Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Εργασία για τη Μουσική Θα ασχοληθώ με ένα συγκρότημα της προτίμησης μου τους ‘’Bullet for my Valentine’’. Το επέλεξα διότι είναι κάτι που πραγματικά μου.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Εργασία για τη Μουσική Θα ασχοληθώ με ένα συγκρότημα της προτίμησης μου τους ‘’Bullet for my Valentine’’. Το επέλεξα διότι είναι κάτι που πραγματικά μου."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Εργασία για τη Μουσική Θα ασχοληθώ με ένα συγκρότημα της προτίμησης μου τους ‘’Bullet for my Valentine’’. Το επέλεξα διότι είναι κάτι που πραγματικά μου αρέσει και με αυτόν τον τρόπο θα μάθουν και οι άλλοι μαθητές κάτι για αυτό. Ελπίζω να σας αρέσει η παρουσίασή μου.

2 Bullet For My Valentine Οι Bullet For My Valentine (ή BFMV) είναι ένα heavy metal συγκρότημα από το Μπρίτζεντ της Ουαλίας και δημιουργήθηκαν το 1998 από τον Ματ Τακ, τον βασικό κιθαρίστα Μάικλ "Πατζ" Πάτζετ, τον ντράμερ Μάικλ "Μουζ" Τόμας και τον τότε μπασίστα Νίκ Κράντλ. Αρχικά λέγονταν Jeff Killed John και έπαιζαν τραγούδια των Metallica και Nirvana. Ηχογράφησαν έξι κομμάτια τα οποία δεν κυκλοφόρησαν ποτέ (επίσημα). Δύο από αυτά (Eye Spy και Nation to Nation) χρησιμοποίησαν αργότερα σε άλλα τραγούδια τους (Hit The Floor και Turn To Despair αντίστοιχα) ως Bullet For My Valentine. Οικονομικές δυσκολίες οδήγησαν στην αλλαγή του ονόματός τους, καθώς και της μουσικής τους κατεύθυνσης. Το 2002 το συγκρότημα εξασφάλισε μια συμφωνία για πέντε albums με την Sony BMG. Έχουν δηλώσει ότι η μουσική τους είναι επηρεασμένη από κλασσικά heavy metal συγκροτήματα, όπως οι Metallica, οι Iron Maiden, οι Megadeth, οι Slayer, οι Pantera κ.ά.

3 The Poison (2005-2007) ● Το πρώτο τους άλμπουμ "The Poison" κυκλοφόρησε στις 3 Οκτωβρίου 2005 στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις 14 Φεβρουαρίου 2006 (Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου) στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έγινε χρυσό από την RIAA αφού πούλησε 500.000 αντίτυπα στην Αμερική. Τα singles αυτού του άλμπουμ που κυκλοφόρησαν ήταν τα: "Four Words To Choke Upon", "All These Things I Hate (Revolve Around Me)", "Tears Don't Fall" και "Suffocating Under Words Of Sorrow (What Can I Do)". Οι Bullet For My Valentine έκαναν περιοδείες σε όλο τον κόσμο για να αναδείξουν το νέο τους album και το 2005 έπαιξαν στο Download Festival, στο Snickers Stage (το 2006 μεταφέρθηκαν στο Main Stage.) Άλλες περιοδείες/εμφανίσεις τους ήταν με τους Metallica και Guns n' Roses το καλοκαίρι του 2006, στο φεστιβάλ Vans Warped Tour, στην περιοδεία του Kerrang! και στο "Earthday Birthday". Η συναυλία τους στην Ακαδημία του Μπρίξτον στο Λονδίνο (28 Ιανουαρίου 2006) ηχογραφήθηκε για το πρώτο τους live album "The Poison: Live at Brixton"

4 Scream Aim Fire (2007-2008) Το δεύτερο album των Bullet For My Valentine κυκλοφόρησε στις 29 Ιανουαρίου του 2008 στην Αμερική και πούλησε 53.000 αντίτυπα από την πρώτη εβδομάδα. Μπήκε στο νούμερο 4 του Billboard 200. Τα singles του Scream Aim Fire ήταν τα: "Scream Aim Fire", "Waking The Demon" και "Hearts Burst Into Fire".Για να στηρίξουν το άλμπουμ οι Bullet έκαναν περιοδείες στην Βόρεια Αμερική και την Αυστραλία την άνοιξη του 2008 για το Taste Of Chaos tour, μαζί με τους Atreyu, Blessthefall και Avenged Sevenfold. Άφησαν στη μέση την συναυλία στον Καναδά για να στηρίξουν την κόρη του Jay που νοσηλευόταν, αλλά ξαναεμφανίστηκαν στην Βόρεια Αμερική το καλοκαίρι του2008 για το No Fear tour, μαζί με τους Bleeding Through, Cancer Bats και Black Tide. Έδωσαν σόλο συναυλίες στην Ευρώπη με supporters τους Bleeding Through, Lacuna Coil και Black Tide. Το Δεκέμβριο του 2008, το Scream Aim Fire επανακυκλοφόρησε με 4 bonus-tracks που ηχογραφήθηκαν κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης του άλμπουμ, αλλά με επαναηχογραφημένα φωνητικά.

5 Fever (2009-σήμερα) Για το Fever, ο Tuck έγραφε τους στίχους ταυτόχρονα με την μουσική. Δήλωσε πως το ανερχόμενο άλμπουμ θα είναι "πολύ πιο ώριμο, πολύ πιο κλασσικό. Θα αντέξει στο χρόνο περισσότερο από τα δύο προηγούμενα."Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2009, έκαναν περιοδείες στις ΗΠΑ με το Mayhem Festival, μαζί με τους Killswitch Engage, τους Slayer και τον Μέριλιν Μάνσον στη κύρια σκηνή. Επίσης εμφανίστηκαν στο Sonisphere tour του Ηνωμένου Βασιλείου στο Κνέμπουορθ ως επικεφαλής της δεύτερης σκηνής. Οι Bullet For My Valentine ήταν supporters των Big Four (Metallica, Megadeth, Slayer και Anthrax) στο Sonisphere Festival στην Αθήνα, στις 24 Ιουνίου 2010.Το Fever κυκλοφόρησε στις 27 Απριλίου του 2010, με πρώτα singles τα: "Your Betrayal" (2 Μαρτίου) και "The last Fight" (19 Απριλίου).

6

7 Για τέλος, θα δείξω ένα τραγούδι τους, το A Place Where You Belong, είναι μια μπαλάντα και μιλάει για κάποιο κοντινό μας πρόσωπο που έχει πεθάνει, και έχει πολύ συναίσθημα. Ελπίζω να σας αρέσει:) http://www.youtube.com/watch?v=94Ty1IEHHPs ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΑΘΗΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑ Γ1 ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ


Κατέβασμα ppt "Εργασία για τη Μουσική Θα ασχοληθώ με ένα συγκρότημα της προτίμησης μου τους ‘’Bullet for my Valentine’’. Το επέλεξα διότι είναι κάτι που πραγματικά μου."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google