νέα μέλη του συγκροτήματος ήταν πλέον ο Graham Bonnett (φωνητικά) και ο Don Airey (πλήκτρα). Οι Rainbow κυκλοφόρησαν το Down to Earth με τις μεγάλες επιτυχίες Since You've Been Gone και All Night Long. Η περιοδεία για τον δίσκο τερμάτισε με το συγκρότημα του Blackmore σαν πρώτο όνομα στο ιστορικό φεστιβάλ Monsters of Rock. Αυτή ήταν και η τελευταία συναυλία του μεγάλου ντράμερ Cozy Powell όπως και του τραγουδιστή Graham Bonnett ο οποίος εκδιώχθηκε από το συγκρότημα για προβλήματα αλκοολισμού.

Η ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ Το χειμώνα του 1993 ο Blackmore αποχώρησε από τους Deep Purple και αποφάσισε να επαναδημιουργήσει τους Rainbow. Το 1995 κυκλοφόρησε ο δίσκος Stranger In Us All με μία νέα σύνθεση: ο Doogie White στα φωνητικά, ο Greg Smith στο μπάσο, ο John O' Reilly στα τύμπανα και ο Paul Morris στα πλήκτρα. Μετά την κυκλοφορία του δίσκου ο John O' Reilly αντικαταστάθηκε από τον παλιό γνώριμο Chuck Burgi. Το 1997, ο Blackmore αποφάσισε να διαλύσει το συγκρότημα για να δημιουργήσει με τη σύζυγο του, Candice Night, τους Blackmore's Night. Το φθινόπωρο του 1998, ο Cozy Powell μίλησε με τον Blackmore για μία επανένωση της παλιάς σύνθεσης η οποία είχε κυκλοφορήσει το Rising. Η επανένωση της "κλασικής" σύνθεσης των Rainbow δεν πραγματοποιήθηκε λόγω του θανάτου του Cozy Powell τον Απρίλιο του 1998. Δώδεκα χρόνια αργότερα, την άνοιξη του 2010, ο θάνατος του Ronnie James Dio έδωσε τέλος στις ελπίδες των οπαδών του συγκροτήματος

THE END R.I.P RONNIE JAMES DIO July 10, 1942 – May 16, 2010