Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

James Blunt Σε αυτό το κείμενο θα σας παρουσιάσουμε την ιστορία και την καριέρα του μεγάλου τραγουδιστή James Blunt. Θα μιλήσουμε για τα δημοφιλή τραγούδια.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "James Blunt Σε αυτό το κείμενο θα σας παρουσιάσουμε την ιστορία και την καριέρα του μεγάλου τραγουδιστή James Blunt. Θα μιλήσουμε για τα δημοφιλή τραγούδια."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 James Blunt Σε αυτό το κείμενο θα σας παρουσιάσουμε την ιστορία και την καριέρα του μεγάλου τραγουδιστή James Blunt. Θα μιλήσουμε για τα δημοφιλή τραγούδια του, τις κορυφαίες επιτυχίες του και τα είδη μουσικής του. Eπίσης θα σας αναφέρουμε τις σπουδές τους και την περίοδο του πολέμου.

2 Η ιστορία του: Ο James Blunt γεννήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου είναι Βρετανός τραγουδιστής και μουσικός. Γεννήθηκε ως James Blount στο Wiltshire της Αγγλίας.Αποφοίτησε από το τμήμα Κοινωνιολογίας το 1996. Υπηρέτησε τον Αγγλικό Στρατό για έξι χρόνια και συμμετείχε σε αποστολές στον Καναδά, Σερβία και Ελβετία, έως και το 2002. Μέσα από τη δίνη του πολέμου στο Κόσσοβο έγραψε το κομμάτι “No Bravery”.

3 Η καριέρα του: Το πρώτο του άλμπουμ, Back To Bedlam, έκανε μεγάλη επιτυχία το 2005, ειδικά με το τραγούδι "You're Beautiful" - μια σημαντική μπαλάντα. Το είδος της μουσικής του περιγράφεται ως μίγμα jazz, rock και soul. Το πρώτο τραγούδι του Blunt, με τίτλο "High," έκανε μεγάλη επιτυχία στη χώρα του. Με το "You're Beautiful", απογειώθηκε όχι μόνο στη χώρα του αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Το Δεκέμβριο του 2005 κυκλοφόρησε το τραγούδι "Goodbye My Lover"

4 Βραβεία και δίσκοι: Δισκογραφία: 2004 : Back to Bedlam 2006 : Chasing time : The Bedlam Sessions 2007 : All the Lost Souls Βραβεία: Music Award Καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου τραγουδιστή ( Γαλλία ) - Award Καλύτερου Ποπ τραγουδιστή - Award Καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου τραγουδιστή ( Γερμανία ) - Video Music Award Καλύτερης μπαλάντας της χρονιάς You're beautiful ( Αυστραλία ) - Ivor Novello Award Καλύτερου τραγουδιστή της χρονιάς - MTV Video Music Award Καλύτερου Τραγουδιστή της χρονιάς - World Music Award Καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου τραγουδιστή - Teen Choice Award Καλύτερης Φωνής ( Ηνωμένες Πολιτείες ) 2008 - ECHO Award Καλύτερου Διεθνή τραγουδιστή

5 Αναφορές: http://www.musicheaven.gr/html/modules. php?name=News&file=article&id=2016http://www.musicheaven.gr/html/modules. php?name=News&file=article&id=2016 http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE %B6%CE%AD%CE%B9%CE%BC%CF% 82_%CE%9C%CF%80%CE%BB%CE%B 1%CE%BD%CF%84http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE %B6%CE%AD%CE%B9%CE%BC%CF% 82_%CE%9C%CF%80%CE%BB%CE%B 1%CE%BD%CF%84


Κατέβασμα ppt "James Blunt Σε αυτό το κείμενο θα σας παρουσιάσουμε την ιστορία και την καριέρα του μεγάλου τραγουδιστή James Blunt. Θα μιλήσουμε για τα δημοφιλή τραγούδια."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google