Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Είναι δυνατόν τα προσωπικά μου δεδομένα να χρησιμοποιηθούν εναντίον μου ; 1. OXI OXI 2. NAI NAI.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Είναι δυνατόν τα προσωπικά μου δεδομένα να χρησιμοποιηθούν εναντίον μου ; 1. OXI OXI 2. NAI NAI."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Είναι δυνατόν τα προσωπικά μου δεδομένα να χρησιμοποιηθούν εναντίον μου ; 1. OXI OXI 2. NAI NAI

3 ΛΑΘΟΣ!!!

4 ΣΩΣΤΑ!!!

5 Τι είναι τα προσωπικά δεδομένα; 1. Προσωπικά δεδομένα είναι κάθε πληροφορία που σε χαρακτηρίζει, όπως για παράδειγμα το όνομά σου Προσωπικά δεδομένα είναι κάθε πληροφορία που σε χαρακτηρίζει, όπως για παράδειγμα το όνομά σου 2. Είναι τα υπάρχοντα σου Είναι τα υπάρχοντα σου

6 ΛΑΘΟΣ!!!

7 ΣΩΣΤΑ!!!

8 Πότε επιτρέπεται κάποιος να χρησιμοποιεί τα προσωπικά μου δεδομένα; 1. Ως βασικός κανόνας ισχύει ότι για να χρησιμοποιήσει κάποιος τα προσωπικά σου δεδομένα για έναν συγκεκριμένο σκοπό πρέπει να έχει εξασφαλίσει την συγκατάθεσή σου και, σε αρκετές περιπτώσεις, τη συναίνεση των γονιών σου. Ως βασικός κανόνας ισχύει ότι για να χρησιμοποιήσει κάποιος τα προσωπικά σου δεδομένα για έναν συγκεκριμένο σκοπό πρέπει να έχει εξασφαλίσει την συγκατάθεσή σου και, σε αρκετές περιπτώσεις, τη συναίνεση των γονιών σου. 2. Κάποιος μπορεί να χρησιμοποιεί τα προσωπικά μου δεδομένα, αν είναι φίλος μου. Κάποιος μπορεί να χρησιμοποιεί τα προσωπικά μου δεδομένα, αν είναι φίλος μου.

9 ΛΑΘΟΣ!!!

10 ΣΩΣΤΑ!!!

11 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ! ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!


Κατέβασμα ppt "Είναι δυνατόν τα προσωπικά μου δεδομένα να χρησιμοποιηθούν εναντίον μου ; 1. OXI OXI 2. NAI NAI."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google