Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Τα Επαγγέλματα Αιμιλία Αριστείδου.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Τα Επαγγέλματα Αιμιλία Αριστείδου."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Τα Επαγγέλματα Αιμιλία Αριστείδου

2 Άσκηση 1 Φόντο ένα κοριτσάκι που μιλά.
Γεια σας φίλοι μου! Αναρωτηθήκατε ποτέ που πάνε οι γονείς μας δουλειά όταν εμείς πηγαίνουμε σχολείο; Σήμερα θα γνωρίσουμε μερικά από τα επαγγέλματα.

3 Φόντο ένα οδοντιατρείο και μια οδοντίατρος που μιλά.
Φόντο ένα οδοντιατρείο και μια οδοντίατρος που μιλά. Το επάγγελμα μου είναι οδοντογιατρός. Με επισκέπτονται κάθε μέρα πολλοί άνθρωποι που πονάνε τα δόντια τους για να τους κάνω καλά.

4 Φόντο ένας αστυνομικός τροχονόμος στον δρόμο και πίσω του περνάνε αυτοκίνητα.
Το επάγγελμά μου είναι αστυνομικός. Κάθε μέρα βγαίνω έξω στους δρόμους και σταματώ τα αυτοκίνητά που τρέχουν. Θυμίζω στους οδηγούς ότι πρέπει να φοράνε πάντοτε την ζώνη τους, ότι δεν πρέπει να μιλούν στο τηλέφωνο όταν οδηγούν και δεν πρέπει να τρέχουν για να μην χτυπήσουν.

5 Φόντο ένας πυροσβέστης και πίσω του μια μικρή πυρκαγιά.
Φόντο ένας πυροσβέστης και πίσω του μια μικρή πυρκαγιά. Το επάγγελμα μου είναι πυροσβέστης. Όταν με ειδοποιούν ότι υπάρχει κάπου πυρκαγιά, παίρνω το πυροσβεστικό μου όχημα και τρέχω να την σβήσω.

6 Φόντο ένας οικοδόμος και πίσω του ένα σπίτι που κτίζεται.
Φόντο ένας οικοδόμος και πίσω του ένα σπίτι που κτίζεται. Το επάγγελμα μου είναι οικοδόμος. Με καλούν οι άνθρωποι για να τους κτίσω τα σπίτια τους. Η δουλεία μου είναι κουραστική όμως μου αρέσει.

7 Φόντο μια κοπέλα ηθοποιός και πίσω της μια σκηνή θεάτρου με σκηνικά.
Φόντο μια κοπέλα ηθοποιός και πίσω της μια σκηνή θεάτρου με σκηνικά. Το επάγγελμα μου είναι ηθοποιός. Δουλεύω στο θέατρο και μου αρέσει να ψυχαγωγώ τον κόσμο που έρχεται με τους διάφορους ρόλους που παίζω.

8 Φόντο μια δασκάλα και πίσω της μια τάξη με παιδιά.
Φόντο μια δασκάλα και πίσω της μια τάξη με παιδιά. Το επάγγελμα μου είναι δασκάλα. Εργάζομαι στο σχολείο και μαθαίνω στα παιδιά γράμματα. Αγαπώ πολύ το σχολείο και τους μαθητές μου.

9 Ποιος δουλεύει στην οικοδομή; Πάτησε πάνω του.
Άσκηση 2 Στο φόντο υπάρχουν: αστυνομικός, γιατρός, οικοδόμος και από κάτω ένα σπίτι που κτίζεται. Τα παιδιά πρέπει να βρουν την σωστή απάντηση. Ποιος δουλεύει στην οικοδομή; Πάτησε πάνω του.

10 Ποιος θα σβήσει την φωτιά; Πάτησε πάνω του.
Στο φόντο υπάρχουν: ένας πυροσβέστης και μια ηθοποιός. Από κάτω υπάρχει ένα αυτοκίνητο που έχει πάρει φωτιά. Τα παιδιά πρέπει να βρουν την σωστή απάντηση. Ποιος θα σβήσει την φωτιά; Πάτησε πάνω του.

11 Στο φόντο υπάρχουν: μια δασκάλα, ένας αστυνομικός και από κάτω αυτοκίνητα που τρέχουν. Τα παιδιά πρέπει να βρουν την σωστή απάντηση. Ποιος θα σταματήσει τα αυτοκίνητα που τρέχουν; Πάτησε πάνω στην σωστή απάντηση.


Κατέβασμα ppt "Τα Επαγγέλματα Αιμιλία Αριστείδου."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google