Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ελμπαχλαουάν Μαρουσώ,Δαρλής Μιχάλης,Καραγιάννη Λίνα,Καβέτσος Γιάννης

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ελμπαχλαουάν Μαρουσώ,Δαρλής Μιχάλης,Καραγιάννη Λίνα,Καβέτσος Γιάννης"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ελμπαχλαουάν Μαρουσώ,Δαρλής Μιχάλης,Καραγιάννη Λίνα,Καβέτσος Γιάννης
Rock-Metal Ελμπαχλαουάν Μαρουσώ,Δαρλής Μιχάλης,Καραγιάννη Λίνα,Καβέτσος Γιάννης

2 Τι ονομάζουμε Rock? Η μουσική ροκ (rock) στο σύνολό της, αποτελεί ένα είδος δημοφιλούς μουσικής που χαρακτηρίζεται συνήθως από έντονο ρυθμό και από ευδιάκριτη, χαρακτηριστική μελωδία φωνητικών η οποία συνοδεύεται συνήθως από ηλεκτρικές κιθάρες, ηλεκτρικό μπάσο και ντραμς.Πολλές φορές χρησιμοποιούνται και πληκτροφόρα όργανα, όπως πιάνο ή συνθεσάιζερ.

3 Guns n’ Roses

4 Aerosmith

5 Τι ονομάζουμε Metal? Το Μέταλ είναι μουσικό είδος και κατατάσσεται ως παρακλάδι της Ροκ μουσικής.Τα μουσικά σχήματα που θεωρούνται ως πρωτόλεια στο Μέταλ δημιούργησαν ένα βαρύ ήχο εστιασμένο στην κιθάρα, στο μπάσο και στα ντραμς, έχοντας ως χαρακτηριστικό την έντονη παραμόρφωση στον ήχο της ηλεκτρικής κιθάρας καθώς και τα γρήγορα σόλο.

6 Dimmu Borgir

7 Ποιά είδη Metal υπάρχουν?
Heavy Metal Thrash Metal To Death Metal Symphonic Black Metal Symphonic Power Metal Black Metal Symphonic Metal.

8 Λίγα λόγια για το Heavy Metal που σίγουρα οι περισσότεροι θα έχετε ακουστά..
Αναπτύχθηκε στα τέλη της δεκαετίας του '60 - αρχές '70 και ρίζες του εφορμούν από την Μπλουζ και το ψυχεδελικό ροκ.Το Heavy Metal είναι το πιο ακραίο στην ένταση, αρρενωπότητα και θεατρικότητα. Το Heavy metal έγινε ευρέως γνωστό την δεκαετία του '80, οπότε αναπτύχθηκαν πολλά από τα γνωστά υποείδη του. Εναλλαγές πιο ακραίες περιορίστηκαν τότε στην Underground μουσική σκηνή, άλλες πάλι όπως το Γκλαμ Μέταλ και το thrash metal γνώρισαν μεγάλη εμπορική επιτυχία.

9 Ο λόγος για τον οποίον θα μπορούσε κάποιος να επιλέξει να ακούσει Rock ή Metal εξαρτάται από τους εξής παράγοντες : Το περιβάλλον στο οποίο έχει μεγαλώσει. Οι παρέες,κυρίως της εφηβικής ηλικίας. Ως αντίδραση στη μάζα που περιθωριοποιεί αυτό το μουσικό είδος.

10 To «Παρεξηγημένο» Μetal…
Iσως καποιοι το έχουν συνδέσει και με τον σατανισμό,πράγμα που δεν ισχύει.Το μόνο που μπορεί να πει κάποιος είναι οτι εκτός απο την απόλυτη ενέργεια που μπορεί να νιώθει αυτός που παίζει ή ακούει τα συγκεκριμένα είδη επίσης μπορεί να ακούσει και να δημιουργήσει αριστουργήματα απο πλευρά σύνθεσης και στιχουργίας.


Κατέβασμα ppt "Ελμπαχλαουάν Μαρουσώ,Δαρλής Μιχάλης,Καραγιάννη Λίνα,Καβέτσος Γιάννης"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google