Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

10ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "10ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 10ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Χάρης Ηλιάδης Γιώργος Μαντουλίδης Κωνσταντίνα Κωστοπούλου ΤΑΞΗ Δ΄2

2 MME ΤΑ ΜΜΕ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΠΛΗΡΩΦΟΡΙΕΣ. ΘΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

3 ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

4 Πριν από εκατό περίπου χρόνια, το 1895, ο πατέρας του ραδιοφώνου Γουλιέλμος Μαρκόνι κατόρθωσε να μεταδώσει ηχητικά σήματα Μορς διαμέσου ερτζιανών κυμάτων. Οι επιτυχίες του Μαρκόνι και άλλων ερευνητών όπως του Ρέτζιναλντ Φέσεντεν (Reginald Fessenden) και του Λη ντε Φόρεστ (Lee de Forest) αποτελούν την απαρχή της ανάπτυξης της ραδιοφωνίας. Η ραδιοφωνία, η οποία συνίσταται στη μετάδοση ομιλιών, μουσικής και λόγου σε μεγάλες αποστάσεις χωρίς τη μεσολάβηση αγωγών, αλλά με ηλεκτρομαγνητικά κύματα, και στη λήψη τους από ειδικούς δέκτες, αποτελεί πρακτική εφαρμογή της εφεύρεσης των ηλεκτρονικών λυχνιών. Άρχισε να αναπτύσσεται τη δεκαετία του 1910 στις ΗΠΑ.

5 ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ Το ραδιόφωνο μας βοηθάει να μαθαίνουμε τα Νέα και τα σοβαρά θέματα. Επίσης μπορούμε Καθώς να πηγαίνουμε κάπου με το αυτοκίνητο Να ακούμε τα σοβαρά θέματα της πόλης μας.

6 Συνέχεια Επίσης και να ακούμε μουσική ,να ακούμε τον καιρό και να μαθαίνουμε τα νέα από το εξωτερικό.Επίσης και να ενημερωνόμαστε για Μια επίσημη εκδήλωση.

7 Αρνητικά Το ραδιόφωνο μας κάνει να αισθανόμαστε άσχημα για αυτά που ακούμε στον κόσμο και Για τις αρρώστιες που κυκλοφορούν επίσης όταν πάμε κάπου μας ζαλίζει που μιλάνε πολύ. Το μόνο που είναι καλό είναι η μουσική!!!

8 τέλος


Κατέβασμα ppt "10ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google