Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Συνηθισμένα όργανα ντραμς κιθάρα. Συνηθισμένα όργανα ντραμς κιθάρα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Συνηθισμένα όργανα ντραμς κιθάρα. Συνηθισμένα όργανα ντραμς κιθάρα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Συνηθισμένα όργανα ντραμς κιθάρα

3 Rock n’ Roll Heavy Metal
Είναι ένα είδος μουσικής το οποίο κατατάσεται ως παρακλάδι της Rock μουσικής. Αναπτύχθηκε στα μέσα-τέλη της δεκαετίας του Οι ρίζες του προέρχονται απο την Bluez και το Psychedelic Rock.

4 The Clash Είναι το όνομα βρετανικού πανκ μουσικού συγκροτήματος, που ιδρύθηκε το 1977 αποτελώντας μέρος του πρώτου κύματος της αγγλικής πανκ μουσικής.

5 The Beatles Οι Beatles ήταν ένα παγκοσμίου φήμης αγγλικό ροκ συγκρότημα από το Λίβερπουλ, αποτελούμενο από τον τραγουδιστή και κιθαρίστα John Lennon, τον τραγουδιστή και μπασίστα Paul McCartney, τον κιθαρίστα George Harrison και τον ντράμερ Ringo Starr.

6 AC/DC Η κινητήριος δύναμη του εκρηξιγενούς σχήματος, οι αδελφοί Malcolm & Angus Young, γεννήθηκαν στη Γλασκόβη της Σκωτίας στα 1953 & 1958 αντιστοίχως. Ήταν στα 1963 που η οικογένεια Young μετοίκισε στο Sydney που έθρεψε τα καλλιτεχνικά (και όχι μόνο) ανήσυχα αδέλφια.

7 White Stripes Ήταν ενεργό από το 1997 μέχρι τις 2 Φλεβάρη του ήταν ένα αμερικάνικο ροκ συγκρότημα από το Ντιτρόιτ. Αποτελούνταν από τον Τζακ Γουάιτ (φωνή, κιθάρα) και την Μεγκ Γουάιτ (τύμπανα).

8 Arctic Monkeys Οι Arctic Monkeys είναι ένα Βρετανικό ροκ συγκρότημα από το Σέφιλντ της Αγγλίας. Δημιουργήθηκε το 2002 και πήρε το όνομά του από το συγκρότημα που είχε ο θείος του Τζέιμι Κουκ(κιθαρίστα) τη δεκαετία του '70.Αποτελούνται από τους: Άλεξ Τέρνερ φωνητικά, κιθάρα) Τζέιμι Κουκ (κιθάρα),Νικ Ο' Μάλλεϊ (Ηλεκτρικό μπάσο)και Ματ Χέλντερς (Ντραμς)

9


Κατέβασμα ppt "Συνηθισμένα όργανα ντραμς κιθάρα. Συνηθισμένα όργανα ντραμς κιθάρα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google