Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Τ Ο ΤΕΤΡΆΓΩΝΟ Αιμιλία Αριστείδου. Ά ΣΚΗΣΗ 1 Στο φόντο βρίσκεται ο μικρός Ανδρέας και δίπλα του παρουσιάζει το σχήμα τετράγωνο. Γεια σας φίλοι μου! Σήμερα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Τ Ο ΤΕΤΡΆΓΩΝΟ Αιμιλία Αριστείδου. Ά ΣΚΗΣΗ 1 Στο φόντο βρίσκεται ο μικρός Ανδρέας και δίπλα του παρουσιάζει το σχήμα τετράγωνο. Γεια σας φίλοι μου! Σήμερα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Τ Ο ΤΕΤΡΆΓΩΝΟ Αιμιλία Αριστείδου

2 Ά ΣΚΗΣΗ 1 Στο φόντο βρίσκεται ο μικρός Ανδρέας και δίπλα του παρουσιάζει το σχήμα τετράγωνο. Γεια σας φίλοι μου! Σήμερα θα μάθουμε το σχήμα τετράγωνο. Έχει 4 ίσες πλευρές και 4 ίσες γωνιές. Ελάτε να τις μετρήσουμε μαζί!

3 Στο φόντο εμφανίζονται διάφορα σήματα και το παιδί θα πρέπει να πατήσει πάνω στα τετράγωνα. Μήπως είδε κανείς τα τετράγωνα μου? Κάπου τα έβαλα και δεν μπορώ να θυμηθώ! Αν τα βλέπεις πάτησε πάνω τους για να με βοηθήσεις να τα μαζέψω.

4 Ά ΣΚΗΣΗ 2 Στο φόντο ο Ανδρέας και δίπλα του στο τραπέζι διάφορες ρίγες με διαφορετικό μέγεθος η μια κοντά στην άλλη. Υπάρχουν 4 ρίγες στο ίδιο μέγεθος και το παιδί θα πρέπει να τις επιλέξει για να σχηματίσει το τετράγωνο. Βρήκα στο συρτάρι μου αυτές τις ρίγες και σκέφτηκα να φτιάξω το σχήμα τετράγωνο. Δεν ξέρω όμως ποιες από αυτές να επιλέξω. Πάτησε πάνω στις ρίγες που μπορούν να με βοηθήσουν να φτιάξω ένα το τετράγωνο.

5 Μπράβο! Τώρα βάλε τις 4 αυτές ρίγες στην σωστή θέση, έτσι ώστε να σχηματιστεί το σχήμα τετράγωνο

6 Ά ΣΚΗΣΗ 3 Φόντο το δωμάτιο του Ανδρέα με πολλά παιχνίδια. Το παιδί θα πρέπει να βρει τα παιχνίδια του Ανδρέα που έχουν σχήμα τετράγωνο. Στο δωμάτιο μου έχω πολλά παιχνίδια! Σήμερα όμως θέλω να παίξω με τα παιχνίδια που έχουν πάνω τους το σχήμα τετράγωνο. Πάτησε λοιπόν πάνω στα παιχνίδια εκεί που βλέπεις το σχήμα τετράγωνο!


Κατέβασμα ppt "Τ Ο ΤΕΤΡΆΓΩΝΟ Αιμιλία Αριστείδου. Ά ΣΚΗΣΗ 1 Στο φόντο βρίσκεται ο μικρός Ανδρέας και δίπλα του παρουσιάζει το σχήμα τετράγωνο. Γεια σας φίλοι μου! Σήμερα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google