Μέσα επικοινωνίας Αιμιλία Αριστείδου.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Πώς να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Gmail
Advertisements

 Η Βιομηχανική επανάσταση στα μέσα του 19 ου αι. επέφερε σημαντικές αλλαγές.  Σήμερα ζούμε την εποχή της πληροφορίας.  Συνώνυμο της πληροφορίας είναι.
ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (δορυφορικό τηλέφωνο-τηλεόραση-ραδιόφωνο)
NEEΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΙ  Γιατί οι έφηβοι πέφτουν στην κυριολεξία με τα μούτρα στη χρήση και συχνά την κατάχρηση του διαδικτύου, του κινητού (ή.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.
Εισαγωγή στις βασικές έννοιες Δικτύου και Διαδικτύου
Σημειώσεις : Χρήστος Μουρατίδης
10ο δημοτικό σχολείο Κατερίνης
«Το κολλάζ της επικοινωνίας»
Μέσα Συγκοινωνίας ΑΙΜΙΛΙΑ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ.
Το Φθινόπωρο Αιμιλία Αριστείδου.
Σταφύλι - τρύγος Αιμιλία Αστείδου.
Όργωμα - σπορά Αιμιλία Αριστείδου.
Ελιά & ελαιόλαδο Αιμιλία Αριστείδου.
Τ Ο ΤΕΤΡΆΓΩΝΟ Αιμιλία Αριστείδου. Ά ΣΚΗΣΗ 1 Στο φόντο βρίσκεται ο μικρός Ανδρέας και δίπλα του παρουσιάζει το σχήμα τετράγωνο. Γεια σας φίλοι μου! Σήμερα.
Ο αριθμός 4 Αιμιλία Αριστείδου.
H χελώνα που ήθελε να γίνει δρομέας.
Γνωριμία με τον Ηλεκτρονικό Υπολογιστή
Τα Επαγγέλματα Αιμιλία Αριστείδου.
Θέατρο σκιών.
Ένα λεμόνι με φτερά Νικολάου Έλενα.
Μήλα και καμήλα Τα μήλα είναι πάνω στη μηλιά. Ένας παππούς τα κόβει και τα δίνει στο παιδί λέγοντας του: -Πάρε τα μήλα. -Τι είναι παππού; H καμήλα;
Μύτη σαν σαλάμι Σελ
Γάτα και παπαγάλος Σελ
Ένα ζιζάνιο στη ζύμη Νικολάου Έλενα.
Ρινόκερος και κόκορας σ ΙΩΑΝΝΑ ΘΕΟΔΟΥΛΟΥ.
Ο ΑΡΙΘΜΌΣ 3 Αιμιλία Αριστείδου. Ά ΣΚΗΣΗ 1 Φόντο τα 3 γουρουνάκια και δίπλα τους ο αριθμός 3. Γεια σας παιδιά! Ναι καλά το καταλάβατε είμαστε τα 3 γουρουνάκια.
Αναζήτηση στο διαδίκτυο Για να μπούμε στον κόσμο του διαδικτύου, θα πρέπει να ξέρουμε ποια πόρτα να κτυπήσουμε!
Πεπόνι, πεπόνι ΄Ενας μανάβης στη λαϊκή αγορά φωνάζει για να πωλήσει τα φρούτα και τα λαχανικά του. «Εδώ τα ωραία πεπόνια» Μαζεμένος κόσμος (γονείς , παιδιά)
Τ Ο ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ Αιμιλία Αριστείδου. Ά ΣΚΗΣΗ 1 Φόντο ένα κοριτσάκι με πορτοκαλί φόρεμα, πορτοκαλιά παπούτσια και πορτοκαλί λουλούδι στα μαλλιά. Υπάρχουν.
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο
Ο ΜΑΔΟΠΟΊΗΣΗ Αιμιλία Αριστείδου. Ά ΣΚΗΣΗ 1 Φόντο ένα παιδί που παίζει στο χαλί με το παιχνίδι ξυλάκια. Τα ξυλάκια είναι σε χρώματα: κόκκινά, κίτρινα,
Τάσος, το σαλιγκάρι σ ΙΩΑΝΝΑΘΕΟΔΟΥΛΟΥ.
Οι πρώτες απόπειρες για την δημιουργία ενός διαδικτύου ξεκίνησαν στις ΗΠΑ κατά την διάρκεια του ψυχρού πολέμου. Η Ρωσία είχε ήδη στείλει στο διάστημα.
Έλενα Λεβιδιώτη Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.
Τα Ζώα της Φάρμας! ΑΙΜΙΛΙΑ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ.
– Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο. Εισαγωγή Υ π οθέστε ότι ενώ, για κά π οιο λόγο, α π ουσιάζετε α π ό τον χώρο εργασίας σας, χρειάζεστε ένα έγγραφο π.
ONLINE ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Παρουσιάζουν οι μαθητές: Γ Ι Ο Υ Λ Η Λ Ι Ο Υ Ν Η
Τ Ο ΚΌΚΚΙΝΟ Αιμιλία Αριστείδου. Ά ΣΚΗΣΗ 1 Φόντο ένα παιδί η Αλίκη. Φοράει κόκκινο φόρεμα, κόκκινα παπούτσια και ένα κόκκινο λουλούδι στα μαλλιά. Γεια.
1. Το όνομά σου, η διεύθυνσή σου, το τηλέφωνό σου. Το όνομά σου, η διεύθυνσή σου, το τηλέφωνό σου. 2. Ο χαρακτήρας σου. Ο χαρακτήρας σου 3. To μ π ουφάν.
– Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο
Ερευνητική εργασία Έγκλημα στο διαδίκτυο. Ανά π τυξη τεχνολογίας. Εύκολη και ανεξέλεγκτη χρήση διαδικτύου α π ο χρήστες όλων τον ηλικιών. Ανά π τυξη διαδικτυακού.
Πεπόνι, πεπόνι! σ ΙΩΑΝΝΑ ΘΕΟΔΟΥΛΟΥ.
Π.Π.Γ. ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Τ Ο ΤΡΊΓΩΝΟ Αιμιλία Αριστείδου. Ά ΣΚΗΣΗ 1 Στο φόντο βρίσκεται ένα κορίτσι η Ειρήνη και δίπλα της παρουσιάζει το τρίγωνο. Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Ειρήνη.
Φυσικές Επιστήμες Θερμότητα. Άσκηση 1 Φόντο η κουζίνα ενός σπιτιού. Πάνω στον πάγκο υπάρχουν υλικά : νερό, γάλα, χυμός, λάδι. Μιλά ένα αγόρι. Γεια σας.
Βήματα και αρχές για τη διαμόρφωση της ομάδας Μείζον Πρόγραμμα Ε π ιμόρφωσης.
Κάντε κλικ για έναρξη… Τ Ο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Κέντρο εντολών Χώρος γραφικών (σελίδα) Χώρος σύνταξης διαδικασιών.
Μερικές φορές το αποτέλεσμα εμφανίζεται αμέσως από κάτω.
3.4.2 Επικοινωνίες Οι άνθρωποι επικοινωνούν με τις κινήσεις, τον λόγο, την εικόνα και τη γραφή.
Ερευνητική εργασία Έγκλημα στο διαδίκτυο. Ανά π τυξη τεχνολογίας. Εύκολη και ανεξέλεγκτη χρήση διαδικτύου α π ο χρήστες όλων τον ηλικιών. Ανά π τυξη διαδικτυακού.
Βασίλης Τσινό π ουλος Τηλέφωνο Α π ρίλιος Dun & Bradstreet Online Trust Solutions and.
 Γεια σας σήμερα θα σας κάνω ένα μικρό μάθημα για το πώς να χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο σωστά και με ασφάλεια.
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο Ι. ΓΡΗΓΟΡΑΤΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2015/2016 ΕΡΓΟ: «Εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων και εργαλείων κατάρτισης και επικοινωνίας για την τριετία.
Εισαγωγή στη Λογοπαθολογία Εργαστήριο 3 Κωνσταντίνος Βασιλείου MSc. SLT.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
Μαθαίνω να χρησιμοποιώ με ασφάλεια το διαδίκτυο
Ασφάλεια στο διαδίκτυο
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔIΚΤYΟΥ
Πληροφορίες στον Παγκόσμιος Ιστός
1.4 Επικοινωνία και προβλήματα – Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας
KOYIZ ΓΝΩΣΕΩΝ Από τους μαθητές του Ε2.
ΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ.
ΑΣΦΑΛΗΣ ΧΡΗΣΗ ΔΙΑΔιΚΤυΟΥ
Ένα κουίζ για την ασφάλεια στον ψηφιακό κόσμο
Ασφάλεια των Συσκευών-Ασφαλής χρήση του κινητού τηλεφώνου
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΗΣΙΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ΠΕΛΛΑ
Τα ΜΜΕ και το Διαδίκτυο. Τα σπουδαιότερα ΜΜΕ της εποχής μας Τύπος Εφημερίδες Περιοδικά Ραδιόφωνο Διαδίκτυο Τηλεόραση.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Μέσα επικοινωνίας Αιμιλία Αριστείδου

Άσκηση 1 Στην οθόνη υπάρχουν τα μέσα επικοινωνίας: γράμμα, τηλέφωνο, υπολογιστής, εφημερίδα & περιοδικό, τηλεόραση, ραδιόφωνο. Μιλά ένα κοριτσάκι. Γεια σας παιδιά! Μάζεψα όλα τα μέσα επικοινωνίας που χρησιμοποιούμε για να επικοινωνούμε μεταξύ μας, όσο μακριά κι αν βρισκόμαστε. Πάτησε πάνω ένα – ένα τα μέσα επικοινωνίας για να τα γνωρίσεις.

Κάθε φορά που το παιδί πατά πάνω σε ένα μέσο επικοινωνίας, αυτό εμφανίζεται μόνο του στην οθόνη μαζί με το κοριτσάκι που μιλά.

Γράμμα  Το γράμμα το χρησιμοποιούμε για να γράψουμε τα νέα μας σε κάποιο μακρινό φίλο ή συγγενή μας. Το ταχυδρομούμε και το παίρνει ο ταχυδρόμος στον προορισμό του. Αυτό τον τρόπο επικοινωνίας τον χρησιμοποιούσαν περισσότερο στα πιο παλιά χρόνια που δεν υπήρχαν τηλέφωνα.

Τηλέφωνο  Το τηλέφωνο το χρησιμοποιούμε για να επικοινωνούμε, όταν θέλουμε να μιλήσουμε με κάποιον άλλον, όταν αυτός βρίσκεται μακριά μας.

Ηλεκτρονικός υπολογιστής  Με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή μπορούμε να μπούμε στο διαδίκτυο και να στείλουμε κάποιο μήνυμα ή να μιλήσουμε με κάποιο φίλο μας.

Εφημερίδα & περιοδικό  Μέσα από την εφημερίδα και το περιοδικό μπορούμε να διαβάσουμε και να μάθουμε τα διάφορα γεγονότα που συμβαίνουν στην χώρα μας και στον υπόλοιπο κόσμο. Μπορούμε ακόμα να γράψουμε και εμείς μέσα σε κάποια εφημερίδα ή περιοδικό αν έχουμε κάτι σημαντικό να πούμε στον υπόλοιπο κόσμο.

Ραδιόφωνο  Στο ραδιόφωνο μπορούμε να ακούσουμε εκτός από τραγούδια και γεγονότα που συμβαίνουν στην χώρα μας και στον υπόλοιπο κόσμο.

Τηλεόραση  Στην τηλεόραση μπορούμε να δούμε διάφορα γεγονότα που συμβαίνουν σε διάφορά μέρη του κόσμου και στην χώρα μας.

Άσκηση 2 Φόντο όλα τα μέσα επικοινωνίας. Το παιδί πατά πάνω στην σωστή απάντηση. Ποιο μέσο επικοινωνίας χρησιμοποιούσαν στα παλιά χρόνια; Πάτησε πάνω του.

Φόντο όλα τα μέσα επικοινωνίας. Το παιδί πατά πάνω στην σωστή απάντηση. Ποια από τα μέσα επικοινωνίας χρησιμοποιούμε για να μάθουμε τα γεγονότα που συμβαίνουν στην χώρα μας και στον υπόλοιπο κόσμο; Πάτησε πάνω τους.

Φόντο όλα τα μέσα επικοινωνίας. Το παιδί πατά πάνω στην σωστή απάντηση. Ποια μέσα επικοινωνίας χρησιμοποιούμε για να μιλήσουμε με τους φίλους μας; Πάτησε πάνω τους.