Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Corina Danielidou. A few words about… Στην φτωχογειτονιά Aston στο Birmingham, γεννήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου του 1948 ο John Michael Osbourne. Οι γονείς.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Corina Danielidou. A few words about… Στην φτωχογειτονιά Aston στο Birmingham, γεννήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου του 1948 ο John Michael Osbourne. Οι γονείς."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Corina Danielidou

2 A few words about… Στην φτωχογειτονιά Aston στο Birmingham, γεννήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου του 1948 ο John Michael Osbourne. Οι γονείς του περήφανοι άνθρωποι μα πολύ φτωχοί. Το πρώτο του συγκρότημα ήταν οι Approach. Την πρώτη του σκηνική παρουσία την έκανε μπροστά από 3 ανθρώπους! Το δευτερο συγκρότημα ήταν οι Music Machine. Και το τριτο black sabbath που το πρώτο άλμπουμ κυκλοφόρησε την Παρασκευή, 13 του Φλεβάρη, 1970 και ονομάστηκε Black Sabbath. Σήμερα,κάνει solo καριέρα είναι παντρεμένος με την Sharon Osbourne, έπισης έχει δύο παιδια την Kelly και τον Jack !!!

3 A few words about.. Στο Cοrtland της ΗΠΑ,10 Ιουλίου το 1942 γεννήθηκε ο Ronald James Padovana. Ήταν μπασίστας / τραγουδιστής στο ELF rock συγκρότημα στις αρχές της δεκαετίας, και τα μέσα του εβδομήντα. Ήταν τραγουδιστής στους "Rainbow" από το 1975- 1978.Και αφου αντικατεστησε τον Ozzy τραγουδησε στους "Black Sabbath" από το 1980-1982 και 1992-93.Είναι αύτος που δημιούργησε την χειρονομία ‘’κέρατα’’ για τους Black Sabbath, και όπως ο ιδιος λέει δεν είναι σημάδι του διαβόλου αλλα είναι κατι που έκανε η γιαγιά του για να διώξει το κακό μάτι!!!Σήμερα είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο τον Dani! Επίσης δουλεύει με τα μέλη των Black Sabbath αλλά με διαφορετική ονομασία,δηλαδή ‘’Heaven and Hell’’

4 Afew words about.. To Black Sabbath έζησε περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο "χεβυ μέταλ" συγκρότημα και έγινε ένα από τα "αιωνόβια" γκρουπ του rock and roll (παρόλο που έχασε δυο από τους κυριότερους τραγουδιστές του,τον Ozzy Osbourne και τον Ronnie James Dio. Στίχοι των τραγουδιών του Black Sabbath όπως: "Έχεις σκεφτεί ποτέ για την ψυχή σου; μπορεί να σωθεί; ή μήπως νομίζεις ότι,όταν πεθάνεις, θα μείνεις απλώς στον τάφο;... Όταν σκέφτεσαι τον θάνατο σου κόβεται η ανάσα; Θα είμαι έτοιμος όταν θα είσαι μόνος και φοβισμένος, στο τέλος των ημερών σου..." οδήγησαν σε απόπειρες αυτοκτονίας εφήβους στην Αμερική και στην Αγγλία.

5 Afew words about.. Όταν το "Μαύρο Σάββατο" συγκροτήθηκε το 1968 χρησιμοποίησε δυνατούς ήχους και αποκρυφιστικά μυνήματα για να προσελκύσει θαυμαστές. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα,να δέχεται με το ταχυδρομείο επιστολές και αντικείμενα προερχόμενα από άτομα που είχαν σχέση με τον αποκρυφισμό. Η αντίδραση του γκρουπ ήταν να αποφεύγει οποιαδήποτε σχεδόν επαφή με τους θαυμαστές του, επειδή οι τελευταίοι είχαν απρόβλεπτη συμπεριφορά. Αυτό με τη σειρά του προκάλεσε φήμες ότι το γκρουπ απο μαύρους μάγους. Έτσι τα τραγούδια του,"Paranoid" (παρανοϊκός), "Sabbath, Bloody Sabbath" (Σάββατο, αιματηρό Σάββατο),"Heaven and hell" (ουρανός και κόλαση), έκαναν εκατομμυριούχους τα μέλη του συγκροτήματος.

6 A few words about.. Ένα κονσέρτο του γκρουπ στην Μινεάπολη των ΗΠΑ, τον Σεπτέμβριο του 1980, περιγράφηκε ως εξής: "O Ronnie James Dio (που έπειτα έφυγε και ίδρυσε το δικό του γκρουπ) περπάτησε πάνω-κάτω στην σκηνή ντυμένος σαν την κινηματογραφική απεικόνιση του Δράκουλα (με μαύρο μανδύα κ.τ.λ.), ενώ η φωνή του συγκλόνιζε το στάδιο και το χέρι του σχημάτιζε συνεχώς την παραδοσιακή ιταλική χειρονομία κατά της βασκανίας (ο αντίχειρας ανάμεσα στον δείκτη και στον μέσο δάκτυλο).Στη διάρκεια του δεύτερου μισού της παράστασης,η σκηνή τυλίχθηκε με μαύρο ύφασμα

7 Afew words about.. Απόκοσμη μουσική ξεχύθηκε μέσα από τα μεγάφωνα και τα φώτα αναβόσβυσαν, για να μιμηθούν τις αστραπές. Μερικοί θαυμαστές του συγκροτήματος ούρλιαξαν "Σας θέλουμε", μιμούμενοι την φωνή του Όργκαρ, του δαιμονικού "Μπάρμπα Σαμ". Αλλοι κρατούσαν πανό που έγραφαν: "Πουλήσαμε την ψυχή μας στο ροκ εντ ρολ" (τίτλος τραγουδιού των Black Sabbath) Από το αμερικάνικο μουσικό περιοδικό "The Sweet Potato" (η γλυκοπατάτα) Ωστόσο, το συγκρότημα χαρακτηρίζεται από τον δουλεμένο στίχο των τραγουδιών του, και τον πετυχημένο συνδυασμό των διαφόρων οργάνων στην εκτέλεση των κομματιών του.

8 Discography

9 Black Sabbath 1970 Paranoid 1970

10 Discography Master of Reality 1971 Volume 4 1972

11 Discography Sabbath Bloody Sabbath 1973 Sabotage 1975

12 Discography Technical Ecstasy 1976 Never Say Die! 1978

13 Discography Heaven & Hell 1980 Mob Rules 1981

14 Discography Live Evil 1982 Born Again 1983

15 Discography The Eternal Idol 1987 Headless Cross 1989

16 Discography Tyr 1990 Dehumanizer 1992

17 Discography Cross Purposes 1994 Forbidden 1995

18 Discography The Rules of Hell Released July 2008 The Devil You Know Released Apr 28, 2009


Κατέβασμα ppt "Corina Danielidou. A few words about… Στην φτωχογειτονιά Aston στο Birmingham, γεννήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου του 1948 ο John Michael Osbourne. Οι γονείς."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google