Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Το Καλοκαίρι είναι μία από τις αγαπημένες μας εποχές γιατί τελειώνουν τα σχολεία, πάμε στις παραλίες, τρώμε παγωτά και κάνουμε διακοπές.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Το Καλοκαίρι είναι μία από τις αγαπημένες μας εποχές γιατί τελειώνουν τα σχολεία, πάμε στις παραλίες, τρώμε παγωτά και κάνουμε διακοπές."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Το Καλοκαίρι είναι μία από τις αγαπημένες μας εποχές γιατί τελειώνουν τα σχολεία, πάμε στις παραλίες, τρώμε παγωτά και κάνουμε διακοπές δώδεκα εβδομάδες. Οι μήνες του καλοκαιριού είναι o Ιούνιος , ο Ιούλιος και ο Αύγουστος.

2 ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ Το Φθινόπωρο είναι η αρχή της καινούργιας σχολικής χρονιάς.
Το Φθινόπωρο είναι η αρχή της καινούργιας σχολικής χρονιάς. Πέφτουν τα φύλλα και αρχίζουν τα πρώτα κρύα. Οι μήνες του Φθινοπώρου είναι ο Σεπτέμβρης,ο Οκτώβρης και ο Νοέμβρης.

3 ΧΕΙΜΩΝΑΣ Ο Χειμώνας είναι μία ωραία εποχή γιατί συμβαίνουν πολλά, ευχάριστα πράγματα. Δηλαδή είναι ο ερχομός του Χριστού, οι χριστουγεννιάτικες διακοπές. Οι μήνες του χειμώνα είναι ο Δεκέμβρης, ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος.

4 ΑΝΟΙΞΗ Η Άνοιξη είναι μία ωραία εποχή γιατί ανθίζουν τα λουλούδια, έρχονται τα πρώτα χελιδόνια και αρχίζει η καλοκαιρία. Έχουμε δεκαπενθήμερο διακοπών το Πάσχα. Οι μήνες της Άνοιξης είναι ο Μάρτιος, ο Απρίλιος και ο Μάιος.


Κατέβασμα ppt "ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Το Καλοκαίρι είναι μία από τις αγαπημένες μας εποχές γιατί τελειώνουν τα σχολεία, πάμε στις παραλίες, τρώμε παγωτά και κάνουμε διακοπές."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google