Διοίκηση Αθλητικών Γεγονότων ΠρογραμματισμόςΈγγραφης.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Ο νεοσ εσωτερικοσ κανονισμοσ του κλαδου ανιχνευτων
Advertisements

Πώς να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Gmail
Διαδικασίες που αφορούν στην απασχόληση ξένων ερευνητών
Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ενσωμάτωσης Τρίτων Χωρών Δήμητρα Καμπέλη Ηράκλειο, Σεπτέμβριος 2012.
Τραυματισμοί με βελόνα σε υπαίθριους χώρους:
Σύμβουλος Ελληνικών: Ευρυδίκη Παπαγεωργίου
Παρουσίαση λειτουργίας εφαρμογής extra Διαχείριση Ταμείου
Διαδικασία Διεξαγωγής Ηλεκτρονικών Δημοπρασιών. Παραδοσιακή διαδικασία διοργανωτή Στάδιο 1 Απόφαση Αγοράς μέσω διαγωνισμού Στάδιο 6 Στάδιο 6 Αξιολόγηση.
1 Προαγωγή της Δημιουργικότητας και της Καινοτομίας Κωνσταντία Δαμιανού Θεόδωρος Θεοδώρου Ε.Μ.Ε Οικονομικών.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Το Internet: Ασφαλείς online αγορές Επίπεδο.
ETwinning Η δράση της Ηλεκτρονικής Αδελφοποίησης.
ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ
H διαδικασία ανάπτυξης λογισμικού. Tι θα γνωρίσουμε •Τις φάσεις ανάπτυξης του λογισμικού. •Γιατί χρειάζεται να γίνει ανάλυση του προβλήματος. •Τι θα πρέπει.
Πληροφορίες  Πρόκειται για ένα φιλολογικό περιοδικό, που εκδίδει ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Ν. Σερρών τα τελευταία περίπου είκοσι χρόνια και πήρε το όνομά.
Κοστολόγηση Μάθημα 13.
Καλώς ήρθατε ! Ετοιμάζεστε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση της εφαρμογής Copyright © iBS LTD, all rights reserved.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΑΝΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ ΔΡΑΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ● Η δράση της συμβουλευτικής περιλαμβάνει όλες εκείνες.
ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΧΟΛΩΝ
ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ - ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Στέλιος Στυλιανού – Πρόεδρος Γεώργιος Ματσικάρης - Μέλος 14 Νοεμβρίου 2012 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ.
Τομέας Πληροφορικής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκη
Το άγχος για τον οδοντίατρο
Προγραμματισμός Ι Προτάσεις επανάληψης - γενικά επαναλαμβάνουν ένα μπλοκ προτάσεωνΟι προτάσεις επανάληψης επαναλαμβάνουν ένα μπλοκ προτάσεων είτε για όσες.
Είσοδο στο σύστημα της Διαύγειας μπορεί να κάνει : Ο εγγεγραμμένος πολίτης Ο χρήστης ενός Δημόσιου φορέα Εγγραφή στο σύστημα ο πολίτης κάνει από την επιλογή.
ManLab1 Ανάλυση & σχεδιασμός της εργασίας (1) Προσδιορισμός των αρχών σχεδίασης και ανάπτυξης πληροφοριακού συστήματος για το ανθρώπινο δυναμικό της επιχείρησης.
Induction Course/Πρόγραμμα ένταξης στην εταιρία Το πρόγραμμα αυτό προσφέρει τα μέσα που χρειάζονται για την επιτυχημένη ένταξη νέων υπαλλήλων σε μια εταιρία.
Κοστολόγηση Μάθημα 12.
Mailing Procedures and Equipment
Δρ Έφη Κυπριανίδου, Λειτουργός Παιδαγωγικού Ινστιτούτου
ΣΤΟΧΟΙ: ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΙ
1. Το όνομά σου, η διεύθυνσή σου, το τηλέφωνό σου. Το όνομά σου, η διεύθυνσή σου, το τηλέφωνό σου. 2. Ο χαρακτήρας σου. Ο χαρακτήρας σου 3. To μ π ουφάν.
Είναι δυνατόν τα προσωπικά μου δεδομένα να χρησιμοποιηθούν εναντίον μου ; 1. OXI OXI 2. NAI NAI.
Ενότητα 5 Πάμε για ψώνια; Δασκάλα: Ευρυδίκη Παπαγεωργίου.
ΕΙΔΗ ΓΡΑΜΜΩΝ-ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΙ
Γρήγορα αποτελέσματα με την Εφαρμογή Lync Windows Store Lync 2013.
ΣΗΜΑΝΣΗ # 2.
ΦΙΛΙΑ Σε μια αληθινή φιλία, βρίσκομαι μαζί με τον άλλο άνθρωπο για να μοιραστούμε την ίδια τη ζωή, τις χαρές και τις λύπες της. Ο αληθινός φίλος είναι.
«Χρονοδιάγραμμα Ενεργειών» ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΙΑΛΥΣΟΥ Ανιχνεύω, Γνωρίζω, Αγαπώ.
Διοίκηση Αθλητικών Γεγονότων Προγραμματισμός Εγκαταστάσεων.
“ΛΥΣΙΑΣ 2012” 16ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός μέσω Internet.
Διοίκηση Αθλητικών Γεγονότων Προγραμματισμός Μηχανημάτων - προμηθειών - εξοπλισμού.
ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Κατασκευή Ιστοσελίδας Χρηματοοικονομικού.
NATiVuS.
ΦΩΤΟΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΓΡΑΦΕΙΑΚΗΣ ΥΛΗΣ. Φωτοαναπαραγωγή είναι η διαδικασία δημιουργίας αντίγραφων των διαφόρων εγγράφων. Τα κύρια στοιχεία που.
Εγγραφή στην πλατφόρμα του eclass. Πιστοποίηση μέσω UPnet Η είσοδός σας στην πλατφόρμα του eclass προϋποθέτει την ύπαρξη λογαριασμού της μορφής
ΚΑ2-Στρατηγικές Συμπράξεις Τομέας Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Τεχνική Ημερίδα Τομέας Σχολικής Εκπαίδευσης Αθήνα, 15/10/2014 Μαρία Αδαμοπούλου, Στέλεχος.
OFFICE PROCEDURES, WORK SCHEDULES AND TARGETS ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ!
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ Τι είναι η προσωπική ατζέντα; Που μπορεί να χρησιμεύσει στον χώρο εργασίας;
Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ.
Νικολέττα Αθανασίου Δασκάλα Εκπαιδευτής: Χρίστος Καλογήρου Γυμνάσιο Σταυρού ΛΕΥ13Π2-ΚΟ7Δ ΛΕΥ13Π2-ΚΟ7Δ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΚΑ2-Στρατηγικές Συμπράξεις (KA219) Τομέας Σχολικής Εκπαίδευσης Σύμβαση Επιχορήγησης Καϊμακούδη Ελένη Στέλεχος Ι.Κ.Υ./ Εθνική Μονάδα Συντονισμού Πρόγραμμα.
Ελεγκτικό Συνέδριο Επιχορηγήσεις Δήμων σε πολιτιστικά και αθλητικά σωματεία Α. Σώκος Δ. Εισηγητής ΕλΣ Δ. Εισηγητής ΕλΣ Διημερίδα ΚΕΔΕ Αθήνα, 14 και
Διαχείριση κόστους έργων πληροφορικής. 2 Ανάλυση κόστους/οφέλους Η ανάλυση κόστους/οφέλους βασίζεται γενικά στις ακόλουθες οικονομικές αρχές:  Κριτήριο.
Συνάντηση Πρακτικής Άσκησης 1/6/2016 Τμηματικά Υπεύθυνος: Αν. Καθηγητής Γ. Μαρνέλλος Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας Γραφείο Πρακτικής Άσκησης Τμήματος.
Η Πύλη eTwinning.net Εργαλεία για την κοινωνική δικτύωση και την επικοινωνία των εκπαιδευτικών Εργαλεία διαχείρισης ενός έργου eTwinning.
Δρ. Α. Ραφαηλίδης Τμ. Διοίκησης Επιχειρήσεων (Πάτρα) ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας
Φάκελος Αξιολόγησης για Νηπιαγωγείο
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ 10.1 Υπηρεσίες Διαδικτύου
Προετοιμασία πριν την κρίση
Βασικοί Ορισμοί (1) Τι είναι ένα Πληροφοριακό Σύστημα;
Παρουσιάσεις με την χρήση PowerPoint
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Λίγα λόγια για τα προσωπικά δεδομένα
RAP4LEO Εργαλείο για τις Εκθέσεις Κινητικότητας
Άσκηση Σε επιχείρηση που τηρεί βιβλία Γ κατηγορίας λαμβάνουν χώρα τα εξής γεγονότα το Φεβρουάριο του 2016: Η επιχείρηση αγόρασε (2/2) επί πιστώσει εμπορεύματα.
Ιδιότητα: Ειδικός Ειδικευόμενος
Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα
ΧΠΕ – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 2ο Κατανόηση του έργου ΝΕΟΛΑΙΑ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Το φυλλάδιο της εταιρείας σας
Παρουσίαση από [Όνομα]
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Διοίκηση Αθλητικών Γεγονότων ΠρογραμματισμόςΈγγραφης

Ανάλογα με το αθλητικό γεγονός που πρόκειται να διεξαχθεί, συνήθως απαιτείται μια περίοδος εγγραφών η οποία θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή κατάλληλων υποψήφιων ή ομάδων στο αθλητικό γεγονός. Προγραμματισμός Έγγραφης Αθλητικού Γεγονότος

Αυτό το τμήμα της διοργάνωσης του αθλητικού γεγονότος πρέπει να σχεδιαστεί προσεκτικά έτσι ώστε κατά τη διάρκεια της εγγραφής να περιέχονται όλες οι αναγκαίες πληροφορίες στους ενδιαφερόμενους.Αυτό το τμήμα της διοργάνωσης του αθλητικού γεγονότος πρέπει να σχεδιαστεί προσεκτικά έτσι ώστε κατά τη διάρκεια της εγγραφής να περιέχονται όλες οι αναγκαίες πληροφορίες στους ενδιαφερόμενους. Η διαδικασία εγγραφής πρέπει να είναι βολική για τους συμμετέχοντες και αποτελεσματική για τους διοργανωτές.Η διαδικασία εγγραφής πρέπει να είναι βολική για τους συμμετέχοντες και αποτελεσματική για τους διοργανωτές. Προγραμματισμός Έγγραφης Αθλητικού Γεγονότος

ΒΗΜΑΤΑ αποτελεσματικής εγγραφής 1. Καθόρισε τους «επιτυχόντες» για συμμετοχή στο αθλητικό γεγονός. 2. Καθόρισε τις πληροφορίες που πρέπει να συμπληρωθούν κατά τη διάρκεια της εγγραφής. 3. Καθόρισε την έναρξη και τη λήξη της περιόδου εγγραφών. 4. Καθόρισε τη διαδικασία εγγραφής που πρόκειται να ακολουθηθεί 5. Προετοίμασε τα κατάλληλα έντυπα για τη διαδικασία εγγραφής.

Το αθλητικό γεγονός είναι ανοιχτό για όλους ή υπάρχουν «επιτυχόντες» και «επιλαχόντες»?Το αθλητικό γεγονός είναι ανοιχτό για όλους ή υπάρχουν «επιτυχόντες» και «επιλαχόντες»? Κάποια γεγονότα μπορεί να περιορίζονται μόνο σε εκείνους που έχουν πετύχει π.χ. συγκεκριμένο χρόνο, απόσταση ή ρεκόρ.Κάποια γεγονότα μπορεί να περιορίζονται μόνο σε εκείνους που έχουν πετύχει π.χ. συγκεκριμένο χρόνο, απόσταση ή ρεκόρ. Καθόρισε αν για τη συμμετοχή στο δικό σου αθλητικό γεγονός απαιτούνται κάποια κριτήρια συμμετοχής και αν ναι ποια είναι τα κριτήρια αυτά.Καθόρισε αν για τη συμμετοχή στο δικό σου αθλητικό γεγονός απαιτούνται κάποια κριτήρια συμμετοχής και αν ναι ποια είναι τα κριτήρια αυτά. 1. Καθόρισε τους «επιτυχόντες» για συμμετοχή στο αθλητικό γεγονός

Από την ακόλουθη λίστα επέλεξε ποιες είναι οι πληροφορίες που απαιτούνται για την εγγραφή ατόμων ή ομάδων στο δικό σου αθλητικό γεγονός: ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ & ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΙΑΤΡΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΒΑΡΟΣ & ΥΨΟΣ ΦΥΛΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΟΝΟΜΑ ΕΞΟΔΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΓΕΘΟΣ ΡΟΥΧΩΝ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΟΝΕΩΝ 2. Καθόρισε τις πληροφορίες που πρέπει να συμπληρωθούν κατά τη διάρκεια της εγγραφής

Μελέτησε αν είναι καλύτερο στο δικό σου αθλητικό γεγονός να έχεις μια μικρή ή μια μεγάλη περίοδο εγγραφής. Αυτό μπορεί να εξαρτάται από τον εκτιμώμενο αριθμό των εγγραφόμενων και από την ποσότητα των εγγραφών που θα έχεις να επεξεργαστείς. Μπορεί επίσης να εξαρτάται από την ταχύτητα με την οποία μπορείς να έχεις τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να προγραμματίσεις το διαγωνισμό. Ετοίμασε ένα χρονοδιάγραμμα εργασιών για τη διαδικασία αυτή. Βεβαιώσου ότι η περίοδος εγγραφών ή η τελευταία διορία για καταχώρηση έχουν δηλωθεί ξεκάθαρα έτσι ώστε όλοι οι ενδιαφερόμενοι να γνωρίζουν πότε πρέπει να υποβάλουν τα έντυπα εγγραφής. 3.Καθόρισε την έναρξη και τη λήξη της περιόδου εγγραφών.

Σχεδίασε έναν τρόπο για τους δυνητικούς συμμετέχοντες ώστε να λάβουν τα έντυπα εγγραφής και αφού τα συμπληρώσουν να τα επιστρέψουν εγκαίρως σε εσένα ή στο γραφείο σου. Θα δεχτείς ταχυδρομημένες ή τηλεφωνικές εγγραφές ή οι εγγραφές θα γίνονται σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία? Πόση βοήθεια θα χρειαστείς να προχωρήσεις στις εγγραφές ή στις καταχωρήσεις και ποια θα είναι η αποστολή κάθε βοηθού? Πόσες εγγραφές/ καταχωρήσεις θα δεχτείς? Χρειάζεται να διανέμονται αποδείξεις σε εκείνα τα αθλητικά γεγονότα που έχουν ελεύθερη είσοδο? 4.Καθόρισε τη διαδικασία εγγραφής που πρόκειται να ακολουθηθεί

Μια φόρμα εγγραφής η οποία θα περιέχει βασικές πληροφορίες για τη συμμετοχή του ατόμου σε μια ομάδα είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί.Μια φόρμα εγγραφής η οποία θα περιέχει βασικές πληροφορίες για τη συμμετοχή του ατόμου σε μια ομάδα είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί. Ένα υπόδειγμα φόρμας είναι το ακόλουθο. Ένα υπόδειγμα φόρμας είναι το ακόλουθο. Αυτή τη φόρμα μπορείς να την προσαρμόσεις και να την χρησιμοποιήσεις για τους δικούς σου σκοπούς.Αυτή τη φόρμα μπορείς να την προσαρμόσεις και να την χρησιμοποιήσεις για τους δικούς σου σκοπούς. 5.Προετοίμασε τα κατάλληλα έντυπα για τη διαδικασία εγγραφής

Συμπλήρωσε όλα τα κενά. Η έλλειψη στοιχείων μπορεί να καθυστερήσει την εγγραφή. Το έντυπο πρέπει να είναι υπογεγραμμένο στην πίσω όψη πριν η εγγραφή να προχωρήσει. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: ΕΠΩΝΥΜΟ: ___________ ΟΝΟΜΑ: _____________ ΟΔΟΣ: ___________ ΠΟΛΗ: _______ Τ.Κ:________ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: ΤΗΛ: _________ FAX:_________ E MΑIL: ______________ ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΥΨΟΣ ΒΑΡΟΣ ___________________________________________________________ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΜΟΙΒΗ: __________ ΕURO ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: ΕΠΙΤΑΓΗ __________ ΜΕΤΡΗΤΑ ________ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ: __________ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ: _________ ΥΠΟΓΡΑΦΗ: __________