Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Σταθερά ΚΕΣΠΕΜ Κομοτηνής

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Σταθερά ΚΕΣΠΕΜ Κομοτηνής"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Σταθερά ΚΕΣΠΕΜ Κομοτηνής 2012-13
Εκπαιδευτικός: Θώμη Κοτζαμάνη Επιστημονική Υπεύθυνη: Μαρία Ζωγραφάκη Επόπτρια: Μαρία Γραμματίκα Αριθμός παιδιών: 12 Αγόρια: 6 Κορίτσια: 6

2 Ο Σεβντάς του Σεντουκιού
Ο Σεβντάς του Σεντουκιού Μαθαίνουμε… ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ Η/Υ!!!

3 Στη διάρκεια των μαθημάτων μας, διαβάσαμε τα κείμενα του Σεβντά…
Επίπεδο 1 Πόλη Επίπεδο 2 Θεός Νείλος Η πυραμίδα του Χέοπα Ο ναός της Άρτεμης στην Έφεσο Ο ποταμός Αμαζόνιος Επίπεδο 3 Λος Άντζελες Σαντορίνη Το ρολόι της Ξάνθης Επίπεδο 4 Μπιγκ Μπέν Νέα Υόρκη Ο πύργος του Άιφελ Το χρυσελεφάντινο άγαλμα του Δια Μαρώνεια Φίλιπποι Επίπεδο 5 Το άγαλμα της ελευθερίας Επίπεδο 6 Ρώμη

4 Ο σεβντάς του σεντουκιού μας ταξίδεψε σε πολλά μέρη σε όλο τον κόσμο κι έτσι γνωρίσαμε αρκετές πόλεις της Ευρώπης, της Αμερικής και της Αφρικής!

5 Ένα από τα ταξίδια μας ήταν αυτό στη Νέα Υόρκη…
Στα πλαίσια της επεξεργασίας του κειμένου, εντοπίσαμε στο χάρτη την μεγαλούπολη, αποσαφηνίσαμε έννοιες, όπως αυτή του μετανάστη, περιηγηθήκαμε στο google earth και είδαμε σχετικά βίντεο στο ίντερνετ.. Ετοιμαστήκαμε για ταξίδι στη Νέα Υόρκη!

6 Αφού φτιάξαμε τη φανταστική μας βαλίτσα και τη λίστα με τα πράγματα που θα πάρουμε για το ταξίδι μας, επικεντρωθήκαμε σε ένα από τα εκθέματα που θα δούμε με τη βοήθεια του σεβντά, το Άγαλμα της Ελευθερίας!

7 Το άγαλμα της ελευθερίας
Αφού τελειώσαμε την επεξεργασία και συγκεντρώσαμε αρκετές πληροφορίες, αποφασίσαμε να κατασκευάσουμε τρισδιάστατη μακέτα με την Νέα Υόρκη! Γράψαμε επεξηγηματικές λεζάντες σε κάθε κατασκευή με τη βοήθεια των κειμένων του σεβντά και του ίντερνετ. Έτσι, κατασκευάσαμε: Ουρανοξύστες Το άγαλμα της ελευθερίας Μέσα μεταφοράς Σημαία κ.α. Χρησιμοποιήσαμε χαρτόνια, μαρκαδόρους, νερομπογιές, γκοφρέ, ψαλίδια, πινέλα, κόλλες, ξυλάκια από σουβλάκια κ.α.

8 Ιδού το αποτέλεσμα..

9 ..και η αναμνηστική φωτογραφία της τάξης καμαρώνοντας για την κατασκευή μας!!


Κατέβασμα ppt "Σταθερά ΚΕΣΠΕΜ Κομοτηνής"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google