Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔIΚΤYΟΥ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔIΚΤYΟΥ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔIΚΤYΟΥ

2 απο τισ μαθητριεσ Μιχαηλία Σοφία Μαρία Φρόσω

3 Ανταλλαγη αρχειων Αφορά οποιαδήποτε μορφή αρχείων, όπως κείμενα, προγράμματα ηλεκτρονικού υπολογιστή, φωτογραφίες, μουσική και ταινίες. Αυτή μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους. Ένας τρόπος είναι μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπου τα αρχεία φτάνουν ως συνημμένα. Άλλος τρόπος είναι με τη μεταφορά αρχείων, όπου μια ομάδα ατόμων χρησιμοποιεί κάποιο χώρο σε ένα εξυπηρετητή για να ανεβάσει τα αρχεία, ώστε να μπορούν να έχουν όλα τα μέλη της ομάδας πρόσβαση.

4

5 ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΡΧΕΙΩΝ (ΣΥΝΕΧΕΙΑ)
Ένας άλλος τρόπος είναι με τη χρήση προγραμμάτων όπου η επικοινωνία και η ανταλλαγή γίνεται μεταξύ δύο υπολογιστών. Τέλος, αρχεία μπορούμε να βρούμε καθώς πλοηγούμαστε στο Διαδίκτυο και να τα κατεβάσουμε στον υπολογιστή μας.

6 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Η γνωστότερη μορφή επικοινωνίας στο Διαδίκτυο είναι το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ( ). Γνωρίζοντας την ηλεκτρονική διεύθυνση κάποιου μπορούμε να στείλουμε μήνυμα και να φτάσει στον παραλήπτη μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα.

7

8

9 ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ Εννοούμε τις ιστοσελίδες εκείνες στις οποίες:
μπορούμε να φτιάξουμε το δικό μας προφίλ, να έρθουμε σε επικοινωνία με φίλους ή να κάνουμε νέες φιλίες και επαγγελματικές επαφές, να ανταλλάξουμε γνώση, να ζητήσουμε άμεση υποστήριξη ή ακόμα απλά να ψυχαγωγηθούμε.

10

11 ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Χρησιμοποιώντας ένα φυλλομετρητή (browser), μπορούμε να περιηγηθούμε στις πολλές ιστοσελίδες που υπάρχουν και να πληροφορηθούμε για ο,τιδήποτε μας ενδιαφέρει. Αυτή η πληροφόρηση είναι άμεση και επίκαιρη.

12 ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Μέσω του Διαδικτύου μπορούμε να ακούσουμε τον αγαπημένο μας ραδιοφωνικό σταθμό ή να παρακολουθήσουμε τηλεοπτικές εκπομπές. Μπορούμε, επίσης, να ακούσουμε μουσική και να παρακολουθήσουμε σύντομα φιλμάκια ή ολόκληρες ταινίες, να διαβάσουμε περιοδικά, την εφημερίδα της ημέρας ή ακόμα και προηγούμενων ημερών, από οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη.

13

14

15 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ Με το ηλεκτρονικό εμπόριο έχουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιούμε αγορές προϊόντων από όλο τον κόσμο μπαίνοντας στα ηλεκτρονικά καταστήματα, που έχουν δημιουργηθεί για αυτό το σκοπό ή συμμετέχοντας σε ιστοσελίδες δημοπρασιών. Επίσης, μπορούμε να διαφημίσουμε και να πουλήσουμε τα προϊόντα μας.

16 ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

17 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ

18


Κατέβασμα ppt "ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔIΚΤYΟΥ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google