 Τα προγράμματα υποβάλλονται μέσα στην προκαθορισμένη περίοδο. Για να είναι δυνατή η έγκριση ενός προγράμματος θα πρέπει να έχει μπει ο επιμορφωτής στο.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Ηλεκτρονική Υπηρεσία Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Συγγραμμάτων www
Advertisements

Κάτια Λαϊνά Νομική Σύμβουλος Εθνικής Μονάδας LLP.
Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ Π. Ε
Παρουσίαση λειτουργίας εφαρμογής extra Tax System Περαίωση V Έναρξη ► Έναρξη ►
Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ενσωμάτωσης Τρίτων Χωρών Δήμητρα Καμπέλη Ηράκλειο, Σεπτέμβριος 2012.
ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ – ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΘΗΜΑ 3ο
Δημιουργία Θεματικών Βάσεων – Καταλόγων. Τι είναι οι Θεματικές Βάσεις ; Ως θεματικές βάσεις ορίζονται οργανωμένες συλλογές δεδομένων και πληροφοριών που.
ΤΡΟΠΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΙΑΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ  Εκπαιδευτικό Κεφάλαιο 3.5 Οι προπαρασκευαστικές επισκέψεις.
Διαδικασία Διεξαγωγής Ηλεκτρονικών Δημοπρασιών. Παραδοσιακή διαδικασία διοργανωτή Στάδιο 1 Απόφαση Αγοράς μέσω διαγωνισμού Στάδιο 6 Στάδιο 6 Αξιολόγηση.
" ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΡΘΡΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ" Eιρήνη Λουρδή, Παναγιώτα Μπουρογιάννη, Μάρα Νικολαΐδου, Γιώργος Πυρουνάκης.
Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.
«ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΣΕΛΙΔΑ»
ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ (ΕΣΗΔΗΣ)
Ε.Ε.Δ.Ε - Κ.Ε.Δ.Κ.Ε. – Ι.Μ.Δ.Δ.Α. « Το Μεταβατικό Σύστημα επιβεβαίωσης της διαχειριστικής επάρκειας των Ο.Τ.Α. » Εισηγητής: Γούπιος Γιάννης Δ/ντής Ανάπτυξης.
ΑΛΛΑΓΕΣ – ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ  Εκπαιδευτικό Κεφάλαιο 13.2 Αρχές και οικονομικοί κανόνες για την κινητικότητα.
ΥΟΠΣ/ΕΚ, Σεπτ Προσαρμογές Απόφασης Ένταξης Παρουσίαση Σεπτέμβριος 2009 Υπηρεσία ΟΠΣ Χριστοπούλου Ελένη.
Ηλεκτρονική Υπηρεσία Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Συγγραμμάτων
Ηλεκτρονική Υποβολή ΕΣΠΑ
Αλλαγές στο μενού Έλεγχοι του ΟΠΣ --Αλλαγές στις υφιστάμενες οθόνες --Νέα οθόνη ελέγχων ΕΣΠΕΛ.
ΤΡΟΠΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ  Εκπαιδευτικό Κεφάλαιο 1.2 Δ ικαίωμα συμμετοχής και επίσημες απαιτήσεις.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ 1 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.
Ασλανίδης Β. Στέλεχος Μονάδας Β3΄ 21/03/2011. Το Τεχνικό Δελτίο Υποέργου Υποβάλλεται ηλεκτρονικά Την πρώτη φορά επιλέγουμε: «Δημιουργία Τεχνικού Δελτίου.
ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ / ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΔΕΛΤΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΠΡΑΞΗΣ
Μέτρο 2.1: «Αναβάθμιση της Ποιότητας της Παρεχόμενης Εκπαίδευση»
B a c kn e x t h o m e ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΞ’ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ Υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής προστασίας Κ.Π. «Equal”ΤεχνομάθειαΕυρωπαϊκή.
Παρουσίαση λειτουργίας εφαρμογής extra Tax System Estate (module Αξίες Ακινήτων) Ver Estate Έναρξη ►
ΚΙΛΚΙΣ - ΝΟΜΕΒΡΙΟΣ 2004 «Διατοπική- Διακρατική συνεργασία στο πλαίσιο της LEADER+» 4η Σύνοδος Ελληνικού Δικτύου LEADER+ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΕΙΟΣ Γενικός.
Σύστημα Ηλεκτρονικής Παράδοσης Τεκμηρίων Ανάπτυξη υπηρεσιών ηλεκτρονικής παράδοσης τεκμηρίων στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Μάριος Μαυρίδης.
Ε.Y. ΟΠΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΛΛΑΓΕΣ – ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ Ειδική Υπηρεσία ΟΠΣ.
ΤΡΟΠΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ  Εκπαιδευτικό Κεφάλαιο 3.4 Τρόπος δημιουργίας και επισημοποίησης του διακρατικού δικτύου συνεργασίας.
Μουρατίδης Δημήτρης Ελισσαίος Θοδωρής.  Παροχή υπηρεσιών πληροφόρησης του επιβατικού κοινού της Αθήνας σχετικά με την θέση του εκάστοτε λεωφορείου σε.
Μονάδες Αφαλάτωσης.
«Χρονοδιάγραμμα Ενεργειών» ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΙΑΛΥΣΟΥ Ανιχνεύω, Γνωρίζω, Αγαπώ.
Προετοιμασία για την ανάληψη προγράμματος
“ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ.
Πανεπιστήμιο Αιγαίου Τμήμα Διεθνών Ακαδημαϊκών Προγραμμάτων και Λοιπών Εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΠΡΑΞΕΩΝ ΕΣΠΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΔΗΓΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ Χρήστος Κύρκογλου Προϊστάμενος Μονάδας Β΄ ΕΥΣΕΚΤ.
Ημερίδα Ενημέρωσης Δυνητικών Δικαιούχων του ΕΠ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Σύνταξη και Υποβολή Αίτησης Χρηματοδότησης & Τεχνικού Δελτίου Πράξης.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LEONARDO DA VINCI ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ 2009 Αθήνα, 12/12/2008.
Πρακτική Άσκηση Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών Απολογισμός Τμηματικά Υπεύθυνος: Αν. Καθηγητής Γ. Μαρνέλλος Διαχείριση: Κ. Βαφειάδης Ημερίδα Απολογισμού.
1 Apothesis : Νέο Ακαδημαϊκό Αποθετήριο ΕΑΠ Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης.
Εγγραφή στην πλατφόρμα του eclass. Πιστοποίηση μέσω UPnet Η είσοδός σας στην πλατφόρμα του eclass προϋποθέτει την ύπαρξη λογαριασμού της μορφής
Περιβαλλοντική Νομοθεσία Οδηγία ΕΕ 2006/66/ΕΚ για ηλεκτρικούς συσσωρευτές.
Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων Χ. Μπούρας ΕΥΚΕ.
Έλεγχοι : Διαδικασίες - Ευρήματα “ Έκθεση Ελέγχου χωρίς παρατηρήσεις” Αθήνα, Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, 22 Οκτωβρίου 2015 Φίλιππος Κουμπούνης Υπεύθυνος Οικονομικής.
ΣΥΜΒΑΣΗ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ERASMUS+ ΑΛΛΑΓΕΣ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ 22 Οκτωβρίου 2015, Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών Βάσω Γιαννούλη Συντονίστρια του τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης.
Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Αγρίνιο, 28 Μαρτίου 2012 Επίκουρος Καθηγητής Γεώργιος Κεχαγιάς E.Π. Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση ΕΣΠΑ.
27/9/2016 Παρουσίαση Web Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλισης και Αποζημιώσεων ΕΛΓΑ Μπαλατσού Μαρία, Δ/νση Πληροφορικής ΕΛΓΑ, Απρίλιος 2016.
Ηλεκτρονική Διαχείριση & Αρχειοθέτηση Εγγράφων
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ
Περιγραφή Προγράμματος
Ημερίδα Ενημέρωσης Δυνητικών Δικαιούχων του ΕΠ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Διαδικασία & Κριτήρια Αξιολόγησης Επιλογή & Έγκριση Προτεινόμενων.
Ενότητα # 1: ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΩΔΙΚΟΥ
Παρουσίαση Web Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλισης και Αποζημιώσεων ΕΛΓΑ
Πώς δημιουργούμε ιστολόγιο
Πύλη Τηλεκπαίδευσης Τμήματος edu. dmst. aueb. gr Βασιλική Ταγκαλάκη (Ε
Βασικές Έννοιες και Ορισμοί
Πρακτική Άσκηση Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών Απολογισμός
RAP4LEO Εργαλείο για τις Εκθέσεις Κινητικότητας
Προετοιμασία για την ανάληψη προγράμματος
ΕΦΑΡΜΟΓΗ Κ.Ε.Α. Γνωριμία με την πλατφόρμα διαχείρισης του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης για χρήστες Δήμων Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε.
Το Δημόσιο αποκτά την κυριότητα και διαχείριση των χώρων αυτών μετά την ολοκλήρωση της απαλλοτριωτικής διαδικασίας. (π.χ. άρθρο 7 του ν. 2971/2001, υλοποίηση.
Ηλεκτρονική Υποβολή Φορολογικών Δηλώσεων μέσω της Υπηρεσίας TAXISnet
Κέντρο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ΑΠΘ
Προϊστάμενος. μον. Α2 ΕΥΔ ΕΠ ΠΔΜ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ / ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ ΔΑΠΑΝΩΝ
Η ταυτότητα του ΕΚΔΔΑ Το ΕΚΔΔΑ είναι :
Μεταγράφημα παρουσίασης:

 Τα προγράμματα υποβάλλονται μέσα στην προκαθορισμένη περίοδο. Για να είναι δυνατή η έγκριση ενός προγράμματος θα πρέπει να έχει μπει ο επιμορφωτής στο πληροφοριακό σύστημα με το προσωπικό του αναγνωριστικό και κωδικό (που παραλαμβάνει από την οικεία ΕΕ) ώστε να επιβεβαιώσει ηλεκτρονικά τη διαθεσιμότητά του. Επιπλέον τα έντυπα Ε20 εκτυπώνονται μόνο από το περιβάλλον του επιμορφωτή.  Ουσιαστικά τα υποβληθέντα προγράμματα για να εγκριθούν από την Ε.Ε. πρέπει οπωσδήποτε να έχουν επιβεβαιωθεί από τον επιμορφωτή αλλιώς δεν είναι διαθέσιμη η έγκριση του προγράμματος στην Ε.Ε.  Τροποποιήσεις προγραμμάτων μετά το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας μπορούν να γίνουν μόνο μέσα από το περιβάλλον του Τεχνικού Συμβούλου. Υποβολή προγραμμάτων από ΚΣΕ

Η εισαγωγή των προγραμμάτων πραγματοποιείται από το περιβάλλον λειτουργίας των ΚΣΕ στο MIS από το μενού «Διαχείριση Προγραμμάτων». Από την επιλογή «Επιμορφωτές ΚΣΕ» κάθε ΚΣΕ επιλέγει τους συνεργαζόμενους επιμορφωτές για τα προγράμματα που θα υποβάλλει εφόσον έχουν συμφωνήσει για την συνεργασία. Η συμφωνία συνεργασίας επιβεβαιώνεται με το έντυπο Ε20 το οποίο εκδίδεται από το μενού «Έντυπα» από το περιβάλλον του επιμορφωτή και προσυπογράφεται από τους συνεργαζόμενους (Υπεύθυνος ΚΣΕ και Επιμορφωτής). Επιπλέον οι επιμορφωτές θα έχουν από την περίοδο αυτή δικαίωμα εισόδου στο MIS, για να επιβεβαιώνουν ηλεκτρονικά τη συνεργασία με τα ΚΣΕ στα προγράμματα που έχουν δηλωθεί. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας ηλεκτρονικής υποβολής προγράμματος τα ΚΣΕ εκτυπώνουν τα έντυπα Ε3α, Ε3 από το μενού «Έντυπα» τα οποία υπογράφονται και υποβάλλονται στην οικεία Ε.Ε. Υποβολή προγραμμάτων από ΚΣΕ ( Ενδεικτικές ενέργειες στο MIS)

AB4321