Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Πεπόνι, πεπόνι! σ. 26-27 ΙΩΑΝΝΑ ΘΕΟΔΟΥΛΟΥ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Πεπόνι, πεπόνι! σ. 26-27 ΙΩΑΝΝΑ ΘΕΟΔΟΥΛΟΥ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Πεπόνι, πεπόνι! σ ΙΩΑΝΝΑ ΘΕΟΔΟΥΛΟΥ

2 Άσκηση 1 Άσκηση 2 *Επιλογή

3 Άσκηση 1 Ένας παπαγάλος εμφανίζεται στην οθόνη και δίνει οδηγίες στα παιδιά. Τα παιδιά κάνουν την άσκηση. Κάθε φορά που η απάντηση είναι σωστή, ένα «μπράβο» εμφανίζεται στην οθόνη. Αν όμως η απάντηση είναι λανθασμένη, τότε ένας χαρακτηριστικός ήχος προειδοποιεί τα παιδιά. Τα παιδιά κάνουν κλικ πάνω στο κενό και γράφουν το γράμμα που λείπει ή επιλέγουν το γράμμα που λείπει μεσα από μερικά προτεινόμενα γράμματα.(drag and drop)(like thalassa)

4 Παπαγάλος Θυμίσου τι απάντησα στην Ιωάννα και τον παππού της και συμπλήρωσε με «Π, π» τα κενά. Στη συνέχεια διάβασε δυνατά τις λέξεις.

5 _ε_όνι, _ε_όνι. _αγωτό, _αγωτό.

6 Άσκηση 2 Ένας παπαγάλος εμφανίζεται στην οθόνη και δίνει οδηγίες στα παιδιά. Τα παιδιά κάνουν την άσκηση. Κάθε φορά που η απάντηση είναι σωστή, ένα «μπράβο» εμφανίζεται στην οθόνη. Αν όμως η απάντηση είναι λανθασμένη, τότε ένας χαρακτηριστικός ήχος προειδοποιεί τα παιδιά. Τα παιδιά κάνουν κλικ πάνω στο κενό και γράφουν το γράμμα που λείπει ή επιλέγουν το γράμμα που λείπει μεσα από μερικά προτεινόμενα γράμματα.

7 Παιδιά, καθώς μιλούσε ο φίλος μου ο παπαγάλος με το γατάκι παρέλειπαν να πουν το γράμμα «π», έτσι δεν κατάλαβα τίποτα απ’ όσα είπαν. Συμπλήρωσε το γράμμα «π» για να καταλάβω τι είπαν.

8 Είδα ένα σ_ίτι στην _αραλία.
Γατάκι Παπαγάλος _α_αγάλε μου τι είδες; Είδα ένα σ_ίτι στην _αραλία.

9 Γατάκι Παπαγάλος Τι άλλο είδες; Ένα _αλάτι. Ένα _αλάτι α_ό αλάτι.


Κατέβασμα ppt "Πεπόνι, πεπόνι! σ. 26-27 ΙΩΑΝΝΑ ΘΕΟΔΟΥΛΟΥ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google